5 דברים שלא ידעתם על...

5 דברים שלא ידעתם על נועה...

אממ ככה- 1. אף פעם לא הייתי בהופעה של השוטים..
>פוי נועה! פוי!< 2. אני רוכבת על סוסים
אבל כרגע במן הפסקה..שהיא כבר איזה חודש וחצי אני לא רוכבת..ומתגעגעתת אבל יש לי טראומה..לאמשנה 3. גמאני אף פעם לא הייתי בכותל..בושה ולא באמריקה-אבל זה לא קשור.. 4. אני כבר שיעור 36 בנהיגה, אבל ביינתים לא רואה את הטסט..
אעעע 5. ואחרון, אני רוצה לעוף מפה ולחיות באיזה מקום כמו איסלנד או משו כזה..

5 דברים שלא ידעתם עליי...

1. יש לי אח דוס (חזר בתשובה) + 3 אחיינים דוסים חתיכים
2. ביסודי הייתי ממש טומבוי...ובכיתה ב' הסתפרתי קצר בהשראת תום אבני...אלילי דאז ("לכן אני ת'יער נורא נורא אוהב וטוב טוב דוב לי על הלב) 3. אני זוכרת כמעט את כל המחזמר של פיטר פן בע"פ..(כמובן את זה של חנוך רוזן...) יאפ אני יודעת זה חולני..אבל אני מכורה לו מגיל 5 4. יש לי אובססיה לסנופי (הדמות וגם הכלב שלי שיחיה) 5. אנשים רבים מדי (ביחוד מהשכבה) טוענים שיש לי מבטא צרפתי!! ממש לאאאאאא

5 דברים שלא ידעתם על...הדר../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה שאני עושה את זה אבל שיהיה...
אני רוקדת כבר 11-12 שנים (עם הפסקה של שנה באמצע.. (זה אומר שאני במגמת מחול וכביכול אני בנבחרת המעודדות של נבחרת הכדורסל אצלנו - שהיא בין הנבחרות הכי טובות בליגת העל!! יש שידור ביום חמישי! ye)
בעברי שמעתי שרית חדד ומושיק עפיה (אבל גם במקביל הייתי שומעת היהודים ואביב שאין לי מושג מה זה אומר עליי)
אני מאוד בררנית בכל דבר שנוגע לאוכל זה אומר שאני לא מתקרבת ל... חיות (כל דבר- בשר, בקר, דגים, פירות ים, סושי מושי וכל הבולשיט) תירס סוכריות גומי (וזה אומר גם את כל החמצוצים האלו) ביסלי פירות (כמו אפרסק,שזיף,תפוח- כי אני רגישה אליהם) מרשמלו טופי בננה מטוגנת (כמו במסעדות הסיניות) וגלידת וניל...בע בע בע
אני גרה בבית עם 4 קומות
(לא היה לי מה לרשום)
גידלתי (כשהייתי בערך בת 10) עכברים קטנים וחמודים... היו לי בערך 50.. הם היו גרים בכלובים גדולים והכי אהבתי אותם בעולם!!! וסתם עוד משהו... אני מאוהבת בחתולים!! ובגלל שאחותי אלרגית אליהם אני לא יכולה להכניס הביתה שום חתול אבל כשאני אהיה גדולה כל הבית שלי הולך להיות ממלכת חתולים!!!

חחחח כמה הבהרות...

1.זה לא קשור לפרחה או לא...=/ וזה מאוד פגע בי ניצן!!! את מתחילה להישמע כמו הביץ' שלי...! =( וגם ככה אני לא אוהבת הכללות וסטיגמות..."פרחות שומעות מושיק עפיה ופריקים שומעים מטאליקה".. יופי ממש חכם! 2. נגררתי בגלל האקס שלי שהיה פלילי...אתן יודעות טוב מאוד שלפלילים האלו יש סקס אפיל מטורף...ועוד שלי היה אשכנטוז ..אז עוד יותר טוב (בלי גזענות!) ונגררתי אחריו ואחרי החבר'ה שלו...=/ זה היה לפני איזה 4 וחצי שנים.. פאק איך הזמן עובר...אני זוכרת שהיינו יושבים כזה בגינות האפלות..טוב לא משנה 3. חוצמזה מישהו אמר שמושיק עפיה ושרית חדד הם לא מוזיקה טובה!? 4. אני לוקחת הכל בצחוק...זה בסדר.. ולי- כן אני כולי בררנית בקשר לאוכל...אבל יש לי חברה הכי בררנית בעולם.. לא נוגעת בזיתים או חומוס או כל דבר שיש בו גרעיני חמניות כאלו כמו נגיד יש לי לחמניה אז היא לא תיקח כי יש בה גרעינים כאלו (נו אתם יודעים מהסוג לחם בריאות הזה) =/

לא אמרתי שאת פרחה../images/Emo12.gif

דוגרי אני לא מבינה למה אומרים את זה עלייך בכלל.... וגם לא אמרתי את כל הדברים שאמרת בכלל אז לא הבנתי כ"כ מאיפה הבאת את זה... אבל אין דבר
לאב יא

COW COW

New member
נכון גםאני שונא הכללות למשל........

אני אוהב מטאליקה ודימו בורגר וסיסטם ואני נראה לכם פריק????? אבל אני גיליתי בבצפר שלי כל מי שתימני ואם מישו פה תימני לא להעלב אבל פשוט כל התימנים הם ערסים ואולי בכל שכבה יש איזה 2 או 3 שהם לא אבל הם הבדדניקים האלה שאין להם אפילו חבר אחד ועצוב לראות את זה (גם תימני לא ערס וגם מישו בלי חברים)

יאאא את יותר בררנית אוכל ממני...

את ונאור גורמים לי להרגיש שאני בכלל לא בעייתית בקטע הזה=]

../images/Emo12.gif

רק שלא תגדלי ת'עכברים ותחתולים ביחד... סתם שאלה :) את מתכוונת לגדל חתולים בבית (מתוך תת-מודע או לא...) כדי שאחותך לא תתקרב לבית שלך :) מצחיקולה:) לא נורא מספיק סבלת אותה כל החיים ,אה?

אני יודעת אני כל הזמן צוחקת עליה

שהיא לא תוכל להתקרב לבית שלי...חע חע חע זה לא מתת מודע מותק.. =) ואני כבר לא מגדלת עכברים... אבל אני מטורפת עליהם... חברה שלי הייתה מגדלת 2 חתולים ועכברים ביחד והיא הייתה צריכה לשים את הכלוב של העכברים מעל הארון/ספרייה כי החתולים שלה היו פותחים את הכלוב ואוכלים את העכברים...=/

pompii

New member
5 דברים שלא ידעתם על שלומפי../images/Emo70.gif

נולדתי חודשיים לפני הזמן, זתומרת בחודש 7, זתומרת שאני פגה גאה
בחיים לא הכנסתי מוצץ לפה
בגיל 5 כמעט טבעתי בים, במערבולת, והמציל בא והציל אותי. היתה לי חרדה מים במשך שנה וזה עבר.
פעם היה לי פחד נוראי מכלבים, הייתי קופצת לכביש רק כשכלב היה מתקרב אליי ובכיתה א' בערך ההורים שלי היו צריכים לשמור על איזה פינצ'ר של חברים ושבוע לא יצאתי מהחדר שלי. היום אני מתה על כלבים
אמממ...מה עוד?.. אני שונאת פטריות, כבד, ברוקולי, דגים וגם ממש לא אוהבת פלאפל

פ ו ס ט י

New member
5 דברים שלא ידעתם עלי!

-אני צמחונית כמעט 5 חודשים =] -אני חצי אנגליה.. אבל אני בקושי יודעת אנגלית =/ -אני מפחדת מחלזונות.. אם אני רואה אחד אני מתחילה לצעוק.. -אני אלרגית לאבק.. מה שגורם לי לעשות בערך כל שעה איזה 10 אפצ'ים ברצף -אמממ אין לי מה לרשום =/

../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif....;

חלזונות? דווקא חלזונות? זה דווקא די עצוב בעצם... הם בכלל לא מזיקים והם דווקא מאוד מעניינים שלומדים להכיר אותם!

../images/Emo4.gif

5 דברים שלא ידעתם על מיקי: 1. הוא משוטט בפורום זמן רב.. 2. הוא במגמת מוזיקה וזה מגניב 3. הוא מאוד אוהב אבוקדו. 4. הוא עוד יותר אוהב חיות וצמחים וטבע בכלל 5. הוא מגדל בבית תרגגולות, ארנבים, מקלונים (זה סוג של חרק) וחלזונות אפריקאים (שזה במקרה החלזון היבשתי הכי גדול בעולם)

למעלה