Fashion Police סיכום שנה - חלק א'

RealDealPickle

New member
אוי, זה לא כל כך נורא

כל הכבוד לה שהיא לא משתעבדת למכוני הלייזר להסרת שיער ממקומות שלא צריך להסיר בהם שיער. של לה שיער בהיר ולא מזיק. היא נראית מקסים והשמלה מכובדת מאוד.

../images/Emo24.gif

איזה כיף שאת מגיבה לתמונות, נורא נחמד לראות נקודת מבט אובייקטיבית לשם שינוי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 17

טיילור סוויפט- התחילה את דרכה ב"קטן" עם הלהיט Tim McGraw שכבש את המעריצים בארה"ב
איפה- Billboard Music Awards
גזר הדין- שמלת קו רצפה אלגנטית מאוד. הצבעים יפים לה מאוד והיא נראית מלכותית. זהב וברונזה הם הצבעים הרשמיים של ממלכת גרוזיה וטיילור מסבה להם גאווה. אני לא יודעת אם זו השמלה האהובה עליי ביותר שטיילור לבשה או אפילו הטובה ביותר השנה אבל יחד עם השיער המושלם והאיפור המדויק, זו אחת ההופעות היותר מרשימות שלה בשנת 2011 אז רק על זה מגיע לה כל הכבוד ומיקום של כבוד במצעד.
ציון- 9.

blah blah story

New member
השמלה הזאת זקנה מדי בשבילה

היא רק בת 21. האיפור בעיניים מושלם (אני לא אוהבת את הליפסטיק) והשיער מושלם.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gif תלבושת # 18

ג'וליאן האף- זמרת הרגליים האהובה ביותר על חן וזו ששרה את האחד השירים האהובים עליי בז'אנר My Hallelujah Song
איפה- Grammy Awards
גזר הדין- שמלת קרעי העיתונים הידועה לשמצה של ג'וליאן עושה את דרכה לעוד מצעד פורום. לא זוכרת מה חשבתי עליה אז וזה גם לא משנה כי דעתי על בגדים משתנה כל שבוע בערך. כרגע כשאני רואה את זה אני חושבת שחוץ מהבחילה בעיניים שנגרמת מעודף צבעים, הגזרה של השמלה יפה ומחמיאה לה. למרות שכוס אמק, עם גוף כזה בחיי שהיא יכולה ללבוש קופסת קוטג' ולהיראות מיליון דולר [אם כי עם מחירי הקוטג' היום מיליון דולר זה יותר מידי מילולי...] היא סקסית בטירוף ויש בה המון צ'ארם שגורם לי לאהוב כל דבר שהיא נוגעת בו. לכן כשקרי לבשה שמלת עיתונים משלה, לא יכולתי לסבול את זה. קרי לנעליה של ג'וליאן, לעולם לא תצליח להיכנס...
ציון- 8.

Guncrazy

New member
אני ממש אוהבת את השמלה הזו

לא יכולה לראות אותה על אף אחת אחרת אבל עם ג'וליאן היא מדליקה ממש.

למעלה