שרשור הפרק (היומי) האחרון

Lord Farquaad

New member
אנשים מה עובר עליכם? זה היה פרק גרוע!

לא היה שום מתח, ושום דבר מפתיע, הכל היה כל כך צפוי! זאת דרך לסיים עונה? צלצול טלפון? מה נגמרו לגיורא הרעיונות? ומישהו פה רשם שזה מה שאמרו על הפרק האחרון של העונה הראשונה של השמיניה. הבעיה היא שאחרי העונה השלישית של השמיניה, גיורא הציב לעצמו רף מאוד גבוה, ועכשיו הוא קלקל הכל.

Rioter

New member
לא יודעת אם קלקל הכל

אבל בהחלט היה אפשר לצפות לסוף קצת יותר מרשים מצלצול טלפון ציבורי
(הרי זה יכול להיות כל אחד..)

Mark902

New member
כשחושבים על זה...

אז זה ישמע די מצחיק: "סליחה, טעות במספר...."

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifחשבתי על זה.../images/Emo6.gif

אבל נכון שהטלפון צלצל,ליבי הסתכלה לכיוון כאילו היא ראתה או שמעה משהו מפחיד זה הכי עיצבן אותי אולי ליד הטלפון עמד מישהו?

DIDI1524

New member
לדעתי הסוף מדהים אבל בלי שום קשר

אין מצב שזה טומי!!! זה כל כך צפוי שאין סיכוי שזה הוא 0.1% שזה הוא זה יהיה כל אחד אחר אבל לא טומי

Superboi

New member
הלוואי הלוואי הלוואי ש...../images/Emo59.gif

המוכרת מהקיוסק. אני מת שיפתחו את הדמות שלה!!

Rioter

New member
חחחח חזק ../images/Emo45.gif

אבל היא לא צריכה לטלפן כדי להגיע לשם, מספיק לה לעשות כמה צעדים

גלבטרון

New member
זה לא סתם טלפון ציבורי

זה טלפון המופעל ע"י אסימונים! שהיה כשאני הייתי ילד קטן (לא כמו הטלקארדים של ימינו). יתכן שהטלפון עובד כמו מכונת הכתיבה - עוד איזה "טכנובאבל" בידיוני. אגב, יתכן שהילדים לא נעלמו כי בעתיד החדש שנוצר בעקבות אי הפגיעה של האסטרואיד עדיין יש מחתרת שנוצרה מסיבה אחרת.

shirpan

New member
../images/Emo112.gifגלבטרון אתה מלך!

זה רעיון מעניין זה על הקמת מחרת נוספת. נתת לי נקודת תקווה שיש הגיון בזה שהם עדיין חיים.. מממ... כל הכבוד לך! זה עדיין לא מסביר לי איך היאכטה נעלמה, אבל זה מסביר את הקיום של הילדים. סחטיין, אני הרבה פחות מבואסת עכשיו! מה, אתה חושב שהטלפון הציבורי קשור למשהו?

גלבטרון

New member
היאכטה נעלמה כי אין לה סיבה להיות במים

אם האסטרואיד לא פגע אז המחתרת לא הוקמה. אם המחתרת לא הוקמה, אין דילן (טומי) ואין מי שיגייס את אדי וסילביה. אם אדי וסילביה לא פותחים בית מחסה לעבריינים צעירים (כי אין להם סיבה) אז אין שייט ב-9.9.09 משמעות הדבר שאין סיבה ליאכטה לצאת מהמרינה ואדי וסילביה ככל הנראה עדיין חיים איפשהו. תחשוב איזה מצחיק זה יהיה אם במציאות/עתיד החדש/ה שנוצר/ה אנשי המחתרת הם אלו שמנסים לגרום לאסטרואיד לפגוע בכדה"א ואילו אנשי הקונגרס מנסים לעצור אותם - 'יאנו' חילופי תפקידים ( ;

ליליאן15

New member
רגע... ומה עם אדי וסילביה??

הם לא קשורים לכלום! הם לא טיימרים! לאן הם נעלמו??

Superboi

New member
רגע, היאכטה נעלמה?!../images/Emo59.gif

פאק, דווקא את השנייה הזאת פספסתי

NoFaR815

New member
עוד תעלומה.. איך טלפון הגיע לשם?

במרינה אין טלפון ציבורי

DIDI1524

New member
לא כל החיים זה מתח מתח מתח

כל הפרקים האחרונים בכל העונות של השמיניה לא היו מותחים. בפרקים האחרונים של עונה 1+3 הייתה דילמה של הגיבור\ים כמו באי. עונה 1-איה חוזרת להיות מאיה או לא עונה 3- להציל את התאומים או לשמור על הזיכרון האי-להציל את העולם או להציל את דילן והקונפליקטים האלו יוצרים מתח.ומתח זה לא רק יריות,מלחמות,מאבקים, רעים נגד טובים.

למעלה