שרשור הפרק (היומי) האחרון

shirpan

New member
מסכימה לגמרי!

שינויים שנעשו בעתיד לא אמורים להשפיע על העבר.. וזה מוזר כי זה נוגד את כל החוקים של הזמן שדיברו עליהם בכל כך הרבה ספרים וסרטים ובעיקר בבחזרה לעתיד שגיורא אמר שמשם שאב את ההשראה לאי.. הילדים כולם היו אמורים להנעלם כי הרי ההורים שלהם נולדו בעתיד, כל מה שקשור לעתיד צריך להמחק. גם ג'יני כי אבא שלה מהעתיד וכולם.. אני מאוכזבת משהו כי היתה לסדרה הרבה מאוד הגיון, אמנם הדברים נראו מוזרים אבל היה הגיון פנימי מאחוריהם- כמו ההגיון הזה של הזמן. מסכימה איתך שאני ם מקווה שימצאו לזה פתרון הגיוני בעונה השניה כי כרגע זה לא הגיוני וזה חבל. לסדרה הייתה אמינו ת די גבוה בעיני עד עכשיו עכשיו אני גם מבינה למה אמרו שגיורא לא אוהב אותנו..

lien124

New member
אז קודם כל, אני מסכימה גם כן!

וגם אני מקווה שהכל ייפתר בעונה הבאה, אבל עם לא, זה זלזול באינטלגנציה של הצופים.

shirpan

New member
כאן האקדמיה ללשון חייבת להתערב...

"אבל עם לא", זה לא נכון לכתוב... צריך לכתוב: "אבל אם לא" סורי שאני נודניקית אבל זה מפריע לי בעיניים.. ואת צודקת.

כנראה לא הבנת כמו שצריך בנוגע לילדים..

אמרו שההורים שלהם הם טיימרים שחזרו לשנת 2009 כמחתרת.. כלומר ילדיהם נולדו ב2009 ולא על האי .. לעומת זאת , ג'יני וצי'ף הולידו את טומי (דילן) על האי בשנת 2010 אחרי שהאסטרואיד פגע בכדור הארץ.

גלבטרון

New member
זה לא משנה מתי או היכן הם נולדו

אם ההורים שלך הם מעתיד X ועתיד זה חדל מלהתקיים את וכל מה שהם עשו מאז שהם נולדו גם כן חדל להתקיים - לרבות ילדיהם.

noam 500

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo218.gifגם אני חשבתי על זה

אבל ב"האי"(ואני מדגיש ב"האי") רק אם נולדת אחרי האסטרואיד אאתה תעלם

noam 500

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo218.gifכי

מקס לא אמר שג'יני תעלם והרי הוא ניסה להכניס אותם לפאניקה אז לא יכול להיות שהוא סתם דילג על ג'יני וגם במעבר לאי ביומן הסודי של ג'יני הדילמה הייתה עולם- טומי וצ'יף(ולא עולם-טומי צ'יף והיא) או טומי צ'יף-עולם(ושוב לה לא נשקפת סכנה) וגם מקס אמר דילן נולד על האי אחרי האסטרואיד או משהו כזה מכאן שרק מי שנולד על האי ימות (אבל לא לפני שהוא ילד את הילדים שאמורים להיות לו)

Itzik200

New member
אתם כולכם טועים!

אסתר אמרה שההורים של כולם היו חברי מחתרת, לאוו דווקא טיימרים ולכן חוץ מטומי וג'יני שאנחנו יודעים שההורים שלהם מהעתיד, והם באמת היחידים שנעלמו מהילדים כל שאר הילדים אמורים לחיות כי ההורים שלהם נולדו בישראל, למרות שהיו חברי מחתרת אין קשר בין הדברים חבר מחתרת לא היה חייב להיות מהעתיד.... זה ההסבר ההגיוני ביותר

shirpan

New member
וואו לא חשבתי על זה בכלל!!! גאון!!!

רגע.. אז בעצם הם היו יכולים להיות חברי מחתרת ובעצם לחיות בהווה!!!! גאוני!!! יש!!!!

daeve1

New member
אז זה אומר שאין שום סיבה לשמות הלועזיים

וזה מעצבן, כי אלו שמות... המממ... גרועים, מטומטמים, מפגרים וכו'.

daeve1

New member
"שאלתיאל קוואק" זה לא השם האמיתי של הסדרה ../images/Emo46.gif

שמה האמיתי של הסדרה הוא "אלפרד ג'יי קוואק".

גלבטרון

New member
גם ההורים של ליבי, אנה ומייקי באו מהעתיד

אסתר היא טיימרית מהעתיד והיא האמא של ליבי ואנה אבא של מייקי היה טיימר שעבד בשביל הקונגרס ואימא שלו סוכנת של המחתרת

bar4554

New member
רעיון שלי

דילן יתקשר בטלפון הוא שינה את ההיסטוריה. על האי ג'יני וצ'יף ביחד מאושרים. משפחה החדשה מגיעה לאי דילן חוזר לאי עם ליבי.

ליליאן15

New member
אני בה-ל-ם!!!!!

אוקי הפרק היה ממש אבל מממשששש מותח אני כל שניה צעקתי על הטלוויזיה אפילו בשמיניה לא היה לי מתח כזה!!! והנשיקה של טומי וליבי היתה כל כך יפה... עדינה כזאת ואלה הנשיקות הכי יפות ראו שהם אוהבים אחד את השני! וגם החיבוק אמרתי שאם הם לא יתנשקו לפי שהוא ילך אני ארביץ למשהו אבל החיבוק הזה היה כל כך משכנע.. מעבר לנשיקה כבר. מדהים אהבתי את המשחק שלהם מאוד, הם שחקנים מצוינים. אבל ההמשך יבוא הזה.... אני אמוווווווווווווווווות עד שהעונה השניה תעלה!!!!!!!!!!!!!!!! ואם טומי מת...... אני לא יודעת מה אני אעשה לגיורא. הוא לא יכול לעשות את זה, הוא לא יכול!!!!!!!!!!!!!!!! אררררררררר יופי עכשיו יש לי שיעור אנגלית ואני לא אצליח להתרכז. נפלא!!!

למעלה