שרשור הפרק (היומי) האחרון

DoRiNuS sMiNiA

New member
נכון,ההשוואות האלה מטרידות^^

וגם ההתאבלות הממושכת הזאת על השמיניה מטרידה עוד יותר. אבל אנשים לא התחברו לסדרה ואם אנשים לא אוהבים אותה אי אפשר להאשים את הקהל! צריך להפנות את האצבע המאשימה לכיוון היוצרים שכנראה שגו בדרך. הסגידה המיותרת הזאת לגיורא מעצבנת אותי,כאילו אסור להגיד עליו שום דבר רע. זה ממש הפך להיות מן כמו כת כזאת. יכול להיות שגיורא עשה טעות ולכן באה ביקורת רעה,אי אפשר לשבח בכוח משהו שלא אוהבים. מאחר ששתי הסדרות הן מאותו היוצר,נוטים להשוות בינהן.^^

סאמוואן

New member
תקשיבי..

אני גם לא חושבת שגיורא הוא איזה קדוש שאי אפשר להגיד עליו שום דבר רע...ובטח לא התכוונתי שזה יישמע ככה.. אבל בדיוק כמו שאת אמרת בגלל ששתי הסדרות הם מאותו יוצר אז ישר זה גורם להתחיל לעשות השוואות מטומטמות...ותסלחי לי אבל אני לא מבינה את זה וגם לא אבין את זה לעולם!!....זה ממש מטומטם!! הרי בתכלס הוא לא עשה שום טעות זה פשוט קטע פסיכולוגי להתחיל להשוות אחרי שהסתיימה סדרה שהייתה כזאת להיט!! ולהגיד על הסדרה שבאה אחר כך שהיא פחות טובה ולהאשים את היוצר...זה באמת סתם קטע פסיכולוגי לדעתי...אבל זאת רק דעתי..

ליליאן15

New member
לא צריך להאשים לא את הקהל ולא את היוצרים

הכל עניין של טעם, גיורא עשה סדרה, יש אנשים שאוהבים ויש אנשים שלא! מישאוהב- מגניב לו, מי שלא אוהב- בעיה שלו, שלא יראה! איזה אנשים באמא...

תומר 10

New member
אעמכלךעימחנעכיעכ../images/Emo216.gif

אני הייתי בפה פעוווור כשגמרו את הפרק כל כך מותח וגאוני ופשוט.....אין מילים אבל הוא היה מאוד קצר יחסית לפרק כפול וכל הזמן נראה שצ'יף עובד עליהם, שמשהו לא הולך שם, או שזה משחק לא משו
קיצור, סדרה מממדדההייימממה אני מצפה בקוצר רוח לתחילת העונה הבאה :]

סאמוואן

New member
ועכשיו תגובתי על הפרק..

פרק מצויין,מותח ומרגש במיוחד.. אני מודה שכמעט בכיתי.. מאוד אהבתי שסוף סוף טומי וליבי נזכרו להתוודות על אהבתם..ומקווה שמה שקרה לא יהרוס להם והם ישתתפו בעונה השנייה.. אם לא, יהיה לי מאוד קשה לראות את העונה בלי יון..
הנשיקה שלהם הייתה מהמממת ועדינה..למרות שקיוויתי לראות יותר לשונות מתגלגלים...אבל זה עדיין היה חמוד...הם כאלה מתאימים.. והיה באמת אחלה סוף שמשאיר אותי המתח רציני ואני רוצה שכבר תיהיה עונה שנייה..

Mark902

New member
זה לא חרא של פרק למרות ש...

היו דברים מטעים או לא הגיוניים
. הפרק הזה השאיר אותי עם כמה שאלות: אם דילן (או טומי) יירט את האסטרואיד אז חוץ ממשפחת בן עמי אף אחד לא הגיע לאי (תקנו אותי אם אני טועה) אז ברגע שכל הטיימרים של האי נעלמו וגם המחתרת לא הוקמה אז מה קרה לאסתר עיני? (למרות שהיא לא נולדה על האי ) ולמיילו ולנעמי? הם חזרו לישראל? (יותר נכון נעלמו מהאי וחזרו לישראל). על השאלות של כולנו תענה העונה השנייה
גיורא אתה
! כשהיה את הקטע שכל החבר'ה [חוץ מטומי] ישבו שם במרינה והיה את הטיל שטס באויר, זה היה מאוד עצוב לדעתי
. ומה הקטע עם הטלפון?
תארו לכם: ליבי "הלו?" ואז הצד השני: "סליחה טעות במספר"
זה בהחלט השאיר אותי במתח

ליליאן15

New member
יו נכון זה היה מזה עצוב...

אבל שהיה את הקטע עם הטלפון ממש צעקתי על הטלוויזיה "רקלאמתחרקלאמתחרקלאמתח!!!" ושהיה שיר זרקתי את הפאזל של אח שלי על הטלוויזיה.... יו איך הוא יכל לעשות לי את זה?!?!?!?!

Yarinv

New member
אנשים, יצאתם מפרופורציות!

זאת סדרה, וגם אם לא הסתיימה לשביעות רצונכם זאת לא סיבה להטיח בגיורא כאלו מילים פוגעות. הוא קורא כאן, אבל גם אם הוא לא היה קורא כאן זה לא מנומס ובטח שלא מכבד - תפסיקו עם זה.

lien124

New member
אתה צריך להאשים את עצמך בזה

אתה הבטחת שיהיה - ואני מצטטת - "פרק מדהים!", ובכן, לא היה מדהים
.

לדעתך.

"להאשים את עצמך"? נו באמת. וגם אם לא אהבת את הפרק- זו סיבה להשמיץ ולדבר בשפה כל כך, סליחה, נמוכה ופוגעת כלפי גיורא?

Yarinv

New member
זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי אי פעם

אני אשם שזאת הדעה שלי? למי בדיוק הבטחתי פרק מדהים? הכנסתי איפשהו את המילה "מבטיח"? אני אמרתי מה שאני חשבתי על הפרק, לא ביקשתי מאף אחד לקבוע את הדעה שלי בתור עובדה. זה בטח ובטח לא תירוץ להשמיץ את גיורא.

rotem bobo

New member
הם מדברים

כאילו אתה כתבת את הסדרה והבטחת להם סוף מדהים נו באמת הוא אמר את דעתו לא מתאים לכם? תביעו את שלכם הוא רק רואה אותה לא כותב אותה למי שלא הבין!! ליל''ט3>

Double U

New member
יש בכלל מקום להאשים?

ירין סה"כ אמר שלדעתו הפרק מדהים. הוא לא הבטיח שכל אחד יאהב את זה. מותר להעביר ביקורת, אבל יש גבול כשזה מגיע להאשמות שווא!

x Marina x

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifצודק.

כאילו כל מי שאומר שזה סוף או סדרה לא משהו ומאשים את גיורא או שהוא מקנא או שפשוט הוא בחיים לא יצליח להמציא דברים כאלה כמו שגיורא עושה.

daeve1

New member
אז תן לי להבין

כל מי שלא אוהב את הסדרה שאתה אוהב, בעצם מקנא ביוצרים שלה? איזו צורת מחשבה מבריקה והגיונית.

daeve1

New member
אוי, איזה פרק נוראי!

למרות ההשוואות ל'שאלתיאל קוואק', באמת שחיבבתי את הסדרה. אבל הפרק האחרון וה"כפול" (עלק!) לעונה ממש לא עמד בציפיות, ולמעשה הוא היה די גרוע. כל כך הרבה קלישאות, כל כך הרבה חורים, כל כך הרבה קטעים מביכים
. פרק גרוע.

x Marina x

New member
../images/Emo15.gif"מי היה בטלפון?"../images/Emo7.gif

עד לשנה הבאה יש עוד מלא זמן ניראה לי אני אתגעגע ...
ואו הלנה ממש השתנתה !
קצת ריחמתי עליה את האמת.
למה הסירה וטומי מ9.9 נעלם?וגם עם זה טומי שחזר לעבר גם נעלם?

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifרגע !!!!!!!!!../images/Emo2.gif

מה התוכנית של ג'יני וצ'יף שחכנו את זה או מה?! צ'יף אמר שהוא יעשה משהו שטומי לא יעלם ... ולפי הספר רואים שהוא כן נעלם.

סאמוואן

New member
צ'יף אמר..

שהתוכנית שלו הייתה שטומי יעלה את ג'יני על היכטה,צ'יף וג'יני התאהבו וביחד הם יכתבו הסטוריה חדשה.. ולפני שטומי יספיק ללכת ליירט את האסטרואיד הם ייקחו אותו איתם חזרה אל האי וככה הם יצילו אותו..אבל בגלל שטומי לא הקשיב להלנה, שביקשה ממנו לחזור איתה אל האי והוא כן רצה ללכת לסיים את המשימה שלו כדי להציל את החברים שלו אז בגלל זה הוא נעלם!..הבנת? מקווה שהסברתי נכון,אם לא שמישהו יתקן אותי..

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifלפי מה שאמרת..

אז ניראה לי שצ'יף ביקש מאמא שלו שתעשה את זה .. כי לא נראה לי שפתאום הלנה תיהי כזו נחמדה!
תודה על ההסבר

למעלה