שרשור הפרק (היומי) האחרון

שיר סיום של הביטלס?

ואגב...הסוף של העונה הראשונה לעומת האי...? אז היה טוב.. וכולנו יודעים תהמשך... זהירות חפירה איה עם אדם...בית משפט,צרפתי,בום, משפט שני, עונש קל, טורבו טיים-אווט, מכונת השתייה, מצפה, צ'כוב!!!, 862, מרצדס דיפלומטית,ניצן, איה רבה עם דדי(בלו?!), איה טסה, איה מתה (לא...), אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, שיר מרגש, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, שיר מרגש, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, אבל, סקורפיו, דניאל, מצפה, סקורפיו, דניאל, איה במדבר, מצפה, סקורפיו, דניאל, איה במדבר, מצפה, סקורפיו, דניאל, איה במדבר, מצפה, מקדש סקורפיו, מכות, יריות, סיום. עונה שלישית. בריכה, בריכה, בריכה,מירב פלדמן בוכה, בריכה, בנק, כספת, משטרה, המועצה, יוליוס, צ'כוב!!!,הספריה, דניאל, עכברים, מבחנות, קריפטון, שוטר, דניאל בתחבושות, , קוף שחור, קוף לבן, קוף סגול(מה הוא קשור!?!?!?), אלכס, מיקה VS אבי, טורקיה, קוף לבן, ערבית, טורקית, בגטים, רכבת אקספרס(מה שדור אמר לאדם במשימה), מי רצח את יואל, מבטים מעצבנים, רוני,(מכאן אני זוכר את ההתחלה של החצי השני כאילו זה היה אתמול), חדר מעצר, נסיון בריחה, משטרה, נטשה VS רוני, דניאל, המועצה, יוליוס, דגנית, תאומים, בכי, אושר, עצב, מתח, בכי, אושר, עצב, מתח, בכי, אושר, עצב, מתח, בכי, אושר, עצב, מתח, דניאל מת, יוליוס מת, עשר תשע שמונה שבע שש חמש ארבע שלוש שתיים אחד, חושך, מיי סיטי אוף רויינס-ברוס ספרינגסטין, ולכים, הולכים, בית ספר, מבטים איה-אדם, סוף. סוף חפירה

Yarinv

New member
איזה כיף../images/Emo13.gif

אחד מהדברים שאהבתי שעשו ב-VOD, כמו עם פרק 25. כיף לצפות בפרק כאילו אחד על אחד עם גיורא
הוא סיפר בין היתר על ההחלטה שאסתר לא תספר לבנות שלה את האמת ואפילו נתן שמות של כמה פסקולים שנכנסו לסדרה, יש כאן כאלו שחיפשו חלק מהם בטירוף. אהבתי
ושמישהו יעיר להם שם שיתקנו כבר את האוריינטציה של הפטיפון

1sapir2bar3

New member
דעתי על הפרק..

קודם כל, לדעתי קודם כל לכל אחד יש דעה אבל יש כאלה שיצאו מפרופורציות! לא קראתי את כל התגובות אבל זה דיי מוגזם.. כולה סדרה, ומה ציפיתם, שיהיה סוף טוב? מה יהיה בעונה השנייה? אני חושבת שהפרק היה טוב, הסביר כמה דברים, פתח שאלות חדשות.. לדעתי, החצי הקודם היה יותר מותח אבל זאת הסדרה- לדעתי גאונית ועלילה טובה. זהו..

1sapir2bar3

New member
יצא מוזר..

קודם כל, לדעתי קודם כל.. חח
קודם כל, לדעתי לכל אחד יש דעה! ***

8דושנקה8

New member
גאונות! , פשוט גאונות!

קודם כול - לכול אלו שהתאכזבו מהפרק : לדעתי הפרק היה ממש יפה! , מה אתם צריכים? שיהרגו את כול הדמויות ואז תיהיו מרוצים? ועכשיו על הפרק - הפרק מאוד הזכיר לי בקצב ובמבנה את הפרק הראשון (לאו דווקא בגלל התאריך והאסטרואיד...) המכתב של טומי היה ממש מרגש! ושהוא וליבי התנשקו אני כזה: "מה אתה מנשק אותה עכשיו אתה צריך עוד להציל את העולם!" כבר פחדתי שטומי יתייאש מלחכות לדילן... איזה מצמרר היה השקט שאחרי שהעולם ניצל , החיים ממשיכים בלי שאף אחד יודע מה הלך שם... ומה עמד לקרות... ושיאכטה עם איזה 9 אנשים נעלמה לה ככה סתם באמצע היום!
ולמה הטלויזיה בקיוסק התקלקלה\השתגעה? זה קשור בכלל למשהו? זאת רק אני או שהיה שם איזה גליץ' ? (לאו דווקא בגלל הטלויזיה...) ובקשר למכתב - וזאת לא פעם רביעית ולא שלישית שטומי ב9.9009? ולמה ליבי ואנה לא נעלמו גם? אסתר טיימרית..... משמע - היא נולדה אחרי האסטרואיד... ואיזה שינוי חל בהלנה! די ריחמתי עליה בפרק הזה... ("ככה מתייחסים לסבתא , טומי?") ושאלה אחרונה לסוף: גיורא לא יכול להגיב בפורום אפילו עכשיו בפרק הסיום? או שהוא פשוט לא רוצה? או שאין לו זמן? כי ראיתי שבתקופת השמינייה דווקא היו תגובות שלו... טוב זהו..... מחכה לעונה הבאה! נ.ב בטח עוד מעט אני אזכר בדברים ששכחתי אז תצפו לעוד הודעות... ואני אשמח אם תענו לי על השאלות.

ליליאן15

New member
תשובות

צודקת היה פרק מדהים ואני מאוכזבת בשביל אלה שהתאכזבו. יון תומרקין אחד השחקנים. אני באמת אוהבת את השיטת משחק שלו! שמתם לב גם לטון דיבור שלו כשהוא מדבר עם טומי של 09? טומי של 09 היה עדיין חסר בטחון וביישן וכל כך שמעו את ההבדל בקול של טומי של 2010! שם הוא כבר היה יציב, לא רועד ומלא בטחון במה שהוא צריך לעשות! אני לא הייתי מצליחה להעביר את השינוי בצורה כל כך מוצלחת! באמת כל הכבוד! עבודת שחקן מדהימה מאוד אהבתי את הקטע הזה! טוב חפרתי וגם סטיתי מהנושא... אז כן, התשובות... הטלוויזיה בקיוסק השתגעה בגלל שהאסטרואיד היה קרוב מאוד לכדו"א וכבר הרגישו את ההשפעה שלו במזג האוויר. זה היה זמן קצר לפני שהוא היה אמור לפגוע. לא נראה לי שהיה גליץ', איפה ראית? לא, זאת הפעם השלישי- פעם אחת התחלה התחלה שהוא באמת היה שם בפרקים הראשונים, פעם שניה שהוא ניסה להציל את העולם ועשה גליץ' וזאתי הפעם השלישית. אין לי מושג למה אנה וליבי וכולם לא נעלמו, זאת באמת תעלומה. הלנה רוצה לחיות והיא תנסה לעצור את טומי בכל דרך אפשרית, גם אם זה עומד לפגוע בו. לא ריחמתי עליה בכלל, היא עצבנה אותי. כן נכון גמני ראיתי תגובה שלו בפורום השמיניה כשנגמרה העונה, אני מקווה שהוא יגיב.... לילה טוב...מקווה שעזרתי לך להבין יותר...

8דושנקה8

New member
אבל אחרי הגליץ' הוא חזר לשם עם בוק כדי לתקן א

אותו לא? או שהכוונה היא שזה היום השלישי כבר שיוצא לו להיות שם?

x Marina x

New member
../images/Emo15.gifיש לי רעיון מדהים!

כולנו [הרוב] רוצים לדעת מי התקשר לטלפון .. אז בואו פשוט נפרוץ לגיורא בבית ואולי נמצא במגירה את התסריט של העונה השניה

למעלה