מישהו יכול להיכנס להגיד לי אם יש לי "aura" של תהרגו אותי כי כל פעם מחדש אני נכנס למשחק ונהנה ואז איזה שמוק בא והורג אותי ><!!! בעעע פתחתי דמות חדשה וזהו קסוווו! סעמק! ביי!
אל תתיחסו אני נוב.........זה לא היה פיקיי.........לא משנה בעע..... שאלות: ה-DP זה של כל הדמויות שיש ביחד יעני כמו ב"מו"? הציעו לי לפתוח דמות משנית דרואיד כי אמרו לי שהוא עושה כסף מהר האם כדי? (לפלפון P......... להלהלהלה!
לכל אחד יש DP משלו והוא יכול לאחסן שם דברים ורק הוא יכול לקחת אותם משם... תעשה אולי דרואיד בשלב מאוחר יותר, לא כרגע... תפתח את הדמות המרכזית שלך (כמובן שאתה יכול דמות מרכזית דרואיד אם אתה מתעקש)
1)זה לא כמו ב MU, פה לכל דמות שיש לך יש DP משלה, הן לא חולקות בה יחד. 2)כל אחד וההעדפות שלו, אכן דרואיד עושה כסף מהר אבל מצד שני אין לו את הכישוף הכי חזק במשחק והוא לא יכול להכין SD שזה MUST לכל דמות שעוסקת בקסמים. אני ממליץ לך על אביר או פאלאדין, הם הכי טובים שיש
דרואידים זה סאקה, זה רק בשביל לעשות כסף, הם ה VOCATION הכי מסכן במשחק כי אין להם UE בעוד שלקוסם יש, והם חלשים בשאר האספקטים בדיוק כמו הקוסם. פלאדין ואביר אני ממליץ כי הם ה VOCATIONים הכי טובים. קאפיש?