טיביה

gilf

New member
אמממ

זה רק אני או שמאז שהשרת נפל אתמול יש מלא לאגים?

BLLizZarD

New member
.You advanced to magic level 46

הפעם הראשונה מבין שלושת הפעמים שהגעתי לרמת קסם 46
(זה היה מלפני איזה חודש)

Numbs

New member
You advanced to magic level 63.

הפעם הראשונה בינתיים ויש לי שלוש תמונות של רמת קסם 62 -.-' דרך אגב, תראו מה הכנתי כשקיבתלי רמת קסם

XploR3R

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד
ד"א, אני צריך לדבר איתך בקשר למקרויים :] אז כנס לאסיקיו, 3085005.

נצל"ש.......

מישהו יכול להיכנס להגיד לי אם יש לי "aura" של תהרגו אותי כי כל פעם מחדש אני נכנס למשחק ונהנה ואז איזה שמוק בא והורג אותי ><!!! בעעע פתחתי דמות חדשה וזהו קסוווו! סעמק! ביי!

Ashaman

New member
לול איזה רמה אתה?

תגיד לי איפה אתה צד ואני אבוא לשמור עליך

-_-;;; המממ כל מה שכתוב למעלה.....

אל תתיחסו אני נוב.........זה לא היה פיקיי.........לא משנה בעע..... שאלות: ה-DP זה של כל הדמויות שיש ביחד יעני כמו ב"מו"? הציעו לי לפתוח דמות משנית דרואיד כי אמרו לי שהוא עושה כסף מהר האם כדי? (לפלפון P:)......... להלהלהלה!

gilf

New member
תשובות

לכל אחד יש DP משלו והוא יכול לאחסן שם דברים ורק הוא יכול לקחת אותם משם... תעשה אולי דרואיד בשלב מאוחר יותר, לא כרגע... תפתח את הדמות המרכזית שלך (כמובן שאתה יכול דמות מרכזית דרואיד אם אתה מתעקש)

Ashaman

New member
...

1)זה לא כמו ב MU, פה לכל דמות שיש לך יש DP משלה, הן לא חולקות בה יחד. 2)כל אחד וההעדפות שלו, אכן דרואיד עושה כסף מהר אבל מצד שני אין לו את הכישוף הכי חזק במשחק והוא לא יכול להכין SD שזה MUST לכל דמות שעוסקת בקסמים. אני ממליץ לך על אביר או פאלאדין, הם הכי טובים שיש

darkAI

New member
גם לפאלאדין, אביר וקוסם בלי פרימיום

אין את הכישוף הכי חזק במשחק, Whats your point?
וSD הוא לא Must, והוא גם תמיד יכול לקנות במקרים המסויימים שבהם הוא כן יצטרך
. אם כבר Must זה HMM. כל Vocation הוא טוב, כל אחד ומה שטוב ומה שרע בו.

Ashaman

New member
לא לא לא

דרואידים זה סאקה, זה רק בשביל לעשות כסף, הם ה VOCATION הכי מסכן במשחק כי אין להם UE בעוד שלקוסם יש, והם חלשים בשאר האספקטים בדיוק כמו הקוסם. פלאדין ואביר אני ממליץ כי הם ה VOCATIONים הכי טובים. קאפיש?

למעלה