פאןפיקים

tsofa

New member
המשך ! המשך ! המשך ! המשך ! המשך ! המשך ! ה..

לא ניראלי שכל הפורום רוצצצה :| אאניי בטוחחחה שכל הפוורום ררוצצצה !!! =) תתממשיייכווו בבקקשהה !

תמר אגנסע וכל מי שכותב פה סיפורים שימו המשך!

אני קוראת פה את כל הסיפורים וכולם מהממים!1 אבל למה אתם עושים את זה בהמשכים?! אני אמות פה מהמתח! נראה לי גבהתי בגללכן באיזה עשר ס''מ....... פליז שימו המשך! במיוחד תמר....אני חולה על הסיפור שלך והיום לא שמת המשך.....אוף איתך!חחח אגנסע אני אוהבת אותך הכי הרבה כי את שמה שני פרקים לפחות ביום!

tsofa

New member
וואי כננסוו דחווףף ! נקררעעתתתי !!

כננסוו לקישורים ההאלללה דחווףף ! http://www.stardoll.com/en/dolls/650/Bill_Kaulitz_.html http://www.stardoll.com/en/dolls/431/Tokio_Hotel.html (אני לא יודעת לשים קישורים כחולליםם , חח )

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif כנסי

פרק 1 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=106994487 פרק 2 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107013523 פרק 3 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107035799 פרק 4 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107041540 פרק 5 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107049555 פרק 6 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1809&msgid=107062995 שאר הפרקים בשירשור הזה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gifפרק 17 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"גיאורג אני לא ידעתי שאתה אוהב אותי" גיאורג ואנה שתקו "אני ממש מצטערת לא רציתי לפגוע בך" גיאורג הסתכל אל אנה "לא האיתי צריך לבקש ממך לבוא" אנה חיבקה את גיאורג שהחל לבכות טום הגיע וראה את אנה מחבקת את גיאורג "אנה מה את עושה?" "כלום" "החיבוק הזה לא במקום" אמר טום "טום אל תידאג אני לא לוקח לך את אנה" אמר גיאורג והלך "מה יש לו" אמר טום "סתם מה איתך?" אמרה אנה "בסדר" "וואי אני ממש מאושרת שהשלמנו" "השלמנו? אנחנו ביחד!" "טום אני לא יודעת אם כדי לנו לחזור להיות שוב ביחד" "למה? מה לא טוב לך איתי?" "פשוט אל תבין אותי נכון אני לא רוצה לריב שוב איתך ולהשלים כול פעם מחדש" "אז יש לך משהוא אם גיאורג, את לא צריכה להסביר" "טום זה לא זה פשוט אני לא יכולה לחזור להיות חברה שלך אני לא רוצה כול הזמן לבכות" "אל תדאגי אני מבטיח שאני לא יגרום לך עוד לבכות" "יש לי שאלה: אם איתי אפס האיתה ממשיך לדבר איתי?" "אני לא מבין אותך" "פשוט אם הייתי שנואה בחברה ואף אחד לא אהב להסתובב איתי וכולם היו שונאים אותי האיתה ממשיך להיות חבר שלי?" "אף פעם לא חשבתי ככה" "כן או לא?" "ת'אמת?" "את הכול" "לא" "אתה רואה עשיו אני מרגישה ככה" "ניראה לי שגיאורג צודק שאני אפס שאני נגררת אחריך" "מה גיאורג אמר את זה." "כן ואתה יודע מה הוא צודק אני מרגישה שאני הבובה שלך שאתה משחק בי " "את לא הבובה שלי את החיים שלי" "כן בטח , אוף נימאסתה ואני אומרת לך את זה כי ככה אני מרגישה" "גיאורג אשם , איך מדברת אלי הוא אמר לך לעשות את זה נכון?" "לא טום תקשיב גיאורג לא אשם הוא פשוט אוהב אותי" "אוהב אותך הבנתי בגלל זה הוא התחבק איתך מזל שהגעתי הוא היה מנשק אותך" "אתה אמרתה שאנחנו לא מתאימים ניראה לי שאתה צודק" "אנה את רצינית" "כן.. ואני בטוחה שתבין את זה לבד" אמרה אנה והלכה לגיאורג טום הבין שאנה מעונינת בגיאורג והבין שהוא צריך לעזוב אותה הוא חשב לעצמו "אולי אנה צודקת שאני לא מספיק בשבילה אני תמיד חושב רק על דבר אחד .יצאתי ממש מגעיל מהסיפור הזה " אנה הלכה לגיאורג "גיאורג!" אמרה אנה "מה את רוצה?" אמר גיאורג "דיברתי אם טום" "כן ואמרת לו שאת חוזרת אליו וכול סיפור אהבה המתוק שלכם ובלה בלה בלה כן אני יודע" "לא זה לא נכון עזבתי את טום" "למה?" "חשבתי על מה שאמרתה ואתה צודק" "פעם ראשונה אני רואה אז...?" "אז אנחנו לא חברים ובאתי לדבר איתך וזהוא.." "חשב אל מה שאמרתי?" "כן.. אבל לא נירה לי שנהיה ביחד" "אה.. הבנתי בגלל טום" "זה לא רק בגלל טום זה גם ביגללך" "ביגללי ?" "כן. אני לא רוצה שאני יהרוס לכם את החברות הארוכה אז אני לא אם אף אחד" "הבנתי" "אל תדאג הכול יהיה בסדר" גיאורג חיבק את אנה ושניהם הלכו לשאר הלהקה "מה קרה גיאורג?" שאל גוסטב "כלום " אמר גיאורג כולם עלו על המכונית ונסעו למלון אנה הלכה לטום ושאלה "אני יכולה לישון בחדר שלך?" "כן בטח" "אבל לא לידך אני יסתדר על מיזרון על הריצפה" "מה למה?" "סתם עדיף.." "טוב" אמר טום המבולבל כולם הלכו לישון הם הו גמורים אחר ההופעה --בחדר של טום— "אנה את בטוחה שלא באה לך לישון על המיטה?" "כן אני יסתדר פה מעולה" "טוב אז אני מכבה את האור" "לילה טוב" "לילה טוב" אמר טום וכיבה את האור לאחר מיספר דקות טום חשב לאנה לא נוח ושאל אם היא רוצה להחליף איתו אנה הסכימה כי המיזרון שעל הריפצה לא היה נוח אנה נירדמה וטום הלך לישכב ליד אנה ונירדם לידה . לאחר שעתיים אנה התעוררה וראתה את טום לידה היא יצאה מהחדר והלכה לחדר של גיאורג "אפשר להיכנס?" שאלה אנה "כנסי" אמר גיאורג "מה קורה לה אתה לא יושן בשעה כזאת?" "אני צריך לארוז למחר את המיזוודה מחר אנחנו טסים" "איזה מבאס זה" "כן אה.." "לא ניראה אותך יותר" "תאמין לי שלא יקרה כלום, עברתי הרבה בארבעת הימים האחרונים" "כן הרבה מאוד" "אז גיאורג אתה עדין חושב עלי שאני אפס ובדיחה..?" "האמת שכן " "למה?" "כי לא רצית להיות חברה של מישהוא חזק ושיש לו שרירים וממש חתיך" אמר גיאורג והצביעה על עצמו "לא ניראה לי שאני חושבת ככה אבל ניראה לי שאתה ממש מצחיק." "כן אה כולן אומרות לי את זה" אמר גיאורג וחייך --החדר של טום— טום התעורר ולא ראה את אנה לידו הוא הרגיש שמשהוא מציק לו והוא ישב והדליק את המנורה שהיתה ליד המיטה שלו ורשם מיכתב.. ושם את זה ליד הבגדים שלה ונירדם. אנה היתה בחדר של גיאורג ונירדמה על המיטה שלו בזמן שארז את הבגדים שלו , גיאורג לא רצה להפריעה לאנה והלך לישון בחדר של טום הוא ניכנס לחדר ונירדם על המיזרון. --בוקר— טום התעורר וראה קצה של שיער שטני על על המיזרון ומישהוא מתחסה בסמיכה "בוקר טוב נסיכה" אמר טום ונתן נשיקה גיאורג התעורר ואמר "איכס ..." "גיאורג?" אמר טום.... [ההמשך יבוא כשמישל (מטר) תירשום את הפרק הבא!] שם הכותב: אני.. ח.. סתם אגנסה!

tsofa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו רציני נשפעתתי ! אני כזהה צוחקת ולא מפסיקה לצחוק פתאום אחותי עוברת מסתכלת עליי כאילו נפלתי מהשמייםם ,, =) חחחח XD קרעעתת אותתי !

אגנסקעXD

New member
ח...

ניסיתי שהחלק הראשון יהיה עצוב והמצחיק יהיה בפרק הבאה.. חיחייח.. אבל ממש כיף שאת נהנת ליקרוא את זה

vika23

New member
המשך המשך המשך..

אין אין את גדולה המשך היום בבקשה ... ומה קרה לתמר איפה ההמשך שלה???

אגנסקעXD

New member
אמ.. מישל תמשיך את הפרק הבאה..

ובקשר לתמר.. "תמר תרשמי עוד פרק" ממני אגנסה...

אגנסקעXD

New member
לא מבינה../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

מה כול כך מצחיק בפרק הזה? ברצינות ניסיתי לרשום פרק עצוב ובסוף ובפרק הבאה יהיה משהוא מצחיק. באמת אני שואלת...

SNIF2

New member
"בוקר טוב נסיכה" חחח

אנה חייבת לחזור לטום(ומה עם ביל ומישל) וחייב להיות המשך:) ממש נידבקתי לסיפור.. טוב נפסיק לחפור ~המשך~המשך~המשך~

כל המוכשרות למיניהם עשו לי חשק גם לכתוב אז

אז אני מעלה אפילו לפה .... אפילוג: כשמרגישים שהכל מתחתייך מתמוטט איך אתם מתמודדים עם זה?! לשאלה כזאת אין תשובה.כשההורים אחרי הרבה שנים של אהבה נפרדים איך הילד צריך להתמודד עם זה גם אם הוא גדול?! בעקבות כך אותה נערה כבר לא רוצה לחיות יותר וחושבת על התאבדות. איך החברה תסתכל על זה?! ככה ליז מרגישה בשנים האחרונות. מתחיל מההתחלה אמה של ליז עזבה אותה ואת אביה לפני כ2-3 שנים ומאז אצלה הכל השתנה התחילו לעלות לה שאלות 'איך אם יכולה לעזוב ילד שהיא עצמה ילדה אותו?! זה פשוט בלתי נתפס.' ליז הפסיקה הכל לחייך לאכול לשמוח בקיצור מה שכל נערה טיפוסית אמורה לעשות היא הפסיקה,כל הימים היא הייתה סגורה בחדר שלה שומעת מוזיקה ומנסה להעלים את הזיכרון הכואב של אמה עם מזוודות פוסעת מבעד למתן הדלת. החברים והמשפחה לא יכלו לעודד אותה כי ידעה שמה שהם יגידו 'לא נורא טוב לך יותר בלעדיה את תהיי מאושרת יותר' השמועה התפשטה לבני דודים שלה שגרו באירופה הם ניסו להשיג אותה בכל דרך אפשרית איסיקיו, אימייל, מסנג'ר וטלפון כלום לא עזר, עד שיום אחר 'או או קיבלת דואר' ליז התיישבה ליד המחשב פתחה את ההודעה זה היה שיר שבן דוד שלה שלח לה של להקה לגמרי לא מוכרת לה היא לא הצליחה להבין מהם המילים 'אוף זה גרמנית מה הוא דפוק מה הוא שולח לי שירים בגרמנית אני לא מבינה מילה מזה' ופתאום אחרי כמה שניות היא לא הייתה צריכה להבין את השפה היא פשוט נסחפה בשיר שלהם המילים, הקול המושלם, המנגינה, הנינוחות זה מה היא הייתה צריכה עכשיו היא בקשה מבן דוד שלה שילח לה תמונה של הלהקה ואיך קוראים לה ושיר הוא שלח לה בשמחה 'TOKIO HOTEL –REETE MICH' יואוו הם כאלה מושלמים חשבה לעצמה . הם החזירו לליז את החיוך את הרצון לחיים היא נהפכה להיות שוב אותה ילדה של אבא שהייתה לפני כל הטראגדיה. השמועה התפשטה טוקיו הוטל מגיעים לארץ הם מצליחים והם כולה בני 16 אני חייבת לפגוש אותם חשבה 'אבל איך תהייה להם אבטחה צמודה 24/7 ' ליז ניגשה לאביה שהיה בעל חברת שמירה והוא אמר שהחברה שלו בדיוק נשכרה לשמור עליהם והוא יוכל לסדר לה להפגש איתם . ליז הייתה פשוט בעננים היא הייתה במרחק נגיעה מהאנשים שכתבו את המוזיקה שהצילה את החיים שלה והחזירה את החיוך לפנים שלה. יום לפני ההופעה אבא של ליז מציב אותה בפני הדלת של חברי טוקיו הוטל והולך. ליז דפקה שלוש פעמים ופתאום לא יכלה לנשום 'יואוו מה קורה לי למה הכל נהייה פתאום שחור דווקא עכשיו אחרי שכבר דפקתי' ליז התעלפה מול הדלת. הדלת נפתחת ודמות יוצאת מתוכה ונדהמת למראה הנערה על הרצפה .....

למעלה