כל המוכשרות למיניהם עשו לי חשק גם לכתוב אז
אז אני מעלה אפילו לפה .... אפילוג: כשמרגישים שהכל מתחתייך מתמוטט איך אתם מתמודדים עם זה?! לשאלה כזאת אין תשובה.כשההורים אחרי הרבה שנים של אהבה נפרדים איך הילד צריך להתמודד עם זה גם אם הוא גדול?! בעקבות כך אותה נערה כבר לא רוצה לחיות יותר וחושבת על התאבדות. איך החברה תסתכל על זה?! ככה ליז מרגישה בשנים האחרונות. מתחיל מההתחלה אמה של ליז עזבה אותה ואת אביה לפני כ2-3 שנים ומאז אצלה הכל השתנה התחילו לעלות לה שאלות 'איך אם יכולה לעזוב ילד שהיא עצמה ילדה אותו?! זה פשוט בלתי נתפס.' ליז הפסיקה הכל לחייך לאכול לשמוח בקיצור מה שכל נערה טיפוסית אמורה לעשות היא הפסיקה,כל הימים היא הייתה סגורה בחדר שלה שומעת מוזיקה ומנסה להעלים את הזיכרון הכואב של אמה עם מזוודות פוסעת מבעד למתן הדלת. החברים והמשפחה לא יכלו לעודד אותה כי ידעה שמה שהם יגידו 'לא נורא טוב לך יותר בלעדיה את תהיי מאושרת יותר' השמועה התפשטה לבני דודים שלה שגרו באירופה הם ניסו להשיג אותה בכל דרך אפשרית איסיקיו, אימייל, מסנג'ר וטלפון כלום לא עזר, עד שיום אחר 'או או קיבלת דואר' ליז התיישבה ליד המחשב פתחה את ההודעה זה היה שיר שבן דוד שלה שלח לה של להקה לגמרי לא מוכרת לה היא לא הצליחה להבין מהם המילים 'אוף זה גרמנית מה הוא דפוק מה הוא שולח לי שירים בגרמנית אני לא מבינה מילה מזה' ופתאום אחרי כמה שניות היא לא הייתה צריכה להבין את השפה היא פשוט נסחפה בשיר שלהם המילים, הקול המושלם, המנגינה, הנינוחות זה מה היא הייתה צריכה עכשיו היא בקשה מבן דוד שלה שילח לה תמונה של הלהקה ואיך קוראים לה ושיר הוא שלח לה בשמחה 'TOKIO HOTEL –REETE MICH' יואוו הם כאלה מושלמים חשבה לעצמה . הם החזירו לליז את החיוך את הרצון לחיים היא נהפכה להיות שוב אותה ילדה של אבא שהייתה לפני כל הטראגדיה. השמועה התפשטה טוקיו הוטל מגיעים לארץ הם מצליחים והם כולה בני 16 אני חייבת לפגוש אותם חשבה 'אבל איך תהייה להם אבטחה צמודה 24/7 ' ליז ניגשה לאביה שהיה בעל חברת שמירה והוא אמר שהחברה שלו בדיוק נשכרה לשמור עליהם והוא יוכל לסדר לה להפגש איתם . ליז הייתה פשוט בעננים היא הייתה במרחק נגיעה מהאנשים שכתבו את המוזיקה שהצילה את החיים שלה והחזירה את החיוך לפנים שלה. יום לפני ההופעה אבא של ליז מציב אותה בפני הדלת של חברי טוקיו הוטל והולך. ליז דפקה שלוש פעמים ופתאום לא יכלה לנשום 'יואוו מה קורה לי למה הכל נהייה פתאום שחור דווקא עכשיו אחרי שכבר דפקתי' ליז התעלפה מול הדלת. הדלת נפתחת ודמות יוצאת מתוכה ונדהמת למראה הנערה על הרצפה .....