הוו, את לא רוצה, באמת שלא. תחכי לפרקים הבאים XD
ת תמר קאוליץ New member 16/10/07 #33 ../images/Emo191.gif הוו, את לא רוצה, באמת שלא. תחכי לפרקים הבאים XD
F florit11 New member 16/10/07 #48 המשך עכשיו!!!!!!!!!!!!! עכשיו! עכשיו! עכשיו!!!!!!!!!!!!!! אעאעאעאעע!!!!!!! סתם סתם. המשך. XD
T TaaaaaaaaaaL New member 16/10/07 #52 אוקי תמר רק שתדעי!! שזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי אצל חברה שלי יומיים ואיך שהעגעתי הבייתה(שזה הרגע) נכנסתי יש לקרוא את מה שכתבת! יאו זה פשוט יפה!! אני רוצה להיות חננננננננהה =\\\ תמשיככייכיכייכיכיכיכיכיכיכיכייי יא מוכשרת !!
אוקי תמר רק שתדעי!! שזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי אצל חברה שלי יומיים ואיך שהעגעתי הבייתה(שזה הרגע) נכנסתי יש לקרוא את מה שכתבת! יאו זה פשוט יפה!! אני רוצה להיות חננננננננהה =\\\ תמשיככייכיכייכיכיכיכיכיכיכיכייי יא מוכשרת !!
3 3has3 New member 16/10/07 #76 ../images/Emo45.gif ../images/Emo11.gif גוסטי יותר שווה. ../images/Emo47.gif
L LiHiLuSh New member 16/10/07 #57 שוב אני אומרת על תגידי את זה ../images/Emo6.gif "אני רוצה להיות חננננננננהה " פשוט על תגידי את זה חנה יש רק אחת והיא בסיפור ותאמיני לי את לא רוצה כרגע להחליף אותה
שוב אני אומרת על תגידי את זה ../images/Emo6.gif "אני רוצה להיות חננננננננהה " פשוט על תגידי את זה חנה יש רק אחת והיא בסיפור ותאמיני לי את לא רוצה כרגע להחליף אותה
3 3has3 New member 16/10/07 #77 XDDDD בגלל ההמשך הזה אני פחדתי ללכת להתקלח באמת XDDD אם את יודעת למה אני מתכוונת
L LiHiLuSh New member 16/10/07 #78 ../images/Emo11.gifחח כן אני מבינה למה את מתכוונת../images/Emo98.gif D:חח
S SpongBobit New member 16/10/07 #91 דיי, זה יהיה מפחיד ?): אוף, אני לא אוהבת דברים מפחידים ;; , ואני לא יכולה להפסיק לקרוא את הסיפור O:
T TaaaaaaaaaaL New member 17/10/07 #144 אוי.. לארוצה. חחח טוב נו אין לי מה לדאוג.. אנחנו ניהיה חברים גם ככה ביום מן הימים .. "חלומות של אתמול הם ... נהנהנה נהנהנה.."
אוי.. לארוצה. חחח טוב נו אין לי מה לדאוג.. אנחנו ניהיה חברים גם ככה ביום מן הימים .. "חלומות של אתמול הם ... נהנהנה נהנהנה.."