../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifפרק 9 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif
אחרי זה ביל יצא אם שירלי לחדר אחר וגוסטב שמע כמה מילים "אז את רוצה? נו במקומו תנגני!" גוסטב החל לבכות והבין שרוצים להחליף אותו גוסטב התפרץ לשיחה "הבנתי אתם לא רוצים שאני יהיה בלהקה" "מה מתי שמעתה את זה?" "אתם לא רוצים אותי בלהקה" "מה זה השטויות האלה?" "שמעתי אותכם" "אוי.. לא לזה התכוונתי" "אז למה?" "חבר שלי מחפש מישהיא שתנגן על תופים כי הוא רוצה להקים להקה אז שאלתי את שירלי אם היא רוצה" "אה.. כבר חשבתי שתזרקו אותי ותקחו את שירלי במקום!" "ח.. לא נעשה לך דבר כזה , אז את מסכימה?" "לא.. עזוב " "טוב בואי נמשיך לעשות חזרות מחר יש לנו הופעה... אוי שיט שחכתי מחר יש לנו הופעה וגוסטב לא יכול לנגן" צעק ביל "אל תדאג שירלי תנגן במקומי" "אתה בטוח?" שאלה שירלי "כן .." אמר גוסטב וחייך "מזל שיש לנו את שירלי" אמר ביל ונישק את שירלי ציחקקו השניים וניכנסו לחדר החזרות הם התכוננו למחר ובחרו 11 שירים ששירלי תוכל לנגן "אנחנו מוכנים מחר יש לנו יום ארוך " אמר גיאורג "נהיה חנוק פה בואו נלך לטייל" אמרה אנה כולם הסכימו "לאן נלך?" אמר גוסטב "אמ.. אולי לים?" אמרה שירלי כולם הסכימו רק אנה לא רצתה "מה קרה אנה" שאל טום "סתם לא בה לי לים" "למה?" "ככה לא בה לי" צעקה אנה ויצאה מהחדר . "חכי שניה" צעק טום ורץ אחריה "די עזוב אותי" אמרה אנה ונתנה בטעות מכה לטום "תעצרי" תפס טום את ידה של אנה "בגללך כולם רבים איתי ההורים שלי שונאים אותי" "תנשמי עמוק ותפסיקי לצעוק" אנה נירגע והחלה לבכות "למה הכול קורה רק לי. כולם שונאים אותי אני רוצה למות" "אל תדברי ככה " אמר טום וניסה להרגיע אותה "תמיד זה ככה " אמרה אנה בבכי טום לא אמר כלום רק חיבק אותה "בואי נשטוף פנים" אמר טום בלחש טום הלך לשירותים של הבנות ולא היה לו אכפת מה יגדו העיקר שאנה תירגע אנה אמרה "אתה בשירותי הבנות" "לא אכפת לי שכולם יקפצו לי יש מספיק מקום לכולם" ציחקקה אנה "העיקר שנירגעת" אמר טום בחיוך "אתה היחיד שאוהב אותי כולם שונאים אותי" "לא זה לא נכון גם הלהקה אוהבת אותך" "טוב והם גם אוהבים אותי והאחרים שונאים אותי" "מה ? למה?" "סתם.. " "זה לא סתם. אבל למה ההורים שלך שונאים אותך?" "הם שונאים אותי כי ..." ואנה התפרצה בבכי שוב "את לא חייבת לספר לי כשתירצי תספרי " "טוב!" אמרה אנה וניגבה תדמעות ביל הלך לחפש את טום וניכנס לשירותים של הבנים אחד השומרים עברו שם במיקרה ועצרו את ביל "ילדה את טעית בשירותים זה של הבנים ושם זה של הבנות" "סליחה מה זאצ החוצפה הזאת אני בן" "אוי סליחה אני ממש טעיתי כי ראיתי ת'שיער הארוך" ופתאום טום ואנה יצאו משירותי הבנות השומר אמר "מה אתה בן או בת?" "בן למה?" "ניכנסתה לשירותי הבנות" "ו...?" השומר היה ממש מבולבל והלך "הוא התחרפן לגמרי " אמר טום "אתה צודק" אמר ביל "את רוצה לבוא לים?" שאל טום את אנה "לא עזוב לא בה לי" "טוב אז אני ישאר כאן איתה" אמר טום "למה? תבואי גם" אמר ביל "לא רוצה" אמרה אנה והלכה לכיוון החדר של טום "חברה שלך מחורפנת" אמר ביל "מה יש לך נגד החברה שלי?" אמר טום בכעס "כלום.." אמר ביל והעדיף לשתוק טום הלך ביעקוביה של אנה וביל חזר לחדרו בכדי ללבוש בגד ים "אתם באים?" צעק גיאורג "כן שניה.." צעקו כולם וכולם נסעו לים הנוף היה מדהים החול חמים המים חמימים ממש כיף אין שמש חזקה "יש מלא בנות" צעק גיאורג "הינה אחת, בבג הים הורוד שם" ביל הסתכל אל שירלי ואמר "איזה חמוד רציתה להתחיל אם חברה שלי" "כן אני יודע" אמר גוסטב וכולם צחקו ביל ושירלי ניכנסו למים גוסטב וגיאורג הלכו לכמה בנות. גוסטב עשה פרצוף מיסכן ואמר לאחת הבנות "בה לך לתפל ?" הנערה לא יכלה לסרב לפרצוף המסכן שלו "יש היא קנתה את זה" אמר גוסטב בלב והלך לטייל איתה קצת גיאורג הלך לקנות משקה ואמר לאחת הבנות "את בה לפו הרבה?" ונתן לה ת' משקה ואמר : "איזה משפט מטומטם" "לא הוא לא " אמרה הנערה "בה לך לשחות?" הציע גיאורג "בסדר" אמרה ושניהם הלכו לשחות לבנתיים במלון טום שכב ליד אנה ומדי פעם היה נועץ מבטים בחזה של אנה.. אנה ראתה את זה ואמרה "די תפסיק מגעיל אחד" "למה מגעיל?" "די..," "טוב מבטיח שאני יפסיק" היתה שתיקה קטנה ואנה אמרה "זוכר..?" "את מה?" "את אותו יום שניפגשנו" "לא..!" אנה החלה לספר "ציירתי גרפיטי וביקשתי ממך שתרים אותי" "ו..?," "כשהורדתה אותי היתה..." אנה לא יכלה לגמור תמישפט וטום פשוט קפץ עליה בנשיקה טום החל לגעת בגופה אנה נבהלה.. טום הבין שאנה ניבהלה מיזה "אני ממש מצטער" אמר טום "מה זה היה.?" אמרה אנה ההמשך יבוא אחר כך..