פאןפיקים

dorkiflitz

New member
אני לא יודעת במה לבחור. להיות מאוהבת בך

או בסיפור? אוווווווו תאמר כפרעלייך זה מדהים!!!

vika23

New member
מתי היה אמשך?

היום היום לא מחר אני לא יחולה לחקות למחר חח ..!! יפה ממש ..!!!

Leb Die Sekunde

New member
אמרתי לך כבר כמה את מוכשרת?*________________*

את כותבת כל כך יפה
מכורה לסיפורXDDDDDDDDDג שלא יגמר בטומביל בסוף
חחחח

Lilo093

New member
../images/Emo190.gifהסיפור שלך מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאילו את חווית בעצמך כל מה שכתבת
הוא מדהים
פליז על תשאירי אותי במתח
תכניסי המשך עוד היום

Come and rescue me I’m burning can’t you see Come and rescue me Only you can set me free Come and rescue me Rescue me Rescue me Bill Kaulitz~~~~~ <3 U For Ever!!! U R So Cute!!! TH Rocks!!! כולם אומרים שאני פרנואידית אבל אני לא אשמה שרודפים אחרי אפרסקים!!​

אגנסקעXD

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif@|פרק 8 ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif|@

גוסטב המסכן נירדם . "בוקר טוב גוסטי" אמרה האחות "עזבי אותי תני לי לשון " אמר גוסטב בפיהוק. "אתה היום יוצא מבית החולים" אמרה האחות "שיהיה .. " ונירדם האחות עזבה אותו וחיכתה שהוא היתעורר לבד. "ביל.." אמרה האחות "מה..?" ענה ביל "תעורר אני אלך להכין לך תה" "לא תודה" אמר ביל והלך לשירותים טום התעורר והתקשר אנה השיחה: טום: "אנה בוקר טוב" אנה: "בוקר טוב גמלך" טום: "איך עבר הלילה?" אנה: "בסדר סידרתי אצלך קצת" טום: "אני שונא שהחדר שלי מסודר" אנה: "לא נורא תתרגל לסדר אחריך" טום: "מה האיתי עושה בילעדייך" אנה: "ח.. אני אובת אותך אני הגיעה אליך עוד מעט אחרי שגיאורג התעורר" טום: "טוב אני מחכה" אנה: "טוב בי.." אנה הלכה להיתארגן וניכנסה לחדר של גיאורג וזרקה עליו כרית "תעורר כבר" "עזבי אותי בשקט" "יאללה תעורר צריך ללכת לבקר את גוסטב וטום" "אבל אני רעב" "טוב נלך לאכול ואז נלך לבית החולים" גיאורג קם מיטתו ונעמד מול המראה עיניו היו רדומות והוא לקח חולצה מהארון ולבש אותה הפוך המיכנס היה קרוע השיער מבולגן הוא יצא מחדרו אנה עצרה אותו ואמרה "ככה אתה מתכוון ללכת לחדר האוכל?" "אה אה..מה אמרת?" "אנה לקחה אותו למיקלחת שבחדר שלו אם הבגדים אם הכול הושיבה אותו במיקלחת קרה "המים קרים!!!!!!!!!" "סוף סוף התעוררתה ! תסתכל במראה ככה רציתה ללכת" "אוי שיט.. מזל שעצרת אותי וגיאורג החליף בגדים" "הולכים?" "הולכים" אמר גיאורג והלכו לחדר האוכל הם אכלו ארוחת בוקר ונסעו לבית החולים גוסטב כבר היה מוכן ללכת למלון ולטום עשו מספר בדיקות וזריקה והרופא אישר שהוא יצא מבית החולים. באוטו גוסטב נימנם קצט גיאורג עושה לעצמו צמות בשיער טום מחובק אם אנה וביל מדבר בטלפון אם שירלי השיחה שירלי?" "מדברת" "זה ביל.." "מה קורה..?" "בסדר אנחנו נוסעים למלון" "אה יופי אני מיד באה" "טוב אני מחכה לך שם" --במלון--- טום הלך לחדרו אם אנה גיאורג הלך לאכול וגוסטב הלך לחדרו לישון ביל חיכה לשירלי ליד המלון שירלי באה. ביל נתן נשיקה לשירלי ושניהם עלו לחדר החזרות שלהם במלון גוסטב לא יכל לנגן. כי ידו שבורה. שירלי אמרה "אני יודעת לנגן תופים" כולם שמחו וגוסטב ישב בצד והסתכל הם ניגנו 3 שירים. ועשו הפסקה אחרי זה ביל יצא אם שירלי לחדר אחר וגוסטב שמע כמה מילים "אז את רוצה? נו במקומו תנגני!" גוסטב החל לבכות והבין שרוצים להחליף אותו ההמשך יבוא שאני ירצה

Bill Kaulitz 89

New member
מוווושלם :)

כמה שאתה מוכשרת
!
!
מתה עלייך ועל הסיפורים שלך XD אני לא אתפלא אם ההמשך יהיה בצהררייים ((; מחכה כבר להמשך .. אווה אווה איזה ארווך זה כבר .. אחחמ אחחמ .. פרק 8 :) הלוואי נגיע ל-100 זה כזה מוששלם DDD; אני הולכת עכשיו .. אני אחזור בצהריים מקווה שיתעדכן פה עד אז ..
מוווואה XD

אגנסקעXD

New member
סבבה... אני ישרום בצהרים

הלוואי שאני יגעה ל100 פרקים לפי קצב הכתיבה.. טוב תודה בכול מיקרה

למעלה