../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק15 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אנה ניכנסה לחדר בבלי שטום ירגיש וישבה לידו "אני מצטערת" אמרה אנה "תצאי מהחדר שלי" צעק טום. אנה ישבתה על המיטה והיסתכל אל טום "אני ממש מצטערת" טום שתק ואנה המשיכה "אחרי שאמרתי לך שאני ניפרדת ממך הבנתי שיהיה לי קשה בילעדיך, אני אוהבת אותך" "את אומרת את זה סתם" אמר טום "לא אני אומרת את מה שהלב שלי אומר, באתי להגיד לך שאני רוצה להשתנות, אני יודעת שאני גם נימאסתי על כולם! אם הבכי אם הצעקות ואם ההתנהגות שלי" "את אמרת שאת רוצה להפרד ממני למה את בכול מיקרה חזרת?" "כי אני אוהבת אותך , אתה....ממש חשוב לי" "אני חשוב לך?" "מאוד אני מרגישה שאני קרובה אליך יותר מהורי" "אתה היחידי שמבין אותי אבל לא תמיד" "אני גם מבקש סליחה. אני לא צריך לקטוע אותך באמצע מישפט" אנה הסתכלה אל טום וראתה דימעה אחת נופלת מטום "אתה בוכה?" טום שתק וניגב ת'דימעה אנה יצאה מהחדר והלכה לדבר אם המנהל "אני מדברת בשם טום הוא לא יכול להגיע עכשיו נוכל לצאת עוד 20 דקות?" "טוב אז תגידי לו שהוא יזדרז" טום ניכנס לחדר האוכל ואמר "לא אמרתי את זה שקרנית" "טום" צעק ביל "מה טום עכשיו" צעק טום "טומי מה יש לך" אמרה אנה "אל תקראי לי טומי ואני לא חבר שלך יותר גמרנו.." אמר טום "נלך" אמר המנהל וכולם עלו למכונית הייתה שתיקה כול הדרך אנה הסתכלה מדי פעם על טום והמשיכה לשתוק אחרי שהמכונית עצרה ליד האולם ביל דיבר אם טום "טום השתגעתה תגיד לי" "עזבו אותי כבר" "בן אדם תירגע כבר" "די.. יעזוב אותי נמאסתם" אמר טום והלך לצד לעשן ביל עזב אותו וניכנס לאולם הם סידרו את הציוד ואנה יצאה החוצה "טום הכול בסדר?" טום התעלם מאנה "די. טום אמרתי שאני מצטערת" "אני לא מאמין מה מצאתי בך ," אנה הסתכלה על טום ואמרה "למה בכיתה היום?" "לא בכיתי ועזבי אותי" "מה אתה שונא אותי" טום הסתכל אל אנה ושתק "אני בשביל רבתי אם ההורים שלי בגללך אני לא חוזרת לבית" "את יכולה לחזור אף אחד לא מכריח אותך להישאר" "טום אתה בטוח?" "כן " אמר טום וניכנס לאולם אנה ניכנסה אחריו לקחה את הטיק שלה והלכה גיאורג רץ אחרי אנה "לאן את הולכת?" "הביתה" אמרה אנה "למה?" "סתם עזוב" "מחר בבוקר אנחנו טסים תבואי להופעה האחרונה שלנו" אנה המשיכה ללכת לגיאורג תפס את היד שלה ומשך אליו הם נעמדו פנים מול פנים "אני לא יודעת!" אמרה אנה "רק תבטיחי לי בבקשה" "אני לא רוצה לראות את טום יותר" "אל תסתכלי אל טום תסתכלי אלי" "לא יודעת" "כן או לא?" "טוב" "בשעה 8 וחצי תבואי אני יסתדר לך מקום בשורה הראשונה בקהל" "טוב.." אמרה אנה והלכה גיאורג לא יכל לראות את אנה עצובה אבל ניכנס בחזרה לאולם טום עצר את גיאורג בכניסה לאולם "למה הזמנתה אותה?" "מה אתה מתערב" "זאת חברה שלי " צעק טום "אתה ניפרדתה ממנה" אמר גיאורג "התבלבלתי" "אתה עדין אוהב אותה אני צודק?" "על תתערב" אמר טום וזרק את הסיגריה "אתם מוכנים?" צעק המנהל "כן" אמר גוסטב כול החזרה לטום לא היה מצב רוח כולם חזרו למלון להתכונן "אתה תהיה בסדר ?" שאל גוסטב "כן" אמר טום "פשוט לא היה לך מצב רוח בחזרה" "לא זה לא נכון" "אני ראיתי " "טוב יאללה אני חייב להתארגן" ניכנס טום לחדר --ההופעה-- כול המעריצות התחילו לצעוק "טוקיו הוטל" כולם חייכו ביל עלה על הבמה "שלום" כול הצעריצות צועקות שירלי התרגשה מאוד ועלתה לבמה אים גוסטב טום עלה גם וגיאורג הם התחילו לנגן וגיאורג חיפש את אנה אנה עמדה מאחורי הקלאים וצעקה לגיאורג "אני פה" גיאורג חייך וקרץ לה טום ראה את הקריצה וכעס על גיאורג בשיר ה אחרון בטעות דחפו את אנה לבמה גיאורג חשב שהיא הצתרפה גם וטום התקרב לאנה וביקש סליחה אנה לא שמעה כי היתה מוסיקה חזקה השיר עמד עוש שניה להיגמר וטום צעק סליחה כולם הסתכלו על טום במיוחד אנה "מה?".. ההמשך יבוא אחר כך..