פאןפיקים

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק15 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנה ניכנסה לחדר בבלי שטום ירגיש וישבה לידו "אני מצטערת" אמרה אנה "תצאי מהחדר שלי" צעק טום. אנה ישבתה על המיטה והיסתכל אל טום "אני ממש מצטערת" טום שתק ואנה המשיכה "אחרי שאמרתי לך שאני ניפרדת ממך הבנתי שיהיה לי קשה בילעדיך, אני אוהבת אותך" "את אומרת את זה סתם" אמר טום "לא אני אומרת את מה שהלב שלי אומר, באתי להגיד לך שאני רוצה להשתנות, אני יודעת שאני גם נימאסתי על כולם! אם הבכי אם הצעקות ואם ההתנהגות שלי" "את אמרת שאת רוצה להפרד ממני למה את בכול מיקרה חזרת?" "כי אני אוהבת אותך , אתה....ממש חשוב לי" "אני חשוב לך?" "מאוד אני מרגישה שאני קרובה אליך יותר מהורי" "אתה היחידי שמבין אותי אבל לא תמיד" "אני גם מבקש סליחה. אני לא צריך לקטוע אותך באמצע מישפט" אנה הסתכלה אל טום וראתה דימעה אחת נופלת מטום "אתה בוכה?" טום שתק וניגב ת'דימעה אנה יצאה מהחדר והלכה לדבר אם המנהל "אני מדברת בשם טום הוא לא יכול להגיע עכשיו נוכל לצאת עוד 20 דקות?" "טוב אז תגידי לו שהוא יזדרז" טום ניכנס לחדר האוכל ואמר "לא אמרתי את זה שקרנית" "טום" צעק ביל "מה טום עכשיו" צעק טום "טומי מה יש לך" אמרה אנה "אל תקראי לי טומי ואני לא חבר שלך יותר גמרנו.." אמר טום "נלך" אמר המנהל וכולם עלו למכונית הייתה שתיקה כול הדרך אנה הסתכלה מדי פעם על טום והמשיכה לשתוק אחרי שהמכונית עצרה ליד האולם ביל דיבר אם טום "טום השתגעתה תגיד לי" "עזבו אותי כבר" "בן אדם תירגע כבר" "די.. יעזוב אותי נמאסתם" אמר טום והלך לצד לעשן ביל עזב אותו וניכנס לאולם הם סידרו את הציוד ואנה יצאה החוצה "טום הכול בסדר?" טום התעלם מאנה "די. טום אמרתי שאני מצטערת" "אני לא מאמין מה מצאתי בך ," אנה הסתכלה על טום ואמרה "למה בכיתה היום?" "לא בכיתי ועזבי אותי" "מה אתה שונא אותי" טום הסתכל אל אנה ושתק "אני בשביל רבתי אם ההורים שלי בגללך אני לא חוזרת לבית" "את יכולה לחזור אף אחד לא מכריח אותך להישאר" "טום אתה בטוח?" "כן " אמר טום וניכנס לאולם אנה ניכנסה אחריו לקחה את הטיק שלה והלכה גיאורג רץ אחרי אנה "לאן את הולכת?" "הביתה" אמרה אנה "למה?" "סתם עזוב" "מחר בבוקר אנחנו טסים תבואי להופעה האחרונה שלנו" אנה המשיכה ללכת לגיאורג תפס את היד שלה ומשך אליו הם נעמדו פנים מול פנים "אני לא יודעת!" אמרה אנה "רק תבטיחי לי בבקשה" "אני לא רוצה לראות את טום יותר" "אל תסתכלי אל טום תסתכלי אלי" "לא יודעת" "כן או לא?" "טוב" "בשעה 8 וחצי תבואי אני יסתדר לך מקום בשורה הראשונה בקהל" "טוב.." אמרה אנה והלכה גיאורג לא יכל לראות את אנה עצובה אבל ניכנס בחזרה לאולם טום עצר את גיאורג בכניסה לאולם "למה הזמנתה אותה?" "מה אתה מתערב" "זאת חברה שלי " צעק טום "אתה ניפרדתה ממנה" אמר גיאורג "התבלבלתי" "אתה עדין אוהב אותה אני צודק?" "על תתערב" אמר טום וזרק את הסיגריה "אתם מוכנים?" צעק המנהל "כן" אמר גוסטב כול החזרה לטום לא היה מצב רוח כולם חזרו למלון להתכונן "אתה תהיה בסדר ?" שאל גוסטב "כן" אמר טום "פשוט לא היה לך מצב רוח בחזרה" "לא זה לא נכון" "אני ראיתי " "טוב יאללה אני חייב להתארגן" ניכנס טום לחדר --ההופעה-- כול המעריצות התחילו לצעוק "טוקיו הוטל" כולם חייכו ביל עלה על הבמה "שלום" כול הצעריצות צועקות שירלי התרגשה מאוד ועלתה לבמה אים גוסטב טום עלה גם וגיאורג הם התחילו לנגן וגיאורג חיפש את אנה אנה עמדה מאחורי הקלאים וצעקה לגיאורג "אני פה" גיאורג חייך וקרץ לה טום ראה את הקריצה וכעס על גיאורג בשיר ה אחרון בטעות דחפו את אנה לבמה גיאורג חשב שהיא הצתרפה גם וטום התקרב לאנה וביקש סליחה אנה לא שמעה כי היתה מוסיקה חזקה השיר עמד עוש שניה להיגמר וטום צעק סליחה כולם הסתכלו על טום במיוחד אנה "מה?".. ההמשך יבוא אחר כך..

tsofa

New member
3 דבריםם,

1. את כותתבתתת ממהממםםם אין עלייךךך !! 2.חשבתי שאנה לא רצתה ללכת לים (בפרק ההווא , זווכרתת ?! חח ) כי חשבתי שההורים שלה מרביצים לה ווזהה.. ויש להה סימננייםם , חחח XD 3. שכחתתי ,
רגעע ואם כתבת שהם מחר טסים מהארץ אזז זה אוממר שהסיפפוור שלך הולך להגגמממר ???!?!?!?!!! ללללללללללללללאאאאאאאאאא

tsofa

New member
ננכרתתתי 3-

יווררד גגגשםםם ! חחחח XD איפפפה יש את כל הקליפים של טוקיוו ?!

אגנסקה כנסי

זה מושלם זה מעלף זה עצוב ובאותו זמן מצחיק דייייייייייי זה כזה מושלם .................. המשך

אגנסקעXD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 16 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פתאום על פניה של אנה עלה חיוך. היא קפצה על טום חיבקה אותו ונישקה אותו, גם ביל שמח ואמר לגוסטב: "איזה זוג שני אלה מה יהיה איתם" גיאורג זרק את הבס על הרצפה וייצא בריצה מן האולם. אנה הסתובבה ולא הבינה מה קרה. אמרה לטום: "חכה רגע", ויצאה בריצה אחר גיאורג. גיאורג ישב על המדרגות ובכה. אנה רצה אליו ונעצרה לידו. "גיאורג, אתה בוכה?" "לא" אמר גיאורג ומחק את הדמעות מפניו. "מה קרה, למה יצאת בריצה?" שאלה אנה. "תעזבי אותי, טוב?"צעק. "לא אני לא יעזוב חבר. כמו שאתה לא עזבת אותי שהייתי צריכה אותך" "את כבר לא חברה שלי, את כלום בשבילי עכשיו" אנה התפלאה. - שתיקה - "אתה מוכן להסביר לי למה אתה כועס עליי" "תעזבי אותי כבר. תלכי מכאן" "מה הבעיה שלך גיאורג" "לי אין בעיה לך יש בעיה. את עכשיו עם טום נכון? טוב לכם, נכון? אז תעזבי אותי" "אני לא מבינה. מה הבעיה שלך עם טום עכשיו" אמרה אנה. "רק תגידי לי אנה אני פשוט נורא סקרן. למה את חושבת שטום באמת מעוניין בך, את חושבת שהוא היה איתך אילו הדברים לא היו הולכים איך שהוא רוצה? הוא שולט בך את לא רואה?" "לפחות הוא מתייחס אליי ונותן לי אהבה" צעקה אנה "כן והוא היה אוהב אותך אילו היית אפס?" צעק גיאורג "אף אחד לא אהב אותי שהייתי אפס" בכתה אנה "אני כן! לפני שהיית כ"כ עיוורת ועוד היית עושה מה שאת רוצה ולא מה שטום אומר לך בשבילי היית מישהו, עכשיו את אפס. רק זיוף. תרמית. שקר. את בדיחה." "גיאורג אני .." המשך יבוא :) קריידיט ענק למישל [מטר] שרשמה את הפרק הזה אני אוהבת אותך מלא

אגנסקעXD

New member
מישהי מהפורום../images/Emo41.gif כנסו כולם

כול מי שקורא את הסיפור שלי. אז רק רציתי להגיד תודה ועוד דבר היום את פרק 16 רשמה מטר [מישל] היא חדשה אם אתם זוכרים אז אנכנו עושות פרק פרק מקווה שתהנו.. [המשך אחר כך]

tsofa

New member
יייאפפפה =) אבל מה קרה עשית את כולם בכייניםם?

חחחחחחחחחחחח XD סתם בישביל הצצחוווק =] מישל [מטר] !? איך קוראים לך מישל או מטר <?! קיצצצר פפררק ייאפפפפה ! איןןן עליךך ועל אגנסקה אתןן גגדוולוותת ! איןן עלייכםםם =]

למעלה