לדעתי ליהי הרבה יותר יפה מקרן
K KEEK Member 24/7/11 #37 ההבדל היחיד שמצאתי בינהן - לליהי יש לב יותר רחום קרן היא הרעה מבינהן כנראה איתן נמשך לרוע..
S sevenup7 New member 24/7/11 #41 לא ניראה לי שהוא יודע כמה רוע יש לקרן כי יוני ובן חושבים "שהיא ממדדההיממה"
פ פוציקוצי New member 24/7/11 #42 הבחורה עם השיער הכהה ביותר הודחה ראשונה (תירצה) לכן זה באמת קצת תמוה שאורטל עדיין רלוונטית.
J johny3guns New member 24/7/11 #43 נראה כאילו רק אורן ואיילת נמצאים בבית כולם הלכו לישון כל כך מוקדם?
ל ליהי114 New member 24/7/11 #67 האם קרן סיפרה שהשתחררה מהצבא אחרי שנה בלבד? אני זוכרת ששמעתי שיחה בה היא אומרת שהיתה חיילת "חננה". מעניין איך חיילת חננה לא מסיימת את שירותה הצבאי?
האם קרן סיפרה שהשתחררה מהצבא אחרי שנה בלבד? אני זוכרת ששמעתי שיחה בה היא אומרת שהיתה חיילת "חננה". מעניין איך חיילת חננה לא מסיימת את שירותה הצבאי?
L Lichy7 New member 24/7/11 #98 חח יצאה בלונדינית ../images/Emo6.gif סומכת עליך שתאסוף לנו את כל הפנינים כמו שאספת לנו את כל הביטויים המרגיזים
חח יצאה בלונדינית ../images/Emo6.gif סומכת עליך שתאסוף לנו את כל הפנינים כמו שאספת לנו את כל הביטויים המרגיזים