שרשור יום ראשון

didush100

New member
אתי קרן וליהיא הן ליהוק גאוני

בן אם אוהבים אותם או לא הן מעולות במיוחד ביחד

לא ברור לי למה איתן נמשך לקרן ולא לליהי

הן ממש אותו שטנץ. לשתיהן גוף חבל"ז, נראה שפחות או יותר אותו הגובה ואותה הגיזרה ומבחינה תוכנית כל משפט שני זה כאילו וסבבה ומה שביניהם גם לא כזה חשוב. אז איפה פה היתרון לקרן...

קשקשה9

New member
קרן הרבה יותר בוגרת ולדעתי גם יותר חכמה אבל

היי,מי יכול לדעת מה הצנון חושב?

sivan1237

New member
לקרן פנים יותר יפות

בכל מקרה הן התחברו על ההתחלה וזה לא מקובל להדלק על שתי חבורת טובות. יש חוקים

גם לא מקובל לפלרטט עם 14 בנות

אבל זאת התוכנית. בכל מקרה, במקרה של הצנון הוא כבר מצא כלה אז אף אחד כבר לא רלוונטית באמת. על הנייר קרן מתמודדת מול דניאל. (מאחורי הקלעים איתן ודניאל כבר סגרו על אולם)

אז מה, העיניים של קרן יותר בולטות, בייחוד

בשתיים בלילה, כשהתנים יוצאים החוצה, והיא מתחילה לרכל

Lichy7

New member
חח זה קטע עם הבחורה הזו

היא יכולה להיות מכוערת ויפה בו זמנית, לא? גוף- ממש יפה אבל.. זולה בהתנהגות ונראית לא חכמה במיוחד, בדיוק כמו דניאל ההפתעה צריכה להגיע מהחדשות- מקווה שיבחרו בחורות ממש איכותיות, זה רק יכול להעלות את רמת העניין. כנ"ל לגבי הבנים אם יכנסו כאלה אם היו מצליחים להכניס את דודי בלסר- מוכנה להקפיא את תקופת הבחינות :) אני בטראומה קשה מאיתן. הבחור הזה יכול לגרום לבחורה לעבור צד

Klayhamn

New member
|צחוק|

לעבור צד.. חח לדעתי הכל נובע מהרצון האידיוטי לשים סלבריטאי כרווק. מי אמר שסלבריטאי יהיה רווק טוב? הרי ברור שברגע שמצמצמים את המבחר לקומץ אנשים (כמה סלבז כבר יש בארץ, כמה מאות?) אז יהיה קשה יותר למצוא מישהו שבאמת מתאים. אם לא היו מנסים לשים סלב והיו משקיעים בליהוק איכותי, היה עובד להם לא רע ת'כלס - לדוגמא, למה איתן לא נישק את איילת? הבן אדם יושב ומדבר איתה שעתיים.. יאללה - דפוק נשיקה כבר, איזה צנון מטומטם...

Lichy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח כן, חופשי למיטב ידיעתי בארה"ב תוכנית הרווק היא ממש להיט, ושם לא לוקחים שום סלב. התוצאות העגומות של רצון ללהק סלב ידועות עכשיו כבר לכולנו. עם שרון איילון למשל היתה הצלחה גדולה והיא היתה אנונימית לחלוטין, לכן אני גם מסכימה שצריך לבחור בחור אנונימירק שחלילה לא יהיה בעל התכונות של איתן. רחמים, אנחנו בסך הכל בני אדם לגבי איילת, אם הוא נמשך אליה- אז גם אני לא מבינה. אל דאגה, כשהוא יסיים עם דניאל הוא יקרא לקרן

Klayhamn

New member
עזבי משיכה

גם בלי משיכה, רואים שהוא אוהב אותה כבן אדם, והוא יודע שהיא דלוקה עליו , והוא יודע שהוא בתוכנית טלוויזיה, אז יאללה, דפוק לה נשיקה, מה זה עולה לך כסף? איזה צ נ ו ן במקרה הכי גרוע, זה לא יתקדם לשום מקום, ואיילת תרגיש שהיא לא סתם "ידידה" אלא שיש לה באמת מה להציע לגבר כמו איתן. במקרה הכי טוב, זה יתקדם לאנשהו ועשוי ליצור תחרות מעניינת

Lichy7

New member
אתה מצפה מאיתן..

להתנהג כמו כל גבר נורמלי במצב כזה, אבל איתן הוא לא גבר נורמלי, הוא צנונית מיובשת לדעתי יש גורמים נוספים. אחד מהם יכול להיות החשש המאוד גדול של איתן הוא איך הוא מצטייר בפני הקהל, ואם הוא חושש כ"כ מלהיות בו זמנית עם 2 בנות, אז 3 קל וחומר.. (זה גם מסביר את ההיסטריה שלו במשימת הפוליגרף שהעידה שהוא בגד) אפשרות אחרת היא חשש מדניאל או קרן. גם כך הן לא מקבלות את העובדה שהוא עם שתיים בו זמנית, כך שלהודיע להן שהוא התנשק עם אחת נוספת זה כבר יותר מידי לא חושב?

Klayhamn

New member
אני מסכים

אני מקבל שהחשש הזה משחק תפקיד, אבל נו באמת, בהתחלה גם כולם השתגעו מזה שהוא נישק את דניאל, ועכשיו כולם מקבלים את זה כחלק משגרת הבית... אז היו מתמודדים גם עם איילת. ההפך, אני חושב אפילו יותר מזה --- שאם הוא באמת היה מקדם דברים מול כל הבנות (לאו דווקא נשיקות, אבל אפילו ליטופים, חיוכים, קשר, דייטים, דיבורים) אז הייתה דווקא פחות קנאה, ולא יותר. הקנאה והמתח נוצרים בגלל שהוא סוגר את עצמו לכמה בנות. וזו בדיוק הסיבה שאיילת אמרה לו (בצחוק) שהוא "רווק גרוע, ומועמד להדחה". לגבי ההצטיירות בפני הקהל בבית -- זה כנראה ההסבר הכי טוב, אבל בת'כלס, נראה לי שגם על זה יסלחו לו, כי זו סתם תוכנית טלוויזיה --- כל עוד הדברים נעשים בטוב טעם כמובן...

Lichy7

New member
אממ.. טוב טעם?

זוכר שלפני מספר ימים אמרת לי לא לשכוח שאתה בן ואני לא..? אז זהו, שמה שאצלך נחשב טוב טעם, אצל נשים מוביל למלחמת עולם. להתנשק עם 3 בנות לא יעבור בטוב אצל אף בחורה נורמלית, לא בבית ולא בקרב הקהל. (אצלי אישית, גם העובדה שהוא מתנשק עם אחת ואז קורא לאחרת אליו לחדר היא לא ממש נתפסת, גם לא בהתחשב בקונספט הזה). ואיתן מודע לעובדה הזו היטב. הוא כן היה צריך לנהוג בקרבה גדולה יותר לכל הבנות כפי שאמרת, ואז הכל היה נראה אחרת. ההתנהגות הממודרת שלו מביאה עליו את כל הבעיות אגב, מישהו כתב פה שהעבירו אודישנים לרווק נוסף..

Klayhamn

New member
עזבי

אנשים (וגם נשים) יחליקו כמעט הכל, גם נשיקות, כל עוד הם מרגישים שכל אחת מקבלת צ'אנס. אנשים יודעים שזה לא המציאות, ולכן הם לא ישפטו את זה כמו שהם היו שופטים את אותו מצב במציאות. מה שמפריע לדעתי לאנשים זה בדיוק ההפך - העובדה שלא כולן מקבלות צ'אנס. אם הוא מתנשק עם כולן זה הרבה פחות גרוע (לדעתי) בעיני אנשים מאשר אם הוא מתנשק רק עם שתיים.

למעלה