שרשור יום ראשון

stabilo7

New member
מי הולכת לדעתכם מחר?

אני חושבת שענת תלך, כי עד כמה שידוע לי היא לא עשתה שום מהלך היום כדי להישאר... לעומת האחרות... ואיתן לא שם עליה בכלל... אבל הייתי שמחה אם עדי תלך.. עד לפני כמה זמן חשבתי שהיא חמודה והיום גיליתי שהיא פתטית בטירוף! כל היום מתקרצצת לבן, מנסה לגרום לו לרצות אותה שוב (כי היא גילתה שהוא היה קצת בעניין בהתחלה). היא פשוט יצאה מטומטמת היום, לא עזבה אותו לרגע. ועוד משהו קצת טיפשי, אבל בכל זאת- היא כל הזמן עושה תנועות עם הלשון מתחת לשפתיים והיא נראית ממש מכוערת ככה, והכמות פעמים שהיא אומרת "כאילו" מרגיזה... היא לא תחסר לי

Lichy7

New member
סבירות גדולה יותר לענת

עדי ניסתה כל טקטיקה זולה אפשרית עם בן, כך שאני נוטה לחשוב שזה די הצליח לה. בן מאוד תמים. לכן נותרה לצערי ענת (למרות שהייתי מעדיפה את ליז, ואחריה את עדי)

goodpink

New member
אם המינפולציות הרגשיות של עדי עם בן והתמסכנות

סביר להניח שענת היא לא ירדה לרמה של שאר הבנות עדי עשתה הכל הדי להישאר אותי סיבור כמו ליז מניפולציה רגשית לבן שנראה שעובדת הטיפש הזה לא קולט התמסכנות לפני כולם ולבנים ואפילו עם ציר הרשע אתי וקרן הבנות קולטות אותה אבל לא יגידו כלום מסיבה כלשהי קרן ואתי מאיומות יותר מענת והיא לא מלקקת להן יש לה רק יחסים קוהרטים איתן לינוי עשתה דיל עם דניאל ועשתה חפירות כבר עם יוני ועכשיו בן ויש לה איזשהי אינטרקציה עם איתן הפיסכולגית אמרה לענת לדבר עם איתן לא נראה שהיא צריכה לעשות את זה אם היא עושה משהו שתעשה רק דבר אחד אמיתי אם באמת היא מרגישה משהו לבן כמו שקרן ואתי טוענת שתדבר איתו אבל בשום מצב שזה לא יהיה קשור להישארות בוילה

stabilo7

New member
אני מסכימה.. זה לא יאומן איך הטקטיקות שלהן

עובדות על הבנים כל כך בקלות.... גם עדי על בן, וגם ליז על איתן, שהבנתי שעשתה איתו שיחה של- אני אקל עליך כי אני לא רוצה פרסום ואם אין סיכוי למשהו בינינו תוציא אותי". כן בטח. והבנים קונים את זה בלי לחשוב לרגע

KEEK

Member
כן, ממש חוצפה מצידה.

אנחנו יושבים צופים ומחכים, והיא נזכרה להיות נורמלית. מבאסת.

Lichy7

New member
רגע.. תנו לה צ'אנס..

קשה לה להראות כ"כ הרבה הפרעות בזמן כ"כ קצר. היא הבינה שאסור להראות את כל הקלפים כמו דניאל על ההתחלה. היא מכינה לכם את הקריז הבא בהפתעה

KEEK

Member
יאללה שמישהו יחביא את השמפו במקלחת

ונראה אותה שוב לא מצליחה לסרק את הקשרים הרגע הזה היה פרייסלס..

didush100

New member
חחחחח ליהיא וקרן אדירות אמא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

24שעות1

New member
לו רק היית רואה היום את קרן

היית מעריצה את הבחורה ,בוגרת לגילה , היא זו שהביאה לסולחה עם אתי. היא זו שהעמידה את אתי במקום ,ודיברה לליבה של ליהי שתיגש ותגיד לה את האמת , ושלא תסתיר דבר גם אם זה כואב אתי תצטרך ללמוד להתגבר. כמה שיחות עשתה עם בן ויוני היום על מנת לרכך אותם . הבחורה היום עברה מסע נפשי כבד. והכי חשוב דניאל קלטה את המצב, וישר ערכה שיחה עם אתי כמה היא חסרה לה , וכמה היא בודדה , וכמה היא אוהבת את איתן וכו'

didush100

New member
קרן מדהימה

ראיתי שדני לקחה את אתי לשיחה בזמן שקרן ואיתן היו לבד בחדר

didush100

New member
יו איזה גדולות אמא ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה