שרשור שבועי

orw93

New member
סרט כל כך טוב../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

אחד האהובים עלי

shim1110

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: פוראבר של לוסטפרופטס
שיר השבוע לא מmtv2: ויקטמס אוף לוב-GC דה ריבר-GC טו דה אנד-MCR סמלס לייק טין ספיריט-נירוונה (שיר ענתיקה אבל הכי מהמם שיש!) להקת השבוע:GC ו-MCR קליפ השבוע:דה ריבר של GC דיסק השבוע: GMR של GC הפתעת השבוע: 74 במיני מתכונת בהיסטוריה!!! ביאוס השבוע:אמממ.....הפוסטרים עוד לא הגיעו!!!! תמונת השבוע:

elknetld2kil

New member
אולי די כבר עם התמונות האלה???

כל שבוע מחדש אני פותח הודעה ואני צריך לראות 2 הומואים מתנשקים. אין לי שום בעיה עם זה (וגם יש לי מישהו קרוב אליי שחבר ב"קהילה"), אבל תשמרו את התמונות האלה לעצמכם. יש אנזים שחוטפים מזה בחילה...

BabyShambles

New member
אמממ לא חושבתXD

גם אם היו מופיעות שם זוג נשים זה לא היה מפריע לי.

MoonyAvFreak

New member
הא

שיר השבוע מmtv2:הממ The kill? השבוע לא מmtv2:אחח נו Never take a friendship personal - Anberlin להקת השבוע:הממ יש לי?אנטר שיקאאארי קליפ השבוע:אין דיסק השבוע:של אנטר הפתעת השבוע:לאדעת. ביאוס השבוע:הרבה ביאוסים. תמונת השבוע: היי. היה לי משעמם XD

Brianstorm

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: everyday_i_love_you_less_and_less-Kaiser Chiefs לא נורא שהוא לא היה המון זמן בM2 שיר השבוע לא מmtv2: The Verve - Bitter sweet symphony להקת השבוע:Kaiser Chiefs
קליפ השבוע:Brainstorm-Arctic Monkeys דיסק השבוע:Kaiser Chiefs-Employment הפתעת השבוע:
האינדסטריאל החדש שלי!
ביאוס השבוע:סיפור ארוך.. תמונת השבוע:

Luna Sphere

New member
איך אהבתי את ריקי כשהוא היה ככה...

איזה נוסטלגיה :/ תתחדשי על האינדסטריאל :) אני גם רוצה לעשות רק אני לא בטוחה איך קוראים לזה ויכול להיות שאני מדברת על משהו אחר P:

Brianstorm

New member
../images/Emo12.gif שיט ><"

וכן לריקי היה הרבה יותר יפה ככה ולגבי העגיל זה העגיל שחוצה את האוזן..בסחוס הייתי מעלה תמונה אבל הוא לא נראה הכי טוב עכשיו ><"

HarlequinGirl

New member
נמ

שיר השבוע מ mtv2: modest mouse - dashboard שיר השבוע לא מmtv2: where is my mind-pixies להקת השבוע: ןהדגש| imogen heap קליפ השבוע: modest mouse - dashboard דיסק השבוע: Imogen Heap-I Megaphone הפתעת השבוע: לאדעת ביאוס השבוע: נגמר החופש >: תמונת השבוע:

M a a y a n K

New member
../images/Emo190.gif(בגלל יום שישי ה-13)

שיר השבוע מmtv2: Lostprophets-4AM Forever
שיר השבוע לא מmtv2: Radiohead-Street Spirit Youth Group-Forever young
להקת השבוע: MCR
קליפ השבוע: אין
דיסק השבוע: MCR-I Brought You My Bullets...
הפתעת השבוע: שבאמת פינו לי את הבית בשביל המסיבת גיוס
ביאוס השבוע: כל ההכנות לגיוס...אין לי כוח
תמונת השבוע: זה צילום של קרחון מעל ומתחת למים (תחשבו טיטנאניק, ד"א, אין לי מושג למה זה באדום)

../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2:המ.you love alone is not enough-נדבקתי אליו לפני איזה יומיים.וואטאבר>< שיר השבוע לא מmtv2:לפי הלאסט אףאם-plastic surgery slumber party-Jstar. להקת השבוע:30 שניות למאדים, לאקונה קויל. קליפ השבוע:- דיסק השבוע:lacuna coil, karmacode-lacuna coil הפתעת השבוע:יאמ.טרבור אישר אותי. ביאוס השבוע:eighteen visions התפרקו
תמונת השבוע:נמ.

SainTonix

New member
מה!?!? למה התפקרו?!!?

הם היו ממש ממש טובים!!! איזה באסה!! יש לך מושג אם יש להם כבר תוכניות צדדיות? להקות נוספות או משהו??

למעלה