שרשור שבועי

nesta girl

New member
|קרמבו|

שיר השבוע מfrom yesterday - 30stm :mtv2 שיר השבוע לא מCome as You Are - nirvana :mtv2 להקת השבוע: נירוונה קליפ השבוע: אם זה נחשב --> http://www.youtube.com/watch?v=q7nU6zhxNCY XDD דיסק השבוע: אנפלגד - נירוונה הפתעת השבוע: גימל^^ ביאוס השבוע: רק אחד =| תמונת השבוע: אני במהירה

Incubus Creep

New member
עונה:)

שיר השבוע מmtv2: הממ Lost Prophets - 4AM שיר השבוע לא מmtv2: כמה צפוי מצידי- Incubus - Just a Phase להקת השבוע: Incubus קליפ השבוע: 4AM דיסק השבוע: Morning View - Incubus הפתעת השבוע: שביתה ביאוס השבוע: יותר מידי): תמונת השבוע: אין לי כח:p

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifקאוובנקה!

שיר השבוע מmtv2:ממ! FOB - Thnks fr th mmrs. שיר השבוע לא מmtv2:|חפירה| Nirvana - Love buzz THe used - Listening Smile empty soul - Holes Led zeppelin - Thank you HIM - Beautiful Porcupine tree - Pure narcotic ועוד ועוד. אין לי כח;; להקת השבוע:HIM, לד זפלין ודה יוזד. קליפ השבוע:HIM - WIcked game. דיסק השבוע:הרבה>< הפתעת השבוע:רקוויאם לחלום
, RR של HIM^^, חופש ושביתהD: ביאוס השבוע:שהיום לא הייתה שביתהXP תמונת השבוע:*_*

elknetld2kil

New member
Wicked Game

אני אהבתי יותר את הגירסה האקוסטית ש Three Days Grace עשו לזה.

dandiT

New member
בלופ ><

שיר השבוע מmtv2: אממ...
KOL - on call חפרו על זה בM2 שיר השבוע לא מmtv2: או הרבה, שאני לא אתחיל לחפור כמו לי XP HIM - Beautiful HIM - And love said no HIM - The beginning of the end 30STM - A modern myth 30STM - A beautiful lie 30STM - From yesterday The used - Buried myself alive The used - Let it bleed Dream theater - Regression להקת השבוע: HIM 30STM קליפ השבוע: החדש של לינקין פארק. דיסק השבוע: HIM - And love said no קניתי אותו D: הפתעת השבוע: ראיתי את רקוויאם חלום, וגם חסר לי רק את האוסף החדש של HIM ויהיו לי את כל הדיסקים שלהם (אלה שיצאו, כןXP) ביאוס השבוע: שחזרנו ללמוד אחרי שביתות ;; תמונת השבוע: אני לא בבית.. =\\

Moldy Peach

New member
../images/Emo121.gif

שיר השבוע מmtv2: שום דבר במיוחד, אולי Fields - Charming The Flames שיר השבוע לא מThe Maccabees - Latchmere :mtv2 Kings of Leon - Trani Yeah Yeah Yeahs - Yeah! New York להקת השבוע: The Pierces? The Horrors? K0L? לא יודעת, לא היה משהו דומיננטי השבוע. קליפ השבוע: Modest Mouse - Dashboard דיסק השבוע: none

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif ^-^

שיר השבוע מmtv2: Naive-The Kooks When The Sun Goes Down- Arctic Monkeys שיר השבוע לא מmtv2: Emergency- Paramore Seaside- The Kooks
Cupids Chokehold-Gym Class Heros להקת השבוע: Paramore. The Kooks. קליפ השבוע: - דיסק השבוע: All We Know is Falling- Paramore Inside in Inside Out- The Kooks הפתעת השבוע: אמפי4 מסוקס במיוחד ^-^ ביאוס השבוע: החופש נגמר. שוב שביתה שאין לנו -,- תמונת השבוע: למרות שאני מתעבת פפרצי ,זו תמונה כ"כ חמודה!

oshriti123

New member
אהה נכון^^

גם כתוב למטה שזה מהאתר של אשליP: איזה חמודייייים

PATD

New member
המממ.. כן!

שיר השבוע מmtv2:i dont love you- mcr שיר השבוע לא מmtv2:כל MIKA בעיקר מיי אינטרפטיישן להקת השבוע:זמר
מיקה
קליפ השבוע:לאב טודיי - מיקה
דיסק השבוע:של מיקה [כמה צפוי
] הפתעת השבוע:מממ החלקתי על הקרח? ונפלתי על התחת!
ביאוס השבוע:אמממ אין.. תמונת השבוע: מיקה MIKA מיקה MIKA מיקה MIKA מיקה MIKA מיקה MIKA [ מה אפעם לא שמעתם על פירסום סמוי?
]

Jonny Sniper

New member
ממ

שיר השבוע מmtv2:לאדעת האמת. שיר השבוע לא מmtv2: eyes set to kill-darlind להקת השבוע: eyes set to kill amatory קליפ השבוע:לא כזה ראיתי טלוויזיה השבוע. דיסק השבוע:לאדעת. הפתעת השבוע:העונש נגמר.והוו ביאוס השבוע:החופש נגמר. תמונת השבוע:

למעלה