שרשור שבועי

לא ידעתי שהם מוכרים בכלל../images/Emo12.gif ../images/Emo115.gif

כע, הם היו טובים
תוכניות צדדיות אני רק יודעת בקשר לטרבורון [המתופפוש
] שהוא מתכנן איזה פרוייקט.לגבי האחרים אני לא ממש יודעת=[ אנסה לברר

Luna Sphere

New member
ךלמיעח

שיר השבוע מmtv2: לא צפיתי הרבה זמן שיר השבוע לא מmtv2: לא יודעת עזבו אותי להקת השבוע: לריקין לאב או משהו קליפ השבוע: לא יודעת דיסק השבוע: החלטתי שפניק פרוונשיון הפתעת השבוע: הליבס? אולי? אדם? ביאוס השבוע: הכל תמונת השבוע:

lestatgirl

New member
הכל היה ביאוס השבוע גם לראות את

MNTB עם דוני ונואל? וסיימון?..
ומס'5
(מתי עברנו למצב שאני מעודדת אותך?..)

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: Keep Your Hand Off My Girl-Good Charllote שיר השבוע לא מmtv2: - להקת השבוע: Good Charllote קליפ השבוע: - דיסק השבוע: Good Charllote-Good Morning Revival הפתעת השבוע: שביתה
ביאוס השבוע: נגמרה השביתה
תמונת השבוע: XD

קוז דיס איז דה לאסט טיים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

איי גיב אפ דיס הארט אוף מייןןןן
שיר השבוע מmtv2: דה אנמי - אוואי פרום היר שיר השבוע לא מmtv2: Take that - Shine להקת השבוע: טייק דאת' קליפ השבוע: Take that - Shine דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: חופש+שביתה
ביאוס השבוע: שהלכתי לבצפר למרות השביתה
תמונת השבוע:

לאמא מותר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא נורא, רביעי למדתי 3 שעות מתוך 4 וחמישי אחת מתוך 7 XD

sapir lee

New member
עונה

שיר השבוע מmtv2: lostprophets - 4am (forever) MCR - i don't love you linkin park - what i've done שיר השבוע לא מmtv2: evanescence - sweet sacrifice (מישהו ראה אותו בערוץ??) 30stm - attack MCR- desert song להקת השבוע: מממ...לינקין פארק קליפ השבוע: החדש של אוונסנס
דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: הצ'אט השוודי עם MCR (פודל זה לא שאלה! שוודים מטומטמים) תמונת השבוע:>>

oshriti123

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של דה אקדמי איז... שיר השבוע לא מmtv2: הרבה.. בעיקר: Keane - She Has No Time Breaking Benjamin - The Diary of Jane Jacks Mannequin - The Mixed Tape incubus-love hurts להקת השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: החדש של דה אקדמי איז... דיסק השבוע: דה יוזד הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע: כל מיני דברים תמונת השבוע:

AlexPooh

New member
סאנשיינס

שיר השבוע מmtv2: לא יצא לי לראות השבוע. שיר השבוע לא מmtv2: Alice in Chains - Dirt. איזו נוסטלגיה. [תודה ל wrong redemption] להקת השבוע: ג'י.. AIC קליפ השבוע: - דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: הצילומים וכל מה שנלווה לזה :) ביאוס השבוע: כל השבוע בערך. תמונת השבוע: - אחלה וויקנד שיהיה לכם

AlexPooh

New member
תמונות ../images/Emo210.gif

חזרתי לצלם אחרי כמה זמן שלא הייתה לי דקה פנוייה בשביל זה, והיה שווה כל רגע :)

AlexPooh

New member
עשית לי חשק *לחזור* לשמוע אליס (:)

זה ככ התקופה של סוף שנה שעברה אבל תמיד כיף לחזור למקורות

Gadook

New member
All I know I learned from Stewie

שיר השבוע מmtv2: חוץ מללמוד למבחנים עם מוזיקה, לא שמעתי הרבה אבל. Biffy Clyro- Saturday Superhouse שיר השבוע לא מmtv2: יותר מדי טיולי חניכים. אריק אינשטיין- אני אוהב לישון להקת השבוע: FOB קליפ השבוע: OKGO- Do what you want דיסק השבוע: ... הפתעת השבוע: נעם
ביאוס השבוע: מחשבות, קצת חוזר על עצמו הקטע הזה. תמונת השבוע: מיני פרבי XD

Rose131

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: כלמיני. שיר השבוע לא מmtv2: כנ"ל. להקת השבוע: אמ. HIM אני מניחה. קליפ השבוע: אמ.
דיסק השבוע: אמממ.. GLS666 נראה לי. הפתעת השבוע: נו לאדעת!
ביאוס השבוע: כלמיני. תמונת השבוע: תמונה אקראית.

למעלה