שרשור שבועי

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifלא שמתי לב לשרשור הזה../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2:ואוו. אנ'לא יודעת יש הרבה.. כל מה שיש כל ערב ב-ROCK TOP 10... שיר השבוע לא מmtv2: Scorpions - Send Me An Angel Scorpions - No One Like You.. להקת השבוע:MCR..ממש אבל.. קליפ השבוע:נמ..הוא לא מM2..זה יותר מיוט-טיוב. של MCR-CANCER..ממש אהבתי..מוזמנים לראות
http://youtube.com/watch?v=Y-olL2wqPW0&mode=related&search= דיסק השבוע:יש 2..TCFSR-MCR וLiberation Transmission של לוסטפרופטס.. הפתעת השבוע:שביתה
..חעחע ביאוס השבוע:ל-י-מ-ו-ד-י-ם
..אבל יום שלישי שוב שביתה אז..
תמונת השבוע:צילמתי את העין-הנורא-רגילה שלי ברגע של שעמום..תתגברו

בא לי ../images/Emo78.gif

שיר השבוע מ mtv2: 4 am forever שיר השבוע לא מmtv2: Within Temptation - What Have You Done (Feat. Keith Caputo) להקת השבוע: Within Temptation קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: " הפתעת השבוע: השביתות =] ביאוס השבוע: לודעת תמונת השבוע: מממ אולי אחר כך..

תשובות אנשים :)

שיר השבוע מmtv2: 4am שיר השבוע לא מmtv2:cancer להקת השבוע:green day קליפ השבוע:4am דיסק השבוע:bullet in a bible הפתעת השבוע:שאין מלחמה !? חח ביאוס השבוע:בצפר תמונת השבוע:

חחחחחח חזי היה מורה של ג'ינג'י!!!!!

שיר השבוע מmtv2: Shiny Toy Guns - You Are The One Funeral For A Friend - Into Oblivion שיר השבוע לא מmtv2: Katatonia - My Twin Incubus - Anna Molly Paramore - Emergency להקת השבוע: Katatonia H.I.M Shiny Toy Guns Paramore קליפ השבוע: Katatonia - My Twin Incubus - Anna Molly דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: שיש מלא חולצות של H.I.M בשוק של פרדס-חנה ביאוס השבוע: שיכול להיות שלא יהיה יותר שוק בפרדס=חנה, וגם המתכונת מחר תמונת השבוע: האהבה החדשה שלי חחחחחח עבדתי על חברה שלי שצבעתי את השיער ועשיתי ספטום והיא האמינה לי!!! אני כל-כך בטוחה שמחר שהיא תראה שזה לא נכון היא תרביץ לי אבל מה זה משנה זה כל-כך שווה את זה!!

Height Down

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Klaxons - Atlantis To Interzone, Gravity's Rainbow Maximo Park - Our Velocity Manic Street Preachers - Your Love Alone Kaiser Chiefs - Everything Is Evarage Nowadays Janie T - Sheila, Calm Down Dearest Dizee Rascal - Sirens שיר השבוע לא מmtv2: אין אחד מסוים להקת השבוע: נירוונה קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: כנ"ל הפתעת השבוע: לוידעת ביאוס השבוע: בצפר?
תמונת השבוע:

למעלה