הופעת חיינו - חוויות

RenanaD

New member
MAXI-ME!!! היה לי הכי כיף איתך בעולם ../images/Emo24.gif

כ"כ מאושרת שבסוף באמת עמדתי לידך, בחיי. גם בדיוק דיברתי היום עם שני וסיפרתי לה על כל העצות החכמות שלך, והיא אומרת "כן, מזל שעמדת ליד מישהי עם נסיון"
אולי זו ההופעה השמינית שלך, אבל הראשונה בארץ וזה עושה את כל ההבדל... יואו, התיפוף של שאנון בעמידה בתחילת השיר, זה היה מדהים
וכן, באמת באסה שהוא לא ניגן גם על הקערה הלבנה ההיא... ושלא היה "הוריקיין"!
לא אשכח, לא אסלח. כ"כ רציתי לשמוע אותו לייב פה, כבר דמיינתי את שתינו עומדות, מחזיקות אחת את השניה ומייבבות

Why So Serious

New member
ואוווו קיצרת את היום שלנו ב2 עמודים../images/Emo6.gif

סתם סתם, מלכה
לי יש משהו אחד להגיד.. אני מאוהבת בברקסטון

RenanaD

New member
אז תגידי לו גם באנגלית, כי הוא סקרן לקרוא את

התרגום
ברקסטון

NoAmItA ChAn

New member
שאלה

מה זה הגליפיקס והטריאד? XD;; ועוד שאלה (כי אני טיפונת אהבלה) - מי זה ברקסטון? יאאא, איזה כיף לך אבל שקיבלת מפרט וכאלה :)

RenanaD

New member
המפרט של ברקסטון ../images/Emo26.gif

סרקתי אותו
מימין - הטריאד, המשולש, הסמל החדש של 30 באלבום האחרון. משמאל - הגליפיקס. ברקסטון הוא הקלידן/גיטריסט הנוסף של הלהקה (וראיתי לא פעם שיש לידו גם מיקרופון... למרות שהקשבתי ואף פעם לא שמעתי אותו שר עם ג'ארד בהופעות). הוא לא חבר להקה רשמי או משהו כזה, אבל הוא כן מופיע איתם בכל ההופעות הרגילות ובד"כ גם בתחנות רדיו וכאלה. זה המידע היבש עליו. בפן היותר אישי - הוא מותק של בן אדם! באמת, כ"כ שמחתי לפגוש ולהכיר אותו. הוא כ"כ נחמד.

tom655

New member
מדהים מדהים מדהים

יש לי אחד שידיד מחו"ל הכין לי, על אותו רעיון בדיוק רק צבעים שונים..

NoAmItA ChAn

New member
יאאא, איזה מפרט יפהה! הלוואי עליי ;O;

ומישהו יכול בבקשה לומר לי מה הפירוש של כל סימן בגליפיקס?

אני רק מתבאסת מדבר אחד -

למה אמה וטים לא יצאו?!!?!ֿ כ"כ רציתי לתת להם חיבוק ענקי ולהגיד להם שהאשלון הישראלי אוהבאותם. ואני עם אנני, שומרת את הרגשות והחוויות שלי לעצמי. מה לעשות, אני אנוכית. (גם מי יקרא את זה בכלל?!)

אני לא חושבת שאמה רגילה לכל כך הרבה חיבה

ואני באמת תוהה למה טים לא יצא! היינו נותנים לו הרבה תשומת לב!

Why So Serious

New member
אני אקצר בכמה מילים.

חם, ארוך, ברקסטון, רוב, מצלמה, אשלון ישראלי, שורה ראשונה, רגל, מאבטחים, מאבטח חתיך והופעה. פיספסתי משהו?
סתם נו, היה מדהים למרות שסבלתי טיפה.. הבנים האלו נהנו וראו את זה, הם מדהימים פשוט.

CrazyBoi

New member
בקשה קטנה

אממ קבזה שאין מילים לתאר את ההופעה היה מדהים מה שרציתי לבקש זה אם יש למישו תמונה טובה של ג'ארד בשני התלבושות שישלח לי כי אני רוצה לפתח תודה

למעלה