חח איזה לא נעים היה שהוא נפל בנאדם מותק ג'ראד (:
B Bleed for Me New member 20/8/10 #133 איפהשהו לקראת הסוף..זה היה מצחיק../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
I Izushka New member 20/8/10 #194 ../images/Emo6.gif חבל שלא ראיתי את זה יש מצב שמישו צילם את זה? חחח
N NoAmItA ChAn New member 20/8/10 #198 הוא נפל ב-The Fantasy זה היה בצד ימין, ליד התופים P: הייתי שורה ראשונה, והצלחתי לצלם את זה בווידאו XDDDD עכשיו אני מנסה להעלות את זה ליוטיוב, אם האינטרנט שלי יפסיק לעשות לי בעיות
הוא נפל ב-The Fantasy זה היה בצד ימין, ליד התופים P: הייתי שורה ראשונה, והצלחתי לצלם את זה בווידאו XDDDD עכשיו אני מנסה להעלות את זה ליוטיוב, אם האינטרנט שלי יפסיק לעשות לי בעיות
B Bleed for Me New member 20/8/10 #209 כן כן!! תעלי!! אני מתה לראות את זה שוב../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
N NoAmItA ChAn New member 20/8/10 #210 אם זה לא יתקע באמצע - עוד 37 דקות ואז אצרף קישור XP אגב, מישהו גם ראה את הקטע שג'ארד רקד באחד הנאומים שלו? גאדדד, זה היה מצחיק! וגם את זה צילמתי בווידאו, אגב XP
אם זה לא יתקע באמצע - עוד 37 דקות ואז אצרף קישור XP אגב, מישהו גם ראה את הקטע שג'ארד רקד באחד הנאומים שלו? גאדדד, זה היה מצחיק! וגם את זה צילמתי בווידאו, אגב XP
N NoAmItA ChAn New member 20/8/10 #221 הלינק לנפילונת: http://www.youtube.com/watch?v=egBDlIvWDhU ואת חייבת לי לייק <:
S SimpleSecondsToMc New member 20/8/10 #223 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חחח גדול../images/Emo6.gif רואים ממש בבירורD: בהופעה לא הייתי בטוחה אם הוא נפל או שזה היה בכוונה כי אף אחד מהאנשים שהיו ליידי לא אמרו כלום על זה XD
../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חחח גדול../images/Emo6.gif רואים ממש בבירורD: בהופעה לא הייתי בטוחה אם הוא נפל או שזה היה בכוונה כי אף אחד מהאנשים שהיו ליידי לא אמרו כלום על זה XD
B Bleed for Me New member 20/8/10 #228 חחחחח ענק!! תודה שתפסת את זה!!! ../images/Emo6.gif שמישהו ישלח לו את זה בטוויטר
N NoAmItA ChAn New member 21/8/10 #229 אני יכולה לנסות, למרות שאני בספק אם הוא יגיב לזה בכלל >< אבל אתם מוזמנים לנסות גם D:
R Reverse This Curse New member 21/8/10 #241 ברור שתסבלי זה ג'ארד,לא שנימאל -.- הייתי מתה עם זה היה שאנון XD
R Reverse This Curse New member 22/8/10 #252 שנימאל = שאנון ניסיתי להדגיש לך שאם זה היה שאנון הייתי מתה על המקום ג'ארד אפשר לסבול כי הוא חלשלוש XD
שנימאל = שאנון ניסיתי להדגיש לך שאם זה היה שאנון הייתי מתה על המקום ג'ארד אפשר לסבול כי הוא חלשלוש XD
N NoAmItA ChAn New member 22/8/10 #255 אההההההה XDDDDDD לקח לי זמן לקלוט למה שנימאל? יענו SHANNON + ANIMAL? וואי, כן, אם הוא היה מכה אותי הייתי מתה ברצינות ;_;
אההההההה XDDDDDD לקח לי זמן לקלוט למה שנימאל? יענו SHANNON + ANIMAL? וואי, כן, אם הוא היה מכה אותי הייתי מתה ברצינות ;_;