BehindClosedDoors
New member
היה פשוט אדיר... ../images/Emo223.gif
הם נתנו הופעה מדהימה! צרחתי המון, הכי חזק שיכולתי! גם עשיתי קולות רקע ב-SEARCH AND DESTROY וב-100 SUNS, אבל האנשים לידי לא הכי זרמו אז שתקתי. XD האמת.. היו כמה רגעים שהיה לי ממש עצוב.. כאילו, כמעט בכיתי כי לא ראיתי כלום. אני 1.54, והיו ממש הרבה גבוהים בהופעה! כאילו, אצל סימפל פלאן בהתחלה שורות ראשונות ואז התחילו למחוץ אותי ואני ממש ממש רגישה לכל זה, אז יצאתי משם, הלכתי קצת אחורה, מקום טוב באמצע וראיתי הכל. אבל בהופעה הזו, פשוט לא משנה כמה הלכתי אחורה, כל אחד הסתיר לי.
רק כשקפצתי הצלחתי ממש לראות אותם, והאמת שגם הייתי עם תיק.. [אוח, כמה שזה נורא להיות עם תיק, וכמה שזה נורא להיות בלי><] בכל אופן, חוץ מהרגעים האלה שהיה לי ממש עצוב.. היה לי ממש שמח לראות שהם נהנים בהופעה [לפחות ממה שהם אמרו] ומהאנרגיות המטורפות שהיו בקהל... ש,האמת? ממש לא ציפיתי לזה. והיה ממש ממש כיף לשיר את THE KILL, שכ-ו-ל-ם הכירו ושרו! NIGHT OF THE HUNTER כזה מדהים בלייב
למרות שהוא היה ממש בהתחלה ועוד הייתי בהלם ממה שקורהXD נורא התרגשתי ב-CLOSER TO THE EDGE כשהוא דיבר על הקליפ, וכשכולם שרו והיה מלאמלא קונפטי! *-* ובסוף ההופעה, ממש לא האמנתי שאני אצליח לתפוס אותם להצטלם ושהם יחתמו לי.. אבל זה קרה. ואנ כ''כ שמחה. אפילו שהתמונות שלי יצאו מטושטשות ובאור שמש מעצבן כזה.. אני לא מסוגלת להציק להם חח, ביקשתי תמונה וחתימה והלכתי. פעם הבאה אני אצטלם עד שתצא תמונה טובה וברורה! בכל אופן, תומו היה ממש מקסים
וגם שאנון.. וכמובן שג'ארד ביאס שהוא לא יצא לחתום כמו כולם, או שהוא כן עשה את זה ואני לא ידעתי על זה כי זה היה בסתר.. אבל שיהיה. הייתה הופעה מעולה, חבל שזה עבר מהר כלכך... מקווה שהם יבואו שוב.
הם נתנו הופעה מדהימה! צרחתי המון, הכי חזק שיכולתי! גם עשיתי קולות רקע ב-SEARCH AND DESTROY וב-100 SUNS, אבל האנשים לידי לא הכי זרמו אז שתקתי. XD האמת.. היו כמה רגעים שהיה לי ממש עצוב.. כאילו, כמעט בכיתי כי לא ראיתי כלום. אני 1.54, והיו ממש הרבה גבוהים בהופעה! כאילו, אצל סימפל פלאן בהתחלה שורות ראשונות ואז התחילו למחוץ אותי ואני ממש ממש רגישה לכל זה, אז יצאתי משם, הלכתי קצת אחורה, מקום טוב באמצע וראיתי הכל. אבל בהופעה הזו, פשוט לא משנה כמה הלכתי אחורה, כל אחד הסתיר לי.