הופעת חיינו - חוויות

היה פשוט אדיר... ../images/Emo223.gif

הם נתנו הופעה מדהימה! צרחתי המון, הכי חזק שיכולתי! גם עשיתי קולות רקע ב-SEARCH AND DESTROY וב-100 SUNS, אבל האנשים לידי לא הכי זרמו אז שתקתי. XD האמת.. היו כמה רגעים שהיה לי ממש עצוב.. כאילו, כמעט בכיתי כי לא ראיתי כלום. אני 1.54, והיו ממש הרבה גבוהים בהופעה! כאילו, אצל סימפל פלאן בהתחלה שורות ראשונות ואז התחילו למחוץ אותי ואני ממש ממש רגישה לכל זה, אז יצאתי משם, הלכתי קצת אחורה, מקום טוב באמצע וראיתי הכל. אבל בהופעה הזו, פשוט לא משנה כמה הלכתי אחורה, כל אחד הסתיר לי.
רק כשקפצתי הצלחתי ממש לראות אותם, והאמת שגם הייתי עם תיק.. [אוח, כמה שזה נורא להיות עם תיק, וכמה שזה נורא להיות בלי><] בכל אופן, חוץ מהרגעים האלה שהיה לי ממש עצוב.. היה לי ממש שמח לראות שהם נהנים בהופעה [לפחות ממה שהם אמרו] ומהאנרגיות המטורפות שהיו בקהל... ש,האמת? ממש לא ציפיתי לזה. והיה ממש ממש כיף לשיר את THE KILL, שכ-ו-ל-ם הכירו ושרו! NIGHT OF THE HUNTER כזה מדהים בלייב
למרות שהוא היה ממש בהתחלה ועוד הייתי בהלם ממה שקורהXD נורא התרגשתי ב-CLOSER TO THE EDGE כשהוא דיבר על הקליפ, וכשכולם שרו והיה מלאמלא קונפטי! *-* ובסוף ההופעה, ממש לא האמנתי שאני אצליח לתפוס אותם להצטלם ושהם יחתמו לי.. אבל זה קרה. ואנ כ''כ שמחה. אפילו שהתמונות שלי יצאו מטושטשות ובאור שמש מעצבן כזה.. אני לא מסוגלת להציק להם חח, ביקשתי תמונה וחתימה והלכתי. פעם הבאה אני אצטלם עד שתצא תמונה טובה וברורה! בכל אופן, תומו היה ממש מקסים
וגם שאנון.. וכמובן שג'ארד ביאס שהוא לא יצא לחתום כמו כולם, או שהוא כן עשה את זה ואני לא ידעתי על זה כי זה היה בסתר.. אבל שיהיה. הייתה הופעה מעולה, חבל שזה עבר מהר כלכך... מקווה שהם יבואו שוב.:)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אין לי מושג איך אני מרגישה לגבי ההופעה..

30 היא בין הלהקות שאני אוהבת, ולא יצא לי לשמוע אותם כמו שצריך לפני ההופעה לצערי, מה שיוצא גם שהליריקה התחרבשה לי.
אבל מה שידעתי פשוט צרחתי! משום מה לא היו לי מן פרפרים בבטן כמו שחשבתי שיהיו לי, יכול להיות כי לא כל כך ציפיתי להופעה שלהם בכללי, לא חשבתי שהם יהיו כאן אי פעם. ג'ארד זייף אבל אני רגילה לזה כבר מהופעות שפעם ראיתי ביוטיוב XD כנראה שזה אומר שהוא הוציא את הנשמה
אומנם הייתי בצד שמאל יותר לכיוון של תומו אבל היה אפשר לראות את טים ושאנון מתחרפנים!! הסאונד היה פשוט מעולה!! נהניתי כלכך מלשמוע את התופים והגיטרות!
אבל הקהל איכזב אותי, היינו יחסית ממש שקטים בהתחלה וזה לא אמור להיות ככה! אבל קראתי כאן תגובות שיחסית היינו טובים אז אני מקווה שג'ארד לא שיקר לנו.
הוא ה-ר-ג אותי עם המילים בעברית והקטע של הצרפתים פשוט נשפכתי חחחח וגם עם הקטע של הקפיצות שהוא עצר ואמר לכמה שהם לא קופצים ושהם לא בסדר XD אמג, ועמדו לידי כמה חתיכים *___* לאמשנה זה לא קשור אבל הייתי חייבת לציין. והיה ממש מגניב שאנשים בני 20+++ היו בהופעה!
וגם לראות את שני המקסימה שאני באמת מקווה שזיהתה אותי חחח :) אחרי ההופעה שהסתיימה ממש מהר יצאנו והלכנו מאחורה ואז ראינו את תומו (אני חייבת להפוך לפאנגירל לשנייה: אמפגגג הוא כלכך מקסים!!! איזה מתוק הוא אימאאאא
) והוא חתם לי על הכרטיס והצטלמתי איתו ועם עוד איזה 3 חברות D: ואז הלכנו לשאנון (אמגגגג
) ואותו סיפור גם איתו. XD אני רק מאחלת לג'ארד הסנוב שיצטנן בטיסה.
תגידו טים עדיין לא רשמי בלהקה????

TA127

New member
ידעתי שלא רק אני חושב ככה !!!

בושות עלינו ועל חוסר השיתוף שלנו בקולות הסאמיט...דוגרי הקהל איכזב אותי.(ונראלי שג'ארד אומר את זה לכולם XD)

../images/Emo45.gif גם אני חושבת שלא היינו משהו.. ../images/Emo223.gif

תכלס אם הוא לא היה אומר לכולם לצעוק NO NO בקלוסר, אני לא חושבת שהרבה היו יודעים על זה.
וישר כשהתחיל אסקייפ צעקתי THIS IS WAR אבל אנשים לידי לא הכי הבינו את זה.. ואני גם חושבת שהוא סתם אמר.

אני חושבת שעמדתם במקום לא נכון

יש דברים שג'ארד לא אומר לכולם. ומה שהוא לא אומר לכולם הוא אמר לנו שאנחנו הקהל הכי רועש שיש וכל הדברים האלה. אני לא יודעת איפה הייתם ממקומים. אבל מאיפה שאני עמדתי הקהל היה מצויין. מכל הכיוונים בערך

אנחנו עמדנו בצד שמאל של הבמה ../images/Emo223.gif

דווקא לא שמעתי את הקהל שלנו בקטעי הסאמיט כמעט... די התאכזבתי מ-ווקס פופולי, הייתי בטוחה שהוא יגיד משהו על זה כדי שכולם ישירו ביחד או יעשו קצב עם הידיים. ממש התכוננתי על השיר הזה.;; ובתור אחת שהייתה בהרבה הופעות של 30, את בטוחה שהוא לא אומר את זה בכל מקום?

אה-הא!

בחיים לא ראיתי כזאת היענות לשירים כמו שהיה אצלנו! באמת! באנגליה היינו מאוכזבות מזה שאנחנו היינו היחידות שהיינו יודעות מילים לשירים שהם לא מABL. באמת. זה היה פשוט.. תת רמה. אצלנו.. וואו. גם אנחנו חיכינו שהם יעשו משהו בווקס פופלאי.. כמו שהם עשו בהופעות באנגליה עם סטריט דראם. אין לי מושג למה הם לא עשו

באנגליה

הייתה להם להקת חימום אמריקאית ממש טובה שקוראים לה Street drum corpse שהם גם חברים מאוד טובים שלהם והם עזרו להם עם ההופעה. אז בווקס פופולאי הם עלו לבמה ועשו עם הקהל את הקטע עם המחיאות כפיים. ובסוף בקטע של התופים הם עלו עם תופים ותופפו עם שאנון. תחפשי סרטונים ביו טיוב

הו, אז אני שמחה לשמוע! ../images/Emo223.gif

באמת שלא חשבתי שהיינו טובים או משהו... ובאמת שחשבתי שהם אומרים סתםS: למרות שבסוף ההופעה שאלנו את תומו איך היה והוא אמר 'הייתם קהל מעולה' ואז חברה שלי אמרה לו 'אתה בטח צוחק' והוא ענה NO SERIOUSLY, YOU WERE SOO LOUD חח זה היה כיף לשמוע.:)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif דווקא הצד שלנו היה בסבבה כזה, נו טוב..

לפחות עמדתי ליד חתיכים

ההוא עם העיניים *-* אם מישהו מכיר ../images/Emo223.gif

אחד נמוך כזה שהיה עם גופיה בצבע תכלת והיו לו גם עיניים בצבע תכלת מדהמות והוא שחום עור- שיגיד! נו מה, ממש בא לי למצוא אותו.

yaelc95

New member
תכלס!

הצד שלנו היה הכי זורם! כולם קפצו וצרחו ושרו איתם!!!

למעלה