הופעת חיינו - חוויות

tom655

New member
ובכן,

זה היה קורע, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות על זה שהוא נפל, אבל כשראיתי איך הוא קם היה ברור לי שאני הולכת לצחוק.

RenanaD

New member
ענק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברור שעשיתי לייק ../images/Emo6.gif

הייתי איפשהו משמאלך, גם כן שורה ראשונה, וכ"כ קיוויתי שמישהו צילם את זה מקרוב

חחחחחחח איזה טוב!! ../images/Emo223.gif

לא היה לי מושג מזה
תודה נעם^^ שימו, שימו לו את זה בטוויטר

Ariels attack

New member
גם אני לא מאמינה...

כל היום הייתי באופוריה מולטת..!! וכל פעם שאומרים קובץ מילים או מילה אחת מאחד השירים שלהם גם אם זה לא בכוונה ואם אני רואה איזה תמונה שלהם ברחוב או כל דבר שמזכיר לי אותם צבעים חפצים ועודכל מיני דברים זה ישר מעלה לי זכרונות ומזכיר לי ת'שירים שלהם ואת ההופעה והפגישה איתם אחרי ההופעה והכל..!

Bleed for Me

New member
מ-ד-ה-י-ם!!

ההופעה הכי טובה בעולם! היה אדיר!! ואנשים שמעו, בדה קיל פשוט היינו תותחים!!! זאת ממש הייתה נקודת שיא..גם בCTTE כמובן:) ואחר כך הצטלמנו על שאנון וטומו!!!! ודיברנו איתם והם חתמו לנו..אין, אין עליהם:) היה פשוט One night to remember!!

RenanaD

New member
(הקשקוש השחור מימין - החתימה של תומו, הכחול

משמאל - החתימה של שאנון
)

Pooola

New member
הסוף של אליבי + פרום יסטרדיי + קצת דה קיל

http://www.youtube.com/watch?v=YmoOUMzIttA אני תמיד אהיה מבואסת שאת הוריקן לא זכיתי לשמוע בלייב.

A Modern Myth

New member
גם אני ממש התבאסתי שלא היה הוריקן

אני בטוחה שהוא ממש ממש מדהים בלייב

orLeto

New member
היה פשוט אדייייייייייייר!!!

אין דברים כאלה...זה היה חלום שהתגשם!!! תמונות בקרוב..:)... אני לא מאמינה שחיכיתי 4 שנים לראות אותם וזה באמת קרה..:)

orLeto

New member
אהה...

ונכון שהם הרבה יותר טובים במציאות??? הם מדהימים יותר במציאות??? :)

היה אדיר!!!

וראינו את ג'ראד
לפני ההופעה! רק חבל שלא הספקנו להצטלם ביחד... אבל בכל מקרה היה אדיר! הופעה מטורפת! למען האמת הופתעתי מכמות הקהל, חשבתי שיהיו הרבה יותר אנשים.

היה פיצוץ

זו הייתה הפעם הראשונה שהלכתי להופעה כזאת. ולמרות זאת נהניתי מאוד. הביצועים היו טובים ובמיוחד היה מהנה כאשר ג'ארד לטו אמר 'שלום' ו'ערב טוב' בעברית (קצת צולעת, אבל עברית). בואו נאמר שאם תהיה להם עוד הופעה בארץ (אמן) אני אבוא.

Pooola

New member
זה בא לי בדיליי רצח... אבל היה מושלם!

בזמן שהיתה את הלהקת חימום (שקיררה אותי רצח) שתינו בירות (יקרות מדי) וכשהתחילה ההופעה הייתי טיפונת רדומה... (אסקייפ, פאק יה) אבל אז בNOTH שאני פשוט מכורה אליו, הייתי בעננים... וזה המשיך לכל ההופעה.. חח בגלל שאני נמוכה רצח (מטר וחצי) ובאתי בלי משקפיים, אז אני לא ממש יודעת מה הלך על הבמה. וגם כשהיינו בפנים לא ראיתי כלום חוץ מבתי שחי של אנשים מזיעים D: אבל היה כזה מדהים! אמרתי מההתחלה שלא בוער לי לראות אותם, יותר בא לי פשוט להיות שם. והייתי, וזה חלום שהתגשם. והיה לי כיף לראות אנשים מהפורום (אמרתי לכם שקל לזהות אותי). ונשארה לי אתמול שרשרת אחת שלא נמכרה, והבאנו אותה לתומו והוא שם אותה ^^ חבל שלא היה לנו איך לחזור, כי מצאנו את עצמנו מעבירות לילה שלם חצי רדומות באיזה בר באלנבי... בסוף חיפפו אותנו משם והיינו צריכות להתחמק מכל מיני מסטולים משועממים D:

למעלה