עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

shlomitgueta

New member
אני לא מתה על שפרה אבל לא שמעתי את המילה

הזו נאמרת אבל כל מה שאמרה מעבר הוא ממש ממש דוחה ולא יפה לא פלא שאנשים סולדים ממנה וכאלה שכבר שונאים את ההתנהגות שלה

beep beep

New member
המילה נאמרה וכוונה ליוסי, אבל...

"שמוק" בפרידמנית זהה ל"שרמוטה" בבובלינית, כך שהם בעצם תיקו בתחום ההגדרות הלשוניות

זה לא

אלא אם את לוקחת את ויקיפדיה כמקור יותר אמין ממילון ספיר את מוזמנת גם לבדוק שם אם את חושבת שאני משקר אני אמרתי כבר שזה על עיניין של דקויות, שפרה לא יצאה פה בסדר.

cat h

New member
יוסי בובליל הוא אדם חמוד

עכשיו ראו כמה שפרה נפוחה מחשיבות עצמית ויוסי הוא אדם קליל וחמוד עם חוש הומור, הוא דיבר אליה בחיבה אבל שפרה הנפוחה תקפה אותו כמו נחש ועוד אמרה ללאון שהוא שמוק (למה לה מותר מה שליוסי אסור?)כל השפרות שמציפות פה (למרות שהן מעטות אבל עושות הרבה רעש) רק מדגישות למה הציבור אוהב את יוסי ושונא את שפרה, אנחנו אוהבים אנשים פשוטים חמודים עם חוש הומור ולא נחשים רשעים שיושבים בפינה סורגים ומפזרים רעל.

לונה 2

New member
זה לא רק שהיא אמרה עליו "שמוק" היא גם

אמרה לו :אתה לא מעניין אותי" ויוסי המשיך להתעלם. והכי "מצחיק" שהיא אמרה לו: "אני מסוגלת להתאים את עצמי לבני אדם" אם היא מסוגלת למה היא לא מתאימה את עצמה אליו ואל עינב? .

אור2221

New member
יוסי אמר "אני מרשה לכם לבוא לשבת לידי"

האמת - יוסי לא התכוון, בעיני. אבל הוא כבר בא לשפרה כל כך לא טוב שהיא לא מאמינה לו גם כשהוא כנה, וזו באמת אמירה מעצבנת כשהיא באה ממישהו שאת לא סובלת. כשיוסי אמר אם צבר היה אומר לך את זה היית מגיבה אחרת הוא צודק, כי אם צבר היה אומר את זה היא היתה מקניטה אותו בחזרה "כן, הוד רוממותך" או משהו כזה, אבל מיוסי, שלא ממש מחבב אותה והבהיר את זה, זה מתפרש כהתנשאות עליה.

רונה לי1

New member
אוף שיפרה מעצבנתתתתתתתתת

בא לי לשלוף אותה ישר מהמסך מה היא מחזיקה מעצמה מה היא חושבת שהיא יותר טובה מיוסי או מכל בן אדם אחר החוצפנית הזאת מה הסרט שהיא חיה בו "מנתקת את השיחה ואם בא לה לענות לו היא תענה" סתם אחת ועוד מדברת בשם לאון "אם הוא ירצה לענות לך אז הוא יענה" "בינתיים אני מנתקת את השיחה"

juspan

New member
היא קמה נורא עצבנית אחרי לילה ממש קשה

אבל על מי היא תוציא את העצבים, על אהוב לב שמאמלל אותה ובגללו היא עצבנית? נרדמתי באמצע שיחה מאוד לא נעימה שהיתה לה עם צבר כשאיתי מחזיק את הנר ושותק. הבנאדם לגמרי ירד עליה בקור רוח ושפט אותה על תפישת עולמה/התנהלותה בחיים, במסגרות וכו'. שלא תתבלבלו, נהניתי מכל רגע, הרי זה בדיוק מה שהיא עושה לכולם, אבל היא כמובן נעלבה מאוד, שתקה המון, גמגמה, הצטדקה, לדעתי היתה על סף בכי.

clearer

New member
בדיוק, היא קמה מתוסכלת והוציאה את זה על יוסי

בלי טיפת מודעות עצמית למה שהיא עושה.

dianelev

New member
Shifra Pashut Mageela!

What the **** is her problem??? I wish someone would open their mouth and shut her up for good.

blur2

New member
תעשו לי טובה כל הקופצים

הוא פשוט התחיל לתקוף אותה על הבוקר. הוא אולי לא התכוון אבל הוא בהחלט עשה את זה.

jaycom

New member
אין ספק

אתה עיוור... יודע מה? נחליק את זה.. פשוט יש מלא דברים מגעילים שהיא עושה אחד אחרי השני, אז נחליק את העניין הזה.. זה שעכשיו היא מנסה לסכסך בין עינב ללאון זה בסדר? בוא תגיד לי שאני מדמיין גם את זה...

למעלה