עדכוניי בוקר - יום 57, ה-27.10

jaycom

New member
זה שהוא תרם לעניין מצדיק את ההתנהגות שלה?

היא עושה את זה בכל הזדמנות שיש לה, כבר מספר שבועות, בכל נושא אפשרי. אז אל תבוא אליי עם השטויות האלה עכשיו.. אתה סתם מצדד בשפרה, אני ממש לא רואה את הסיבה..

shy6

New member
שיפרה שברה עכשיו את שיאי הגועל של עצמה

יוסי הזמין אותה לשבת לידו כי יש יותר שמש ושיפרה התחילה לתקוף אותו

beep beep

New member
הוא אמר "אתם יכולים לבוא לשבת פה" (לידו)

הם ישבו על הבר והוא שכב בחצר בשמש. אני מניח שמה שגרם לה להתעצבן זה האישיות המחורבנת שלה והלחץ הנפשי בו היא נמצאת בשלב זה של המשחק. והפטרוניות שלה על ליאון פשוט מחליאה.

אור2221

New member
הוא אמר "אני מרשה לכם"

לא "אתם יכולים" זה מה שעיצבן אותה: היא שאלה אותו "אתה מרשה לי? אתה יכול להזמין אותי אם אתה רוצה"

אכדית

New member
יאללה נו באמת...

כולנו אמרנו את זה בצחוק מתישהו בחיים שלנו. עכשיו תחפשו איך הוא אמר ובאיזה מצב נפשי היא הייתה ומה גרם לה להתפרץ. הנקודה היא שהוא הזמין אותה בתכלס.

בובה 1983

New member
../images/Emo46.gif וואי אני כל כך שונאת אותה!!!!!!

יוסי מציע לה לבוא לשבת לידו בשמש והגברת המתנשאת הרי צריכה הזמנה רשמית ומתחילה לתקוף אותו ועוד אח"כ מפצירה בו שהוא בא ותוקף אותה על הבוקר. היא אשכרה חיפשה לריב איתו. חוצפנית!! אין לה טיפת כבוד לאדם שיכול להיות אבא שלה!!! ובעצם איך אפשר לצפות שאדם כמוה יכבד את יוסי בזמן שאפילו את אבא של היא לא מכבדת (היא אמרה בעבר שכשהיא הולכת לבקר את אבא שלה היא הולכת בלבוש חשוף כי כמו שהיא "מכבדת" אותו גם הוא צריך לכבד אותה ואת מה שהיא לובשת, ואם לא מתאים לו שהיא תבוא אליו בלבוש חשוף, אז היא לא תבוא בכלל). בקיצור, היא אחד האנשים הכי מגעילים שראיתי בחיי. ואגב, יוסי הרג אותי שהוא אמר לה שאם צבר היה מזמין אותה בצורה כזאת, היא הייתה באה יפה מאוד. צודק!!

אכדית

New member
אחלה הגדרה לכבוד

מה שהיא עושה בטלוויזיה כל מול מדינת ישראל זה ממש כבוד לאדם חרדי שהוא במקרה גם האבא שלה.

jaycom

New member
שפרה מנסה בכל דרך לסכסך בין לאון לעינב

והדבר שהכי מעצבן אותי בקטע הזה, זה שלאון לא שם לב אפילו.. וזה לא עושה לו כלום!! כל משפט שני שלה זה עקיצות לכיוון עינב.. יאללה שיכניסו כבר את האינה הזאת לחרפן את השפרה הזאת. שתגיד לה שיש לה סרט פורנו שלה או משו כזה..

clearer

New member
לאון יוצא לא בסדר

הוא צריך להגיד לשפרה שהוא גם מאד רצה לחזור, מוזר שהוא מטפח את הסכסוך הלא קיים הזה.

jaycom

New member
נוח לו לעשות את זה

כי ישר זה גורם לשפרה לתפוס את הצד שלו ולחזק את הסימפטיה כלפיו..

רונה לי1

New member
לאון הא לא אמין הוא ילד הפכפך

הוא ניגרר ..... עובדה שהוא שם סכין בגב לשי זה היה הכי מגעיל שיכול להיות לדעתי שי היה אחלה והיו צריכים להעיף את שיפרה המעצבנתתתתתתתתת ותפסיקו להשים את שיפרה על היום על המסך זה מעצבן לראות רק אותה כל הזמןןןןןן היא כבר משעממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

רונה לי1

New member
כן נכון אך למה להיות צבוע לחייך בפנים ולהדיח

תהיה רגיל אל תתחנחן ותגיד כל היום"וואי אני בגן עדן" " איזה חתיך הורס" ולהזיל ריר כל היום ובסוף להדיח

למעלה