שרשור בוקר יום שישי 16.9

נו באמת, רואים שהיא בניגוד לקרן אוהבת באמת

את איתן ורוצה זוגיות איתו מחוץ לוילה. אם היא תצא עם סכום כסף נכבד, זה לא רע בכלל ולכן , כל זמן שהיא מתמודדת, היא תרצה גם את הפרס הכספי.
 

אלונה1288

New member
האמת? שקשה מאוד לשנות דעה...

אבל מה שאני רואה? זה ילדה (דניאל) מאוהבת... שיותר מאוהבת באהבה וכבר חושבת על לגור ביחד ועל חתונה, בזמן שהבן זוג שלה בכלל לא בטוח ברגשות אליה... ומנגד, אני מאוד מתחברת לגב וקרן ששניהם אנשים מורכבים מאוד . במיוחד גב שסוחב על גב שלו עבר קשה מאוד...
 

adiyon2

New member
עם כל הכבוד לגב ולעבר שלו, הוא יכול להיות

יותר בנאדם. לא חייבים להיות ציניים, פוגענים, משפילים וגועליים כל הזמן.
 

אלונה1288

New member
מאמי, כל הדברים האלו זה חתיכת מגננה...

אני במקרה מכירה את הדברים האלה מקרוב... כל ה"פוזה" הזו, באה להסתיר דברים קשים שהוא חושב על עצמו כבן אדם.
 

adiyon2

New member
נו ו...

למה אני צריכה לסבול את זה? למה הדיירים בוילה צריכים לסבול את זה. יצא פרצופו האמיתי. קשה לי להרגיש חמלה על מישהו שמתגונן בזה שפוגע באחרים. שילך לטיפול ויעזוב אותנו בשקט. כנ"ל כל אחד אחר שמתאכזר לאחרים וההצדקה לכך אני עברתי משהו בחיים - אתי לדוגמא.
 

24שעות1

New member
החיבור בין גב לקרן הכי מענין פה בבית

למרות מה שתכתבו פה ותגידו לגב יש הרבה רגש ומשיכה אל קרן גב מגיב במגננות , בגלל העבר שלו - כי מפחד להפגע מקרן כאשר היא תדע ותשמע ממנו הכל על עברו . לקרן יש רגש ובהחלט התאהבה בו - החיבור הההומור הצחוקים והשיחות בינהם הרבה יותר מעניינות מכל אחד בבית
 
אני שופטת רק לפי מה שראיתי ולא לפי העבר של

אף אחד מהם, מעריכה אותו על כך שיצא מהסמים, מעבר לזה? הוא לא שווה גרוש. גב בחור גס ודוחה שמדבר לבחורות בצורה מזלזלת. גם אמא של קרן חשבה כך אגב...מעניין מה זה אומר?! שלא נדבר על זה שהוא חזיר שוביניסט שרגיל שכל העולם מתנהל לרגליו, בכל שהותו בוילה לא נקף אצבע . קרן, צר הדף מלהכיל עד כמה הבחורה הזאת מגעילה. הריכולים, הליכלוכים, הקנאות צרות העין והרוע ומעל הכל, בחורה מתרפסת שתעשה הכל בשביל קצת תשומי מגבר, כל גבר. אתמול בפרק עשו לנו תזכורת לקרן של תחילת התוכנית, בחורה מגעילה. גם לחברות הכי טובות שלה תקעה סכין בגב כדי להתקדם. הזוגיות שלה ושל גב היא זוגיות פלסטיק. מחשבה אסטרטגית שמכוונת רק למליון. נכון שדניאל אינה חפה מטעויות, אבל על יד קרן, היא מלאך.
 

קשקשה9

New member
סוחב עבר קשה?

אה סוף סוף הבנתי מה נותן לו לגיטימציה להיות חסר כבוד לסביבה ואני הכי עדינה איתו .......
 

אלונה1288

New member
אתם באמת לא רואים?

איך כשהוא ליד כולם כולו פוזה וציניות כי הוא כ"כ עוטף עצמו במגננות!!! וכשהוא אחד על אחד הוא הכי רגיש ואמיתי שיש. זה כ"כ מהמם בעיניי.
 

poseidon111

Active member
המיגננה הקבועה של כל החארות למניהן

"רחמו עלי,אני בעצמי מסכן".כבר לא תופס יותר.לגמרי לא.
 

24שעות1

New member
אתי אתמול היה היום המשעמם בבית איתן קופץ מיד

מה אתי היה משעמם , את לא זוכרת ששיחקנו וצחקנו (ממש כמו ילד מפגר) הגמד מיד נחלץ לעזרתו - לא היה הרמוניה. מטומטומים!!!! על איזה יום הרמוני הם מדברים בדיוק , יום של ריכולים על קרן וגב. יום של תכנונים כייצד להעיף את אורטל וקרן - יום של תוכניות כייצד להביא את איתן למיליון יום שרק גב וקרן היו בפה שלהם .
 

סתיו7337

New member
עד לפני שבוע שבועיים הייתי מסכימה

ואז הבנתי שדניאל ממש לא תמימה ולא צריך לדאוג לה. היא יודעת טוב מאד לשלוף ציפורנים, היא יודעת לדבר יופי יופי על אנשים מאחורי הגב. בקיצור, היא אולי בין הקטנות בבית, אבל היא לא פראיירית.... אז מתי השרדות?
(אגב, לדעתי חוץ מליהי, כל השאר היו שורדים את "השרדות" כמו גדולים)
 
למעלה