שרשור בוקר יום שישי 16.9

poseidon111

Active member
מצד שני נראה לי שדניאל,איתן

ויוני התחילו להפנים שאוטוטו.זה נגמר.סימנים לכך ראינו ביומיים האחרונים.גם בן שם.ברור לו שליהי לא תיקח,ולכן אני מאמין ומקווה שהוא יזכר מי החבר שלו.

שאפולי

New member
ומה הוא אמור לעשות עם זה?

בן ז"א?... זה שהם מתחילים להפנים (באיחור שנות אור,אגב) זה יופי אבל כבר ראינו בערב כמה ביצים יש לכל אחד מהם...

poseidon111

Active member
להתחיל להיות לצד חברו.

דרך אגב,אם את מחברת את הביצים של יוני,אורן ובן יחד זה יוצא שני ביצים.גבר לא צריך יותר מזה.

שאפולי

New member
איך הגעת ל2 ביצים?

תאמין לי או שאתה בחור מפרגן או שבטעות החשבת גם את הבלוטה--->

דניאל לא מפסיקה לנשק את איתן רוצה ליצור

עניין עאלק אחרי שהבינה שהיא מועמדת ושהיא לא נוסעת לייון וגם הלך המיליון אתמול אמרה לחן שהקהל רוצה אקשן אז היא לא מפסיקה לדבר ולנשק את הצנון היבש שלה שאוכל כמו תינוק בן שנה ומפהק כמו ילדה בת 3 מה גם שהיא אינה מבינה שההפקה עשתה הסכמים עם גב והסוסה המעשנת ואסמסמים של הצופים הדיבילים אינם משפיעים כהוא זה על התכנית

שילשום שמתי לב שאתן לא ישן במיטה שלו, היום

שמתי לב שאיתן ודניאל התעוררו באותה מיטה, כך גם ליהי ובן ואורטל ואורן. מול כל המדינה?, אי אפשר להתאפק עוד 10 ימים? כאילו מה החיפזון?, דניאל נראית עייפה, מרחפת, בוהה, ומותשת כאילו היה אקשן אתמול בלילה, כמה נמוך הן יכולות לרדת בתוכנית ריאליטי?

pink panther7

New member
גברים בני 34 עם בגדים של בני 16

רק מעיד עליהם: ילדותיים לא רציניים

Balbala33

New member
הקנאה זוקפת ראשה

הזוג המלכותי שבשגרת היומיום מתחכך עם קרן וגב ומחייך אליהם בשמחה ואהבה (וגם יוני שאמר לגב: אני שמח שבאת, התחברתי אליך וכו') פתאום קלטו שהם בסכנה (או שנכון יותר - המיליון שלהם בסכנה). לאור הצבעת הקהל להשאיר את קרן ואורטל ולהעמיד את דניאל להדחה והצבעת הקהל שקבעה ששולחים את קרן וגב ליוון ,הבינו הזוג (ופמליית המשרתים שלהם) שקרן וגב לא טוב להם. דניאל פותחת את הבוקר ואומרת שיותר כיף לה שקרן לא נמצאת - קרה משהו ספציפי בינהן? היה ריב? היה משהו? כי אני לא ראיתי ואת המשפטים האלה אני רואה מרגע העמדתה של דניאל להדחה. קרי, מדובר פה בקנאה ומרמור נטו. (ואולי קצת הרעלה של המכשפה והשלוחה שלה-חן) גם איתן, שמשחק אותה בשידורים הסחבק של גב קולט פתאום שגב לא טוב ליהודים. במיוחד לא לשניים : הוא ודניאל. ויוני, טוב, מה ציפיתי מהייצור הזה? הוא אחד הדוחים שראיתי אם לא ה.. זאת הגרסא הגברית לאתי חזן, רק קצת יותר בשקט. הצביעות- אותה צביעות.

את יוני כבר מכירים ממזמן

מאחורי הגב הוא מלכלך כל הזמן. אבל בפנים הוא מלקק להם. כל היום עסוק בלקק לאנשים שם בוילה. הוא בדיוק כמו אתי.

למעלה