שרשור בוקר יום שישי 16.9

סתיו7337

New member
וכשהיא תראה מה אתי אמרה עליה, היא תבין הרבה

דברים על עצמה ועל כושר השיפוט שלה בבני אדם.

24שעות1

New member
הוילה כמו בית קברות - קרן חזרי כבר

10 אנשים בוילה - ואין ענין הכל יבש שם כמו הצנון והנה ההוכחה שקרן מייצרת את כל הרייטניג לתוכנית

pink panther7

New member
חחחחחח איזה רייטינג? הריאליטי הכי כושל

בתולדות הטלויזיה, גם עם קרן המלעונה בקושי 10 אחוז

שלום172

New member
ל24 שעותהאמירה של דניאל איכשהו לא מפתיעה אותי

לא מצפה ממנה לכן לא מתאכזב קרן נהגה באצילות נפש כשיצאה מהשיחה הכואבת עם איתן ואמרה לה בכנות ובתעצומות נפש איתן מרגיש אליך אני מחוץ למשחק לאורך 3 ימים אחרי חווייה אינטימית וקרובה לא שלחה ולו הודעה אחת לא הפריעה ולו לרגע למרות שכאבה והתייסרה דניאל נוהגת אחרת וזה מה יש

24שעות1

New member
סימולטור יקיריתי - מה חדש ומה מפליא

דניאל קינאתה לאורך כל המשחק בקרן רק ההפקה תמיד דאגה לעטוף אותה בצמר גפן

24שעות את רצינית זה מה שאמרו לא שמעתי

אני בהלם ...דניאל הכי קנאית בוילה אתם עוד תראו

צופית80

New member
האמת היא שאני חושבת שקרן חמודה

אבל ממש ממש לא משעמם בלעדיה, דוקא אתמול היה יום יחסית יותר נחמד... היו רגוע וגם צחוקים... לא יודעת להסביר למה אבל כנראה שיש משהו בה שטיפה מעכיר את האוירה. (היא הרבה פחות מצחיקה וקלילה ממה שהיתה בהתחלה) אולי אני טועה, אבל זו דעתי!

respect men

New member
אני לא נוטה לצפות בלייב ומאז שהם טסו אני צופה

ברגע שיחזרו אקפל את השידור ישר לתקייה הזבל

poseidon111

Active member
הדבר היחידי שהם הוסיפו לתכנית הוא שיעור

למתקדמים בs&m.מה היתה היציאה האחרונה של גב? "תגידי,את בעניין של השתנות"? בנות,רוצו ותפסו אותו,לפני שיהיה מאוחר...

ואני חשבתי שלא שמעתי טוב...

באמצע משימת הזקנים הוא הלך להכין לו קפה וההפקה סימסו לו שאסור להכין כי הם באמצע המשימה. גב לקרן "כתבתי להם 'כוס ראבקום ערס'" קרן בתגובה "חחחחחח".

ela501

New member
פחחח כדור שינה בלעדיהם

הצחוקים לא מצחיקים,הפרצוף האמיתי של דניאל נחשף,לראות את יוני חופר כל היום זה מזה מעניין-איכס, ותראו שיחזרו כל הוילה תתנפל עליהם ותרעיף אהבה ,צביעות.

שלום172

New member
צופית תמיד יש רבים שחושבים אחרת

והביטוי לכך לא בהכרח מופיע כאן אני מאוד מעריך את קרן וכמעט לא צופה כרגע מחכה בסבלנות שתגיע כמו משב רוח מרענן שמבחינתי וכבר חלקתי זאת היא זו שהכי מעניינת קרן חד משמעית זו שעושה לנו את התוכנית נורא קל לנו להיות השופטים מתוך כורסא כזו או אחרת והאמת זה אנושי וחלק מחיינו לצערי גם אני לא חף מכך

רינתי77

Active member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif שרשור בוקר יום שישי 16.9 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

רינתי77

Active member
חברים, יש עוד קצת יותר משבוע עד לגמר

ואני מצפה שהלחץ והמתח יעשו את שלהם והמסיכות ירדו. יש סיכוי שנראה קרב אמיתי לדעתכם?

שאפולי

New member
לא.

בדיוק להפך. אני חושבת שדמויות המפתח שם עמלו כ"כ על "שינוי תדמית" שהן הולכות על ביצים וימשיכו עד הגמר (ראי ערך: קרן, ליהי אפילו אתי הורידה מינונים)

למעלה