שרשור בוקר יום שישי 16.9

אורטל זה קטע, כי בניגוד לדניאל היא קלטה את

כולן. את ליהי, את קרן ואת אתי. הבעיה שכמו שהיא קטלה אותן, ככה היא עשתה סיבוב פרסה וחזרה בה. גם לה צפוייה הפתעה ושברון לב. דניאל באמת בחורה תמימה בכל הקשור בקריאת בני אדם, צפוייה לה אכזבה קשה במיוחד בכל הקשור באתי.

respect men

New member
../images/Emo45.gifאורטל היא בחורה מאוד חכמה

היא יודעת לקרוא אנשים ולזהות את הצביעות והרע אצל אנשים רק חבל שהיא חזרה בה ולא מבינה שקרן התחברה אליה בגלל החוזק שלה בחוץ

סתיו7337

New member
אם המצב היה הפוך ואיתן היה מתאהב בקרן

אי אפשר לדעת איך דניאל היתה מתנהגת וכל מי שיכתוב פה שהיא לא היתה קופצת על גב זורק מילים ריקות לאויר, כי אף אחד לא יודע. גם אני לא יודעת, אבל מתוך ההתנהלות של דניאל כלפי איתן מתחילת הדרך והדברים שהעידה על עצמה (כשאני רוצה משהו, אני משיגה אותו), אני דווקא משערת שדניאל היתה לגמרי נדבקת לגב. כמו שכתבתי לפני כמה ימים, לי נגמרו הפייבוריטיות בבית הזה. האחרונות היו דניאל ואורטל וגם להן בימים האחרונים עלה השתן לראש. מבחינתי שתגמר כבר העונה הזאת ויאללה להשרדות VIP

בשיחה עם חן, דניאל אמרה שלו המצב היה הפוך

ואיתן היה מעדיף את קרן על פניה, היא הייתה אורזת ויוצאת מהוילה. אני נוטה להאמין לה כי היא באמת התאהבה באיתן, עוד בשלבים המוקדים הלכה עם הרגש שלה עד הסוף. לעומת קרן שמודה היום שזו לא הייתה אהבה , שהוא בכלל לא מתאים לה, שהוא חנון ולא הטייפקאסט שלה. חוץ מזה שדניאל לא נתנה לי סיבות שלא להאמין לה, היא הייתה יציבה בהתנהלות שלה לאורך כל התוכנית.

סתיו7337

New member
דניאל נמצאת במצב הכי בטוח בבית היום

ולכן היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה. אני מאמינה שגם קרן פיתחה לאיתן רגשות, למרות מה שכולם אומרים, אבל מה לעשות, כשמישהו אומר לך שהוא מעדיף אחרת, אין הרבה אופציות לגביו וצריך לעבוד על הרגש ולעבור הלאה. אני מאמינה שגם דניאל, במקום קרן, היתה מכריחה את עצמה לעבור הלאה ועדיין נשארת בוילה. היא לא כזאת שברירית כמו שנדמה לפעמים וממעקב אחריה בחודשים האחרונים והסיפורים שסיפרה על עצמה, אפשר להבין שלא מדובר בעלה נידף (כמו ליהי למשל). דניאל בחורה חזקה, יודעת מה היא שווה ויודעת שאם היא לא היתה משיגה את איתן (וכן, אני מאמינה לגמרי שהיא מאוהבת בו היום) היא היתה עוברת הלאה.....לגב.

respect men

New member
אני אענה לך על זה בשימחה

המצב היה הפוך,בהתחלה זה היה בולט שאיתן נמשך יותר לקרן מאשר לדניאל ועובדה שעד שלב מאוד מאוחר איתן לא נתן לדניאל להרגיש שהיא ננבחרת,אפילו ביום הולדת שלה האפס הזה לא כיבד אותה ונכנס לדייט עם קרן ואפילו שכב איתה.דניאל אף פעם לא הייתה בטוחה שאיתן שלה לא היה לה את הרוגע הזה ולמרות כל זה היא התנהגה ממש יפה,לא ליכלכה על קרן בחיים וההפך היא תמיד אמרה שאין לה מילה אחת רעה להגיד על קרן .ויש גם תיעוד לזה

סתיו7337

New member
גם אני רוצה לענות בשמחה... ../images/Emo13.gif

1. מה שהיה הכי בולט בהתחלה, הוא שאיתן הכי נמשך לאורטל ולקח לו זמן לרדת מזה. 2. איתן לא בחר בדניאל בלעדית תקופה, כי כל הפואנטה של הריאליטי הזה שהוא נמצא בו דרש את זה. העובדה היא שיש עובדות שקשורות להפקה ולהנחיות של מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים עליהן. איתן יצא לדייטים עם בחורות בוילה שלא היה מעוניין בהן, אבל מה לעשות שהוא בובה על חוט עד עוד 10 ימים. 3. ביום ההולדת של דניאל, איתן עשה כל מה שהוא יכול היה (כולל לריב על איילת, שרק הביעה את דעתה ואני עדיין חושבת שזה לגיטימי) כדי שדניאל תהיה איתו בדייט הזה. 4. שכב עם קרן. כן, נכון, זה אכן קרה וזה קשור יותר ליצרים שהיו שם. בסוף הדייט, הם עוד לא סגרו את הדלת של חדר הבנים ואיתן כבר ישב ליד דניאל ולא עזב אותה. 5. דניאל לא לכלכה? דוגמית קטנה (כי אפשר למצוא עוד): כשדניאל שמעה שאיתן התחיל משהו עם אורטל, היא ישבה בוכה בשירותים ואמרה לקרן משהו בסגנון (לא ציטוט): את הבחירה בך עוד הבנתי, אבל אורטל? היא מגעילה...וקרן ואתי הצטרפו לחגיגה. בקיצור, אין פה שחור לבן, אין פה אחד טוב לגמרי ואחר רע לגמרי (חוץ מאתי
). אחרי כמה חודשים בבית סגור, תקועים אחד בתחת של השני, אפשר למצוא על כולם אשפה ולכלוכים בשפע.

respect men

New member
מה שאת אומרת עוד יותר חזק את מה שאמרתי חחחחח

אם דניאל הייתה מקנאה היא הייתה יוצאת על קרן כי קרן שכבה עם איתן והוא נמשך אליה מאוד אבל עובדה שלא עשתה את זה. את אורטל היא לא אהבה בהתחלה וכן היא ישבה עם אורטל ואמרה לה שלא דיברה עליה יפה ושתהים הבינו שחברות טובות הן לא יהיו אבל לפחות הוציאו את הליכלוך. דניאל התנהגה ראוי לשבח כשפתחה עם אורטל את השיחה וציינה בפניה שהיא לא אהבה אותה ואף ליכלכה עליה במידה מועטה ביום של הדייט שלה עם איתן.

סתיו7337

New member
מכל מה שכתבתי

הדבר היחיד הוא שאולי דניאל לא לכלכה על קרן בהתחלה. כל שאר הדברים שכתבתי, לגמרי מציגים את הסיטואציות הפוך ממה שתיארת אותן: כל מה שכתבת לגבי איתן (חוץ מזה ששכב עם קרן), לגבי העובדה שדניאל התנהגה יפה כל הזמן ולגבי רוח הדברים, שממנה אפשר להבין שדניאל היא סוג של פאסיבית שלא יזמה כלום, לא דיברה לאורך כל התוכנית ולא אמרה את דעתה. אני רואה את הדברים אחרת. אבל אם נראה לך שיש פה חיזוק, אני אומרת: לך על זה!

למעלה