זה אומר שהקהל אוהב יותר את אורטל וקרן ועובדה שדניאל עובדת קשה. עוגבת על אורבך התולעת, מחבקת ומנשקת אותו בלי הפסקה, מתלקקת איתו בכל רגע נתון. אז מה אם היא אמרה בתחילת התכנית (כשאתי שיקרה שאיתן ואורטל מתנשקים) ככה שכל הבית יכול לראות, זה לא יפה. אז מה?
היא סוף סוף פותחת עיניים ומה שנתן לה את הפוש זאת הזכיה המכורה לקרן וגב.דניאל התחילה לחשוב על ההתנהלות של קרן עם איתן ודקה אחרי שטענה שהיא מאוהבת באיתן היא נדבקה לגב,פתאום עלו לדניאל הרבה תהיות והרבה מצבים והתנהגיות של קרן ואיך זה קרה היא ניסתה להבין למה הקהל לא בוחר בה,האם היא עשתה משהו לא בסדר ומנגד בחנה את אורטל וקרן,על אורטל אין לה מה להגיד כי הבינה שאורטל הייתה בסדר בעצם לא הבינה היא תמיד ידעה וחיבבה את אורטל לאחר שהן השלימו .אבל כשחשבה על קרן כל האמת צפה לה בפנים ודניאל הבינה שהיא תמימה שהיא נפלה בפח של קרן בדיוק כמו שקרה לאתי,איילת ובטח עוד בנות שפספסתי. דניאל כל הכבוד
מה שדניאל חווה עכשיו נקרא בפסיכולוגיה משבר אמון,משבר אמון בקרן.זה משבר לא קל בכלל אבל אני שמח שנפל לדניאל האסימון
זה הרבה יותר אנושי ואמין שתתתנהג ככה ותשאלו כל פסיכולוג.אם היא הייתהצ אמנית ומבליגה על זה זה היה צבוע הרבה יותר מזה שהיא מוציאה את דעתה ואני מרגיש שגם קרן תדע מזה,על ידי דניאל כמובן זה מציג פאן מאוד אנושי,שדניאל לא מושלמת ואני אוהב את זה.היא ואורטל ביחד זה השילוב הכי בריא ויפה לשתיהן
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהיא תספוג חוויה קשה של אמון באנשים
כאשר היא תצפה ותראה איך כולם סיבנו אותה מתחילת התוכנית ועד לסופה,דניאל בחורה מאוד תמימה וחבל שלא הייתה לה חברה כמו עדי ,גם אורטל הייתה בהתחלה עד שהיא התחברה לקרן גם,כמו דניאל.אני בטוח שגם לאורטל יפול האסימון על קרן