שרשור בוקר יום שישי 16.9

sendibar0

New member
בשבילי אורטל היא המועדפת, אבל

מה שאמרת כאן נכון בהחלט. הבית קיבל בעיטה קולקטיבית בביצים: מה שאתם רוצים לא מזיז לנו הצופים.

מה זה משנה שדניאל מועמדת להדחה? הרי כל

פעם שתועמד להדחה-איתן יחזיר אותה, אז מזה משנה בכלל? היא בטוח מועמדת בגמר, מקווה שלא תיקח!!!

adiyon2

New member
הבאסה שלה זה שהיא מרגישה שהקהל לא

אוהב אותה. בגלל זה היא התבאסה. זה ברור לכולם שהיא חוזרת. זו לא הנקודה

sendibar0

New member
ברור שזה משנה

זה אומר שהקהל אוהב יותר את אורטל וקרן ועובדה שדניאל עובדת קשה. עוגבת על אורבך התולעת, מחבקת ומנשקת אותו בלי הפסקה, מתלקקת איתו בכל רגע נתון. אז מה אם היא אמרה בתחילת התכנית (כשאתי שיקרה שאיתן ואורטל מתנשקים) ככה שכל הבית יכול לראות, זה לא יפה. אז מה?

adiyon2

New member
אבל אנחנו גם יודעים שמישהו מריץ את גב וקרן

זה לא באמת. אבא שלו קורא לכל החברים והמכרים שלו להצביע. זה לא צופי התוכנית. ההפקה מעורבת גם כן בכך שכל הזמן עורכת את התוכנית לטובת קרן.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif למה אורן ממש כמו תוכי

מעצבן, כל פעם שמישהו אומר אי-תן (במלרע) הוא חוזר אחריו מיד כמו תוכי ואומר "אי-תן" בהתחלה זה היה מצחיק עכשיו לא..

יוני אמר לבנים שהיו להם הרבה ימים כיפיים לפני

שגב הגיע. הוא חושב שהיה יותר נחמד עם אורן,בן ואיתן.

respect men

New member
אני גאה בדניאל פעם ראשונה העונה

היא סוף סוף פותחת עיניים ומה שנתן לה את הפוש זאת הזכיה המכורה לקרן וגב.דניאל התחילה לחשוב על ההתנהלות של קרן עם איתן ודקה אחרי שטענה שהיא מאוהבת באיתן היא נדבקה לגב,פתאום עלו לדניאל הרבה תהיות והרבה מצבים והתנהגיות של קרן ואיך זה קרה היא ניסתה להבין למה הקהל לא בוחר בה,האם היא עשתה משהו לא בסדר ומנגד בחנה את אורטל וקרן,על אורטל אין לה מה להגיד כי הבינה שאורטל הייתה בסדר בעצם לא הבינה היא תמיד ידעה וחיבבה את אורטל לאחר שהן השלימו .אבל כשחשבה על קרן כל האמת צפה לה בפנים ודניאל הבינה שהיא תמימה שהיא נפלה בפח של קרן בדיוק כמו שקרה לאתי,איילת ובטח עוד בנות שפספסתי. דניאל כל הכבוד
מה שדניאל חווה עכשיו נקרא בפסיכולוגיה משבר אמון,משבר אמון בקרן.זה משבר לא קל בכלל אבל אני שמח שנפל לדניאל האסימון

שלום ובוקר טוב אני חדשה פה

גם לדעתי נפל לדניאל האסימון, רק מאוחר מידי, קרן שיחקה יפה מאוד בכולם אני בעד אורטל

respect men

New member
יותר מזה אני שמח דניאל מתלכלכת קצת

זה הרבה יותר אנושי ואמין שתתתנהג ככה ותשאלו כל פסיכולוג.אם היא הייתהצ אמנית ומבליגה על זה זה היה צבוע הרבה יותר מזה שהיא מוציאה את דעתה ואני מרגיש שגם קרן תדע מזה,על ידי דניאל כמובן זה מציג פאן מאוד אנושי,שדניאל לא מושלמת ואני אוהב את זה.היא ואורטל ביחד זה השילוב הכי בריא ויפה לשתיהן

מסכימה, כתבתי כבר אתמול, שהיא תמרוט את שערות

ראשה כשתבין איזו תמימה היא הייתה כל העונה ושחבל שלא תהיה שם מצלמה לתעד את זה...

respect men

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהיא תספוג חוויה קשה של אמון באנשים

כאשר היא תצפה ותראה איך כולם סיבנו אותה מתחילת התוכנית ועד לסופה,דניאל בחורה מאוד תמימה וחבל שלא הייתה לה חברה כמו עדי ,גם אורטל הייתה בהתחלה עד שהיא התחברה לקרן גם,כמו דניאל.אני בטוח שגם לאורטל יפול האסימון על קרן

respect men

New member
יותר נכון להגיד נאיבית,מאמינה להכל

ואפילו צוחקים עליה שהיא כזאת כי זאת תכונה מאוד בולטת שלה ציינתי את המילה תמימה אבל אני לא מאמין בתמימות אצל בחורות

למעלה