שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

דרדקי

New member
ללא נושא

ונסה מגעילה.ברמות בין לאומיות.אינשלה שתודח ביום שלישי.

droriko

New member
עינב מה את צוחקת כמו קופה?

את לא מבינה ש-2 מיליון איש צופים בך מתנהגת ומדברת כמו ילדה קטנה? את הבדיחה של המדינה !

דנה1982

New member
אני במחנה שפרה - והתאהבתי בעינב!!

תקשיבו, הבחורה קורעת!!! התגובות שלה כלפי שחר, ה"יא רבי שמעון", הויכוח שלה עם אינה, איך שהיא מדברת עליה, והקטע החזק "היא, היא, היא מזהירה אותי, את עינב בובליל!" גדולה!!! אני לא שוכחת את הדברים שאמרה שהרגיזו אותי, אבל היא מצחיקה אותי ברמות קשות. אני מתה על שפרה, אבל אני מתחילה "לפתח רגשות" כלפי עינב. תותחית על!!

droriko

New member
הויכוח שלה עם אינה זה המיץ של הזבל

אני כל כך שונא אנשים שכשמעצבנים אותך הם מתחילים לחייך,כאילו משדרים עסקים כרגיל אעלק היא עושה לאינה "חחחחח אינה אומר לי להיזהר? חחחח לי?" וואו איזה גבר גבר את עינב ! מה שאגו עושה לאנשים .....

daphne86

New member
וואי תכלס

האמת אני לא שונאת לא את שפרה ולא את עינב, ההתנהגות שלה לא לרוחי. אבל היום היא קרעה אותי מצחוק! נקווה מאוד ששבוע הבא אינה או שחר עפים!

קופנגן

New member
ממתי מה שקורה בערוץ 2 משקף?

אין לי מושג מאיפה זה התחיל, אבל בוודאי אי אפשר להסתמך על ערוץ 2 והעריכה שלו.

jaycom

New member
איזה שטויות במיץ גזר!

עינב ורנין נכנסו עם הדעה הזאת ביחד.. זה שעינב אמרה את זה.. זה אומר שהיא חשבה על זה ראשונה?? איזה שטויות!! כבר מזמן הבנו שמה שיש בערוץ 2 זה שקר וכזב.. ובאמת שפרה כזאת מקסימה ומדהימה כמו שעשו ממנה? ורנין?? הבחורה הזאת מקללת את כולם כל הזמן ומציגים אותה יפת נפש.. פשוט בושה שיש אנשים שמאמינים לעריכה שיש בערוץ 2.. זה מראה את האינטילנציה שלכם..

a10a

New member
עדיף שתסתום..אתה לא רואה שרק עינב מדברת..

רנין הציעה בחוץ ואמרה בואי ניכנס לאח הגדול אבל בגלל שעינב מדברת הרבה כמו ששמת לב , היא לקחה את הדיבור ודיברה על הכל בשפ כולם ורנין רק סתמה, אבל זה לא אומר שזאת היא שהציעה!! היא הסכימה לרעיון ולכן אמרה אותו אבל זה לא בא ממנה!!!

זו לא עינב רק הראו בחדר שעינב אמרה אבל

רנין ועינב ישבו בחדר לפני זה ורנין העלתה בעקיפין

קופנגן

New member
ואיפה השיחה של צבר ושפרה בה הוא היה

קריר אליה? שיחה כל כך מעניינת שממש מפתיע שלא שמו אותה. יותר נכון, הגיוני שלא שמו. למה לפגוע בצבר? ואיפה יוסי? עד עכשיו לא ראינו שום קטע ממנו, וכולנו יודעים שהשבוע הוא חזר לעצמו ונתן לפחות 5 קטעים אדירים

droriko

New member
את החלק הקומי הם הקדישו לשחר

כנראה הם רוצים "להוכיח" לקהל שהליהוק של הרביעיה היה במקום (הם גם הציגו את יוני כ"שוברה הלבבות של הבית", וזאת למרות שכל הבנות בבית כבר קלטו את הקטע שלו) ברגע שהרביעיה כבר תשתלב בבית אני מאמין שיחזרו לשדר קטעים של בובליל

אורישקי

New member
גם את עינב אני די מחבב

את כולם
"נראלי דפקו בדלת לאברבנאל ואמרו-שלום אנחנו רוצים לקחת מכאן ארבעה ואנחנו מבטיחים שנטפל בהם אבל בבית אחר"

oritr69

New member
אחד מכל קבוצה יגיע לגמר התוכנית שקופה!!!

חגית לאון ויוסי!!!!

למעלה