שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

droriko

New member
חחח חגית בוכה ששיפרה איכזה אותה קשות

אומרת "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" ככה זה כשצופים רק במשדרים המרכזיים

Ootch

New member
ברור ../images/Emo13.gif

היא אכזבה אותה כי גם היא וגם עינב קלטו מהרגע הראשון שהיא מנסה לסכסך בין כולם.

droriko

New member
חחח חגית בוכה ששיפרה איכזה אותה קשות

אומרת "דברים שרואים משם לא רואים מכאן" ככה זה כשצופים רק במשדרים המרכזיים

קופנגן

New member
ומה תגידו על זוכת האוסקר רנין?

בקול דומע ומייב: "אני אוהבת את יוסי, באמת, אוהבת אותו" רנין, תודי להפקה שלא הראו את עשרות הקטעים בהם כינית אותו עבריין, שהתפלל שיעוף. זה בסך הכל היה לפני הדחה אחת. יחי הפקת ערוץ 2, שמראה רק את מה נוח לה כדי ליצור גמר אידיאלי: בובליל, הערביה, ההומו, האליטיסטית (שפרה) ומזדנב חמישי

אני גאונה! אני נביאה!

אתמול מישהו כתב שחגית אמרה לפני שנכנסה לבית שהיא לא אוהבת את יוסי. תגובתי הייתה שככל הנראה דעתה השתנתה והיא לא תצביע נגדו. על זה נעניתי: • ‫אויש..כמה אתה טיפש..אלוהים~~~ הבלגתי. גם בגלל שאני בחורה ולא בחור.. כתבתי בתגובה את הדברים הבאים בנוגע לחגית: "מה שרואים משם לא רואים מכאן. היא ערכה איתו מספר שיחות. כולל שיחת נפש אחת רצינית. נחיה ונראה האם זה השפיע עליה." ובכן, זה בדיוק המשפט שהיא השתמשה בו כדי לתאר את האכזבה שלה משפרה. אח, כל כך שמחתי. העדות שלה בנוגע לשפרה הייתה אפקטיבית ביותר. הנה אחת שהייתה מאוהבת בה וטוענת שבמציאות היא פשוט גרועה. זה לא יאומן!

קופנגן

New member
הקבוצות- טריק של ההפקה

שימו לב: אחרי 8 הצבעות היו הקבוצה שכביכול מודחת: ליאון, צבר, שפרה וונססה עם 3 קולות. כך שמי שעוקב אחרי הקולות, יחשוף שגם ליאון במודחים.

droriko

New member
הספויילר לא עוזר

כי המגיבים המטומטמים כותבים את השמות בכותרת , ככה שגם אם אתה רוצה לא לגלות , מגלים לך . אני חושב שצריך לחסום אותה, לא יכול ליהות שיהרסו לנו בשורה אחת מסכנה אירוע שמחכים לו שבוע שלם .

שום לחסום אותה! ../images/Emo185.gif

בגללה הפורום הזה הפך להיות ה-פורום של האח הגדול (למרות שגם לפניי היה לו את התואר הזה) מה פתאום לחסום אותה, שיחסימו את המפגרים שרושמים בכותרות. אני למשל מת לדעת מי יודח לפני השידור ורק מחכה להודעות שלה.

droriko

New member
בגללה????

מה בגלל כבר רונית עוז הזאת יש 300 הודעות בכל שירשור? מי זאת בכלל הרונית הזאת? סתם מדליפה, שאם מישהו ידווח עליה פה היא תחזור לחור שממנו באה

כן בטח בגללה ../images/Emo185.gif

מה אתה לא יודע מה זה עם ישראל? רק רוצה את המידע לפני כולם. אמן שאף אחד לא ידווח עליה. למה מי אתה בכלל שתגיד לחסום אותה? לא רוצה להכנס לספויילרים-אל תכנס לפורום! חוץ מזה-שאם אני לא טועה רונית עוז לא כותבת בכותרת-רק אחרים אחריה ואותם צריך לחסום..ואני מאמין שאני לא טועה.

droriko

New member
תראה ,כמו שבטח הבנת

הכעס שלי הוא יותר על כמה מגיבים ולא עליה, היא יצאה הגונה בזה שהיא סימנה בספויילר, אבל אי אפשר להכחיש את זה שהיא הציתה את האש וגם היתה מודעת לזה שזה מה שיקרה. בכל מקרה אני לא רוצה שיחסמו אותה, ובטח שלא ידווחו עליה לקשת , הייתי אבל שמח אם היו מטפלים באלה במגיבים הבעייתים (ושלחתי על זה הודעה לאחד המנהלים מקודם) וכשאני אומר מגיבים טיפשים זה לא רק אלה שכותבים את השמות בכותרת. יש נגיד מצב שמישהו בא כמה שירשורים אחרי ונותן איזשהיא תגובה וכדברך אגב כותב שרונית עוז אמרה שהמועמדים הם ככה וככה וככה ,כשהאידיוט לא מעלה בדעתו לסמן בספויילר לפני (אני די בטוח שאלה שעושים את זה הם כל כך טיפשים ועילגים שהם לא יודעים אפילו מה זה ספויילר כדי לסמן איתו).

אז אני שמח שהבנת ../images/Emo185.gif

שלהגיד "לחסום אותה" זה דבר טיפשי לגמריי. צריך בגלל להגיד תודה שהיא מסתכנת למה זאת לא הכי בעיה לעלות עלייה.. המשיכי כך, תודה רבה

ruti

New member
אני מצביעה לונסה. חייבים להציל אותה מהדחה

העיקר שצבר או שיפרה, מי שנשארו מש"צ הגזענים ילכו הביתה

למעלה