שירשור הפרק - 19 - סיכום שבועי

קפרי

New member
למה איכפת לי הסקרים ?אני צריכה ללכת לפי

מה הרוב? אני בסך הכל כותבת מה אני חושבת. אבל לא להגזים שרק אחיינים ואחיות של שיפרה או מכריה, יש גם כאלה, ואם השיקול לא לטעמך הבעיה היא שלך.

ועל שפרה נאמר אוהוווווווו איך שגלגל מסתובב לו

יאללה לא נשכח לא נסלח היא רוצה הביתה היא תלך הביתה אם היא מדיחה את עצמה זה מראה רק על כמה יא שחצנית עלק רוצה לראות כמה אוהבים אותה חזרי לירושלים תתחבאי החורף פה

TheUnstopable

New member
../images/Emo106.gifתראו אפילו איתי קרא את שפרה../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

הוא יודע כמה רע היא עשתה

../images/Emo46.gifהם מציגים אותה מסכנה..לכייי אחרי כל מה

שעשית ליוסי עינב ואשרררררררררררררררר תעופי מהמסך על מי את עובדת את רעה

קפרי

New member
הנה, כולכם החלטתם שהיא חושבת שאוהבים אותה?

אתם אדיוטים (סליחה), היא אמרה הרגע שהיא יודעת שהיא מועמדת, היא כל הזמן אומרת שלא אוהבים אותה תכל'ס אתם משקשקים שמשהו יכנס לנעלים של הבובלילים, אולי זה נכון אבל לא יפה לשקר ולעוות דברים.

XדוריX

New member
לכי תחפשי, אדיוטים? ואת מדברת על רמה?

לא ידעת לענות על הדברים ששיפרה עשתה ואין אין אין מצב ששיפרה תכנס לנעליים של בובליל, בובליל אמיתי שיפרה מרכלת 24 שעות ביממה ופועלת מתוך רוע! אנשים לא אוהבים את זה, חידוש? פאקינג תכנסי למציאות.. אפילו שאת קרובה של שיפרה..

קפרי

New member
אני לא קרובה [ אני אחותה! ותגובות טיפשיות

נענות בטיפשות, אני אגב מנסה להתאים את עצמי לרמה, עובדה שאתה עיוור: ראית איך מגיבים לדברי הלל שאני כותבת אם הם לא ליוסי עינב? אטימות!!!!!!!!!!!!!!!חיים בבועה! אהבה עצמית וחוסר פתיחות~~~~~~~~~~~~~~

קפרי

New member
ברור שגם האופן בו ישבה עם לאון וחיבקה כמו

אמא לאחיות שלה זה לא עובד, היא שיפרה.

ברור? היא הכניסה אותו לדיכאון קליני..

הכל איתה רציני והיא מדכאת אותו בצחוק מזוייף אפילו על דברים שטותיים.. הוא זרח כשהוא היה עם עינב

מסכים היא הרסה את ליאון החמוד..

הוא היה כל כך מצחיק עכשיו הוא כבוי נקווה שזה ישתנה כשהיא תתחפף מהבית...

לא לשכוח להצביע היום לונסה וצבר.

כדי ששיפרה תעוף ולא נצטרך לראות אותה..כמה רוע בבן אדם אחד לקחת מבן אדם חולה לחם..לשנות אותו לקולה.. ועוד לצחוק על זה עם ליאון בסוכה, אני מתבייש בה. ולהגיד על יוסי שסובל במיטה בלי סיגריות שירקב במיטה ככה לא נראה אותו למה שיפרה למה?

TheUnstopable

New member
כשראיתי את זה כמעט שברתי את הטלויזיה..

פעם אהבתי אותה היא הוכיחה לי שאני מה זה לא יודע לקרוא אנשים.. אבל הרבה חשבו פעם ככה אז אני יכול לפחות להתנחם בזה חחחח

קפרי

New member
למה לא שברת? זה מאפיין את הדם של המגיבים

כאן, לא אתפלא אם יהיה רצח כשמשהו יקלקל הצבעות לבובלילים.

תבין!!!ליאון ניהיה צבוע תראה איך הוא קופץ../images/Emo46.gif

בין שיפרה לעינב ומה הוא אומר על אינה ואחרי זה מדבר איתה כאילו כלום ומלכלך על עינב כדי לרצות את שיפרה שכל השבוע עסוקה בריכולים את זה לא מראים

קפרי

New member
הוא כבוי כי אינה באה ופחד שתיקח את צבר, חוץ

מזה מה נסגר איתכם? הקסאמים השפיעו אה? לאון פחד להיות בלעדיהם כי החדשים מאיימים עליו הוא עוד ילד ורגיש. אין מילים......................................

11134

New member
לדעתי, קודם ונסה, אחר כך שפרה.

זה ישאיר עוד הרבה עניין ומתח עם אינה וצבר, ויעשה גם טוב,אולי, לביטחון של איתי. גם ככה יוסי יזכה, אז לפחות שאיתי ייצא משם עם דברים מועילים. חוץ מזה, ונסה, מעבר להתנהגות הגועלית שלה לאיתי, לא מפסיקה לצעוק, וחוץ מלהשתזף, היא לא ממש מביאה עניין, לדעתי. את שפרה אני לא סובלת, אבל היא עדיין מביאה יותר עניין. ערב טוב.

../images/Emo20.gif רונית את ענקית ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif|@

opiras

New member
איזה צחוק שאנחנו בפורום יודעים מי מודח, ובבית

חושבים שזו הקבוצה של עינב ויוסי.

למעלה