יש מצב , חבל על ההצבעות.
ה האח הקטנטן New member 5/11/08 #149 ישששששששששששששששששששש וווווווווווווווווווווווווווווווו-הווווווווווווווווווווווווווווווווו ש"צ שולטים.
ישששששששששששששששששששש וווווווווווווווווווווווווווווווו-הווווווווווווווווווווווווווווווווו ש"צ שולטים.
ד דנה1982 New member 5/11/08 #152 SHE IS OUT שום דבר אישי נגד ונסה, אבל ש"צ נשארים!!! אני מאושרת!!! ייאמר לזכות ארז, שעצרתי נשימה בגללו! הצליח למתוח אותי.
SHE IS OUT שום דבר אישי נגד ונסה, אבל ש"צ נשארים!!! אני מאושרת!!! ייאמר לזכות ארז, שעצרתי נשימה בגללו! הצליח למתוח אותי.
ק קפרי New member 5/11/08 #425 נו, ולכן בחרו אותו ולא משהוא אחר, הרבה אוהבים והרבה שונאים או תלויים או איך שתקרא אבל יש לו נוכחות חזקה.
נו, ולכן בחרו אותו ולא משהוא אחר, הרבה אוהבים והרבה שונאים או תלויים או איך שתקרא אבל יש לו נוכחות חזקה.
M MineraL New member 5/11/08 #179 ../images/Emo58.gifמשימה שבועית להכנס למשימת ההתעלמות. אם הוא נכנס באמת, הם נכשלים 200%.
R ruti New member 5/11/08 #163 למה? למה השאירו אותנו עם שיפרעעעעעעעע? ממש עצוב. אבל לא משנה. אני בטוחה ששבוע הבא יעמידו אותה להדחה עוד פעם ואז נבעט אותה החוצה מה הולכים להציע לשי? להחזיר אותו פנימה? היה מת
למה? למה השאירו אותנו עם שיפרעעעעעעעע? ממש עצוב. אבל לא משנה. אני בטוחה ששבוע הבא יעמידו אותה להדחה עוד פעם ואז נבעט אותה החוצה מה הולכים להציע לשי? להחזיר אותו פנימה? היה מת