שירשור הפרק - 20 - הדחה!

rosedal

New member
הפקה של רמאים! סיפור הישרדות חוזר!!!

אין מצב בעולם שהצביעו לשפרעעע יותר מאשר לוונסה. שההפקה יספרו סיפורים למישהו אחר , לא לי. בושה וחרפה !!!!!

נכון מאוד אין מצב שהצביעו יותר

לשפרה לכל אוהבי בובליל ההפקה עושה צחוק מכולכם ואתם חבל על הכסף ברגע זה נפל דבר מי שיהיה בגמר זה ליאון שפרה ויוסי ואל תחשבו אפילו לרגע שיוסי לוקח ברגע זה ההפקה הראו את הרמאות שלהם אין מצב שלוונסה פחות מצביעים הם עובדים על כולם ואנחנו המפגרים בכל הסיפור חבל על הזמן שזורקים את הכסף הם שומרים על שפרה ועל צבר ראיתם איך שפרה לא פחדה בכלל מההדחה

cat478

New member
אני מסכימה, משהו פה לא נראה לי...../images/Emo31.gif

פעם ראשונה ואחרונה שאני מצביעה לאח הגדול..

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לתפוז

לא נורא , מקווה שתכתבי עוד בפורום. והעיקר תיהני

ענתי37

New member
מסכימה עם כל מילה.כל אוהדי בובליל מצביעים לונ

לונסה,ויש כמות אדירה של מתנגדי שפרה אז איך זה שהיא זכתה ביותר קולות.רמאות

daughter L93

New member
גועל נפש..

לא מאמינה שדווקא ונסה עפה. עכשיו יהיה משעמם בבית..עד שהיה רומן אמיתי.. :\ וונסה היא אחת החמודות אני עדיין אוהבת אותה.. אני שונאת אותם על זה שהם מציעים עכשיו הצעה לשי ש"קרובה ללהיכנס לבית" זה ממש לא פייר. זה פשוט משחק מכור זה מעצבן אפילו לראות את זה! זה רק מוכיח את המשפט שלרעים טוב בחיים ולטובים רע. (שי="הרע", איתי= "הטוב" ) לא בסדר:\. וגם עינב ויוסי, עם חברים כאלה מי צריך אויבים?

Pale Blue Eyes

New member
יששששששששששששששששששששששששששששש

הזוג המלכותי נשאר!!! נראה לי שמעו את הצעקה שלי עד לאולפן♥

רותוש123

New member
היה כ"כ ברור שונסה תעוף

אחרי מה שהיא עשתה לאיתי, לא היה לה סיכוי להישאר!! היא היתה צריכה להקשיב לראש, ולא לחרמנות שלה- והיא שילמה בגדול.. חוץ מזה שאני יודעת שלשפרה יש הרבה קהל, ולצבר גם..

לוב1

New member
פליז קצת עדכונים..

לא ראיתי את הפרק.. מה ארז טל שאל/ אמר לונסה כשהודחה והגיע לאולפן??

יNOT

New member
../images/Emo4.gif טרם פתרת את העניין הזה ?!

שלשום: לוב1 כתבה הודעה בפורום האח הגדול 22:58 איך אני רואה את הוילה און ליין?? לוב1 כתבה הודעה בפורום האח הגדול 22:56 איך אפשר לראות טת הוילה עם איתי וונסה?? 30-10-2008 לוב1 כתבה הודעה בפורום האח הגדול 20:50 איפה שפרה וצבר?? 26-10-2008 לוב1 כתבה הודעה בפורום האח הגדול 21:41 איך אני יכולה לראות את השידור עכשיו במחשב?? הנושא כבר נדון אלף פעם....

ShukyD

New member
שנתחיל להעתיק לך הודעות שלך?

שתבין מה זה באמת לטחון מים ו"חוסר טעם" ? אף אחד לא מינה אותך למאבטח בפורום לא עם האזהרות שלך על שדולת סמסים ולא שומדבר התלונות עליך מתחילות להצטבר הצעה חברית שלי אליך - תתחיל להרגע.

יNOT

New member
אז אוליי תספק לה פיתרון לשאלה שלה ../images/Emo4.gif ?!

אין לי בעייה עם התלונות לגביי, וזה לא מפתיע

ShukyD

New member
קשה לי להאמין שמישהו מופתע מזה

ואתה היחיד שאין לו בעיה

למעלה