שירשור הפרק - 20 - הדחה!

יNOT

New member
ד"א, בתור מנהל פורום אתה עושה עבודה ../images/Emo59.gif

אני משער שיש לך גישה לתא המסרים שלי , תבדוק שם

jaycom

New member
תחסום אותו כבר

מה שהבנאדם עושה זה הצפה זה שהוא לא פותח כל דקה הודעה לא אומר שהוא לא מציף... מה תורם לפורום שהוא כל שנייה "שדולת SMS" או שהוא מתלונן על סקרים ומראה לנו את הסמיילים שלו.. את כל ההודעות שהוא כותב הוא יכול לכתוב בכל פורום... לא ראיתי הודעה אחת עם קשר לאח הגדול..

יNOT

New member
למה? מה עשיתי רע? אמרתי שיש יחצ"נים בפורום...

והערתי על זה שאנשים משדלים SMSים כמו מסע תרומות. הערתי על שפה לא נאותה . והערתי על הסתה. אני חייב להודות שאני מרגיש ממש רע עם עצמי... השאלה היא מתי ראית את מנהלי הפורום מעירים על דברים דומים ? או שראית אותם לוקחים חלק באותם המעשים? (להזכיר לכולם...מנהל הפורום קרא למתמודד בתוכנית "פלוצה" ).

rinatt1

New member
זוכר שאמרתי שאני "אוהבת" את התגובות שלך???

הייתי חייבת לך תשובה.. אבל הנה היא הגיעה ואני שמחה שזה מגורם בכיר בפורום ולא ממני. לא חשבתי שיש לי זכות להעיר על ההודעות שלך כמו מאבטח כמו ששוקי אמר. אז קיבלת את התשובה. תלמד ממנה..

יNOT

New member
"גורם בכיר" ../images/Emo6.gif ?! יש שלושה מנהלי פורום...

את יודעת למה זה?
אין פה "בכירים" זה רק אנשים כמוך שפנו לתפוז , הקליקו על באנר "רוצה להיות מנהל פורום בתפוז" , ולדאבונם הגיעו לפה.
גורם בכיר זה הנהלת הפורומים, הייתי שמח לשמוע מהם התערבות

ShukyD

New member
תמשיך ככה ומהר מאוד תשמע

ותתפלא לשמוע שאף אחד מאיתנו לא הקליק על הבאנר הזה..

יNOT

New member
אז איך נהייתם מנהלי פורום? באמת...

משיהו הכיר אתכם קודם? עשיתם איזה משהו מיוחד שהתבלטתם בתפוז? אני באמת סקרן.

יNOT

New member
אני לא אמרתי שאני מנהל ../images/Emo4.gif לא מבין את הדיון

סבבה אני אודה בטעות שלי, גורם בכיר זה מנהל הפורום. מודה טעיתי.

"גורם בכיר בפורום" ../images/Emo6.gif

נוטי אם לא רעדת עד עכשיו זה ממש הזמן לעשות את זה (תמשיך במה שאתה עושה זה חשוב וראוי, מגוחך שהמנהל נטפל דוקא אליך)

יNOT

New member
../images/Emo4.gif אני מאמין שהוא באמת מקבל תלונות

רק חבל שאני לא יודע את שמות המשתמשים שמתלוננים. הייתי יכול להסיק לבד אם זה מוצדק או לא, בלי התערבות של מנהלי הפורום

למעלה