שירשור הפרק - 20 - הדחה!

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לתפוז

שמחים שנרשמת במיוחד בשביל לדון איתנו בתוכנית . תיהני.

תחי הוד מעלתה שפרה, שאין אפשר להוציא אותה

מהבית, לשפרה יש אלפי תומכים שלא חשוב להם לקרוא את הפורום ואת כל דברי השיטנה שנכתבים עליה, והנה בפעם השישית או חמישית היא חוזרת אז מה זה אומר? שכמה אנשים מהפורום שמגדפים אותה יצליחו להוציא אותה מהבית? לא לא לא , תחי הוד מעלתה הגברת הראשונה של הבית, שפרה.

OnePureSoul

New member
אייימן! הללויה! =)

שפרה מדהימה! אין עליה - לפי דעתי, אם כמה שהוא באמת בחור טוב - אולי יעשה לה טוב להיות שם בלי צבר - כי הוא כבר מחרפן אותה והיא מאוהבת בו כל כך. אבל לפי שמעיפים את צבר יש שם עוד הרבה שצריכים לעוף.

זה אומר שההפקה מכורה שמעתם את כל האוהדים צוע

צועקים שיפרה כששאלו מי אתם רוצים שתלך זאת דעת הקהל והכל מכור.

זה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי"...

ברור שהכל מכור אם לא קיבלת את מה שרצית.. אבל העובדה הפשוטה היא שמי שבא לצעוק שם זה חבורות של ילדים שנוטים להיות מושפעים מפורומים כמו זה אבל יש אלפים שלא יטרחו לנסוע לשם שאוהבים לראות שם את שפרה וצבר קשה להפנים את זה, זה יגיע

קפרי

New member
מי וכמה הם לעומת מי שמסמס באמת מהבית?

קומץ אספסוף מירושלים שבא לצפות בשידור חיי? לא שמת לב שרוב הפורום מלא ילדים קטנים? ו

cookies10

New member
שפרה השתנתה הרבה...

יש לי הרושם ששפרה למדה גם את הלקח שלה דרך הגריל... ונראה כאילו מישהו מדליף לה, מה אנחנו כותבים עליה בפורום חודש וחצי היא עם אותה תסרוקת ופתאום תסרוקות אחרות שלא נגיד עליה שיש לה קסדה על הראש, והיא גם הפסיקה פתאום להתמרד ולהביע את הדעות שלה כמו שתמיד, כך שנראה שיש מישהו מהאח הגדול שמדליף לה מה כותבים עליה, ואיך כדאי לה להתנהג כדי שיואהבו אותה יותר... ולכן היא השתנתה..

קפרי

New member
כמה מיוני שכל יש למעריצי בובליל, חלאס כבר-גם

אם הוא בסדר, סולח, מבליג , אתם מחזירים את הרושם הגרוע עליו. מה קשה לכם עם האנשים המשכילים שם? למה באמת אלה עם רגשי הנחיתות לא אוהבים אף פעם את המשכילים והאינטליגנטים?

penina1

New member
שיפרה משכילה???????? אתה עושה צחוק?

נו באמת.. זה שהיא מדברת כאילו שהיא יודעת הכל, זה לא אומר שהיא באמת יודעת הכל. אוקי, אז יוסי הוא לא ממש מדען, או גאון עולם, אבל לפחות יש לו חוכמת חיים. אתה יכול להיכנס לציטוטים שלו: www.booblil.info ותיראה שכן, יש לו חכמה. לפחות יותר משפרה.

קפרי

New member
היא משכילה ויודעת הרבה יותר מכל דייר אחר,

סורי, ואתה אומר שיוסי לא יודע ולא גאון וגם עינב (אני לא רציתי לכתוב, אתה כותב), לא קשור לחוכמת חיים, חוכמת חיים גם לי יש עקב גילי וכל מי שבגילו רוכש אותה גם אם באקראי, לא מזלזלת אבל למה אתה לא מוכן להודות לעזאזל, מילא, לכתוב דברים שאתה לא אוהב בה, אבל להכחיש שהיא מוכשרת, שהיא אינטליגנטית, שהיא יפה, אצילית? למה????????? בורות או קנאה או פחד שתראה טובה יותר מיוסי ועינב? להזכירך, אתם המעריצים של הבובלילים כל הזמן כותבים כמו העתק הדבק: יוסי לא אינטליגנט אבל חוכמת חיים, מה זה אומר כל המגננה הזו? ואיך היא לא? מקורית, כישרונית, תואר בתעשיה וניהול באחד מהמקומות הטובים בארץ, מדברת הכי תיקני בעולם, ידע רחב ובזכותה תודה! אני קוראת בימים אלו ספר מדהים שהמליצה עליו, בחורה חזקה,שורדת, ובעיני מדהימה כי אם הייתה קצת יותר צעירה והיה אפשר-הלואי שהייתה לבן שלי חברה כמוה.

קפרי

New member
מדהים, מומלץ בכל פה וגם מוכר ע"י המנחה שלי

באדריכלות (בשנקר). ובבקשה אל תהיה בור כמו אלה שהגיבו ולעגו, כי אני קוראת אותו בהמלצתה ובהמלצת המנחה שלי, המלצתי גם לבן שלי לקרא אותו.

juspan

New member
וואו, המנחה שלך באדריכלות ושפרה!!

לא בכדי יש הלועגים לשפרה היומרנית והפסאודו אינטלקטואלית. זה ספר שמתרגשים ממנו גג בגיל 14 לפני שמבינים את הפדיחה. מה שגורם לי לחשוב בחלחלה, אפרופו, שייתכן שאם הייתי היום בת 15 אולי רחמנא לצלן הייתי מחובבי שפרה המיוחדג'ת.
אני מקווה שגם אז הייתי רואה מעבר לסטריאוטיפים והייצוגים המגוחכים והריקים מתוכן האלה והייתי סולדת ממנה (ולא, את הספר הנ"ל לא אהבתי גם אז).

קפרי

New member
ואם המנחה לאדריכלות שלי שהיא אדריכלית

ובעלת משרד ותיק להנדסה שלמדה בטכניון ראתה אותי קוראת בהפסקה ואמרה לי שמאוד אוהבת וממליצה עליו בחום? לא יודעת אם קראת אבל הוא מומלץ במיוחד כי מדובר על עלילה שקשורה למהנדסים, כתוב יפה ופילוסופי, ממליצה לך, אבל לא לכן אני חושבת שהיא אינטליגנטית ספר כמעט כל אחד קורא זה או אחר יש לה עוד דברים, בוא נהיה כנים. (ותאמין לי שאני לא כזו אינטליגנטית ולא מכירה אותה והרבה יותר מבוגרת ממנה). לילה טוב,

ש liRon

New member
אם שפרה היתה כ"כ משכילה היא היתה מבדילה בין

שתיים לשניים...ועוד התווכחה על זה עם צבר כשתיקן אותה! ובקשר לרגשי נחיתות-נראה לי שאת סובלת מהבעיה הנ"ל,אחרת לא היית טורחת להגיב על כל פיפס בכזה חירוף נפש! ולא,אני לא ילדה-אני אישה בוגרת,אמא,משכילה,אינטליגנטית,חסרת רגשי נחיתות....ושונאת אנשים רעים-ראי ערך שפרעעעעע

קפרי

New member
העובדה שכתבת שיפרעעע רק מוכיחה את סיבת

השנאה שלך, לא צריך הרבה אינטליגנציה לכך, ואני לא כזו אינטליגנטית ואם טעתה בדקדוק באחד המשפטים שלה לא מוריד מהידע שלה אבל לא לדעת מיהו ביל גייטס? אבא שלי בן 70 ולא איש מחשבים יודע, היא לא צריכה לדעת עליו, מספיק לקשר אותו, אפילו את זה לא ידעה, אז מה היא שומעת? ובקשר לרגשי הנחיתות, האם לא שונאים את הגדולים ממך בדרך כלל בייחוד אם לא שייכים אליך? האם הם לא מעוררים באנו קנאה סמויה או גלויה רק כי הם הרבה יותר גדולים ורחוקים במיוחד אם הם מתחרים באהובים שלנו? אני לא אינטליגנטית כמוך בטוח כי אינני משכילה אבל ריגשי נחיתות? הכי לא! ואם הגיל הוא איניקציה עבורכם מעריצי בובליל לחוכמה רחוב ואבחנה חדה, אז אני נמנית בין אלה.

קפרי

New member
ואגב, מה שיפרה עשתה רע? כולם מרכלים, כולם

באופן טבעי עושים קבוצות אם זו הסיבה וגם, מי שהיה בסדר ולא הצביע נגד יוסי ועינב היו דווקא של"צ ויוסי כאן היה הרע (כי הוא חשב שבעתיד...כך אמר, לא שינה לו שהתפייסו ואפילו בשביל לתת הזדמנות לא יכל).

ש liRon

New member
רגע,גם את כמו שפרה-מתנשאת?

איפה ראית שכתבתי שאני אוהדת בובליל.... לידיעתך-לעולם לא בזבזתי SMS אחד על התוכנית הזו....חבל על הכסף שלי,גם ככה ההפקה מכוונת הכל לפי איך שמתאים לה... שנית-בשביל להיות אינטליגנט לא צריך להיות משכיל-(ההשכלה זה רק בונוס) שלישית-שפרה היא זו שמתיימרת להיות משכילה ואינטליגנטית ולא עינב... ואת היא זו שמהללת אותה על השפה הגבוהה והעברית הרהוטה,אז לדעתי-הבייסיק הוא לדעת את ההבדל בין זכר לנקבה....ואם היא לא מבדילה בין שניהם,אז אולי היא מתיימרת להיות מה שהיא לא,וזה כ"כ שקוף לצופים.וזו אחת הסיבות אגב שהרבה לא אוהבים אותה.(ההרגשה היא שהיא עמך בתחפושת...כמו שנאמר משתכנזת-רק שבמקרה שלה היא באמת אשכנזיה....)ואגב-אם תשימי לב תוכלי למצוא הרבה טעויות בסיסיות בשפה שלה,והרבה "מילים גבוהות" שלא נאמרות בהקשר הנכון.

למעלה