שירשור הפרק - 20 - הדחה!

beep beep

New member
כן, שים פתק בכותל שקופרמן יפשוט ת'רגל

או שתכתוב את התלונה שלך על גוש קרח.

bigbro8

New member
יאללה שלכם

מה כולכם חיים בסרט שההפקה כל הזמן זוממת מזימות נגדכם. ההפקה רוצה רייטינג ואם כל המדינה רוצה להדיח את שפרה אין להם שום סיבה להשאיר אותה בכוח. ומישהו אמר פה שלא הכניסו קטעים מצחיקים של בובליל. איפה אתם חיים? ההפקה מתה שיחזרו הקטעים הטובים שלו איזה סיבה יש להם להוריד ממנו עיניין הוא מביא להם ימבה רייטינג. כל היום טוחנים במוח שההפקה עושה ככה וכהה צאו מזה כבר כל תוכנית בעולם זה ככה.

beep beep

New member
יוסי לא סולח למי שממצמץ

ברגע שהוא זיהה ניצוץ של חולשה אצל אשר בהתנצלותו בפני צבר הוא הדיח אותו. ברגע שהוא זיהה שונסה נוטשת את בן בריתו איתי הוא הדיח אותה. ליוסי יש קודים של דון סיציליאני, יותר נכון - דון טריפוליטני...

vered117

New member
עצוב ששיפרה נשארה אבל הנחמה בהדחה הוא איתי

ממש כאב לי עליו במיוחד בסוויטה כשונס כל הזמן דיברה על איתי.. והוא בנאדם כל כך טוב לא מגיע לו להפגע!!!!!!!!

rinatt1

New member
זה נכון גם לפי דעתי איתי הנחמה היחידה חמוד|4U

היה מאוד קשה לראות אותו בסויטה. וכשראיתי אותו כשהם חזרו מהסויטה לא הבנתי למה הוא כזה מדוכא... ועכשיו אני ממש מבינה אותו.. אבל מצד שני אם מישהו היה עושה לי דבר כזה אני מזמן לא הייתי נשארת.. הוא היה צריך לעזוב את הסויטה ולהוכיח לעצמו שהוא גבר.. מי היא שתתנהג אליו ככה.. כל מה שכתבתי כמובן לא סותר את זה שלא רציתי שונסה תלך, אלא שיפרה וצבר וזה מאכזב מאוד שאף אחד מהם לא הודח.

Lady in red2

New member
אסי עזר גולש בפורום? אמר היום רשל"צ ../images/Emo3.gif

(ביטוי שנתקלתי בו רק בפורום) אהלן אסי, מה העניינים?

rinatt1

New member
אז מה זה אתה?? מה אתה אומר על ההפקה??

אני ממש מאוכזבת מהתוכנית שהייתה היום ... גם בגלל ונסה שהודחה, גם בגלל שי, גם בגלל ההתנהגות של המנחים לונסה וגם בגלל העריכה, וכמובן איך לא! ההפקה! ממש אכזבתם אותי ובגדול. ואני כבר לא אצפה בתוכנית אחרי כל זה. לפרטים נוספים אתה מוזמן לקרוא את התגובות שלי למעלה...

בוני1010

New member
מוזמן לקרוא ? אנחנו בהפקה קוראים רק

ואך ורק את התגבות שלך רינת 1 ומעסיקים צוות שלם שמנתח אותן ומסיק מהן מסקנות אופרטיביות. את מתפרצת לדלת פתוחה כפרה.

בוני1010

New member
נכון הוא מה זה חתיך

אם לא הייתי הומופוב (בניגוד למה שאפשר להסיק מהניק שלי...) אז בטח הייתי..... הייתי..... לא יודע מה הייתי עושה לו.

בוני1010

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif למה בדיוק את מתכוונת ?

לזה שאני הומופוב ? לזה שאם לא הייתי הומופוב הייתי.... הייתי...... הייתי..... ? לזה שאני אסי עזר ? לזה שיש צוות מיוחד בהפקה שמקדיש את כל זמנו אך ורק לקריאת ההודעות של רינת ? טוב, התשובה על כל השאלות היא לאו מוחלט ואני מציין את זה בעיקר בגלל שאני רואה בעיני רוחי איך רינת1 מתחילה לכתוב הודעות מושקעות בטירוף אל תוך הלילה במחשבה שיש צוות היגוי שלם ששוקד אך ורק על ההודעות שלה (ועוד קורא לה כפרה). אבל לא הבנתי למה דווקא את לקחת את ההודעה שלי כל כך קשה ואיזה חלק ממנה בדיוק ???? התאירי את עיניי ?

למעלה