שרשור ערב 17.09

שאפולי

New member
מזה אולי? בטוח.

יותר מזה היא צרייכה לקשור חוט למותנייפ שבקצה שלו יהיה שטר של 200 שקל ואז לרוץ- האמת שזה גם ישדרג את הפוטבול באופן כללי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא אמרתי שההתנהגות שלו אליה עד כה הייתה בסדר, לא אמרתי שהמילים שלו שוות למעשים. רק ציינתי למה נראה לי שאנונימית חושבת שהוא רגיש וכו..

דקל69

New member
סוזי, לדעתי גב רגיש רק לעצמו, לבעיות שלו

ולמה שעבר בחיים. לאנשים ובעיקר לנשים אין בו טיפת רגישות, בעיקר לו לנשים שמראות כלפיו חולשה. יש לו קריאה סביבתית ויכולת השפעה על נשים, הוא עצמו העיד לפני הכניסה להשרדות שהוא מעולה במצבים חברתיים ויודע לתמרן אנשים. במקרה הייתי פעילה בפורום השרדות (בימים שהתוכנית שודרה) וראיתי את כל ההתפתחויות עם נטלי, הבחור חבר אליה, היא נלחמה את כל מלחמותיו עם אנשי השבט שלהם (טרם האיחוד), היא נשארה נאמנה ודבוקה גם כשהיו מיעוט והיתה להם סכנת הדחה. נכון שנטלי עשתה המון טעויות אישיות ופרשה את הקשר ביניהם למשהו שהוא לא כיוון אליו, אך אי אפשר להתנער מכך שנתן לה להרגיש שיש ביניהם קשר אישי וחברי. אנשים זוכרים את הסוף ואת מקרה התפוח אני זוכרת שבבית המלון שקיבלו הוא בהחלט הראה לה קרבה רומנטית מסויימת וקצת גרם לה לאשליות בקטע הזה (דבר שהיא פיתחה ביתר שאת לאחר מכן גם ללא עזרתו). גם עם גברים יש לו יכולות התמודדות ותמרון (ראי מקרה אורן ויניב רוחן) אך בהם הוא נוהג יותר בכבוד ויותר בחברות. ובקשר לקרן - השקיפות של המשחק (הדוחה לטעמי ) היא שקופה. לא יודעת אם ביחד החליטו על אסטרטגיה של להראות אהבה וקרבה או שהוא שיחק בה ואמר לה שבתוכנית לא יעשה כלום ורק כשייצאו מהוילה ינסו להיות זוג. נצטרך לחכות לפרק של מחר בכדי לראות אם קרה משהו רומנטי, הנשיקות שלהם נראות יבשות, חסרות תשוקה, מאולצות ומתוכננות, מה שכן הן ברמה של לצאת לידי חובה ולא של אהבה ביחוד בתחילת קשר. בכל מקרה, מה שלא מכר לה היא קנתה די בשמחה, נראה לי שבמקרה הזה הכסף לא משחק אצלה כ,כ תפקיד אלא הנצחון עצמו ויותר מזה להוכיח שזכתה בגבר הרווק הנחשק, לאחר שהרווק הראשון המקורי לא בחר בה, למרות מה שהיה ביניהם.

anonimit75

New member
תראי, אני יכולה להתחבר למה שכתבת

לגמרי יכולה להבין את הפרשנות הזאת ומאיפה היא באה... אבל אני עדיין חושבת שמה שאני רואה לאחרונה בין קרן לגב אמיתי .. שיש שם חברות אמיתית באמת ולאחרונה אני מתחילה להאמין שמתחילים להווצר שם גם רגשות רומנטיים.. אני לא מכירה את גב כדי לדעת בוודאות מה עובר לו בראש אבל אני רואה שפת גוף וזה נראה לי אמיתי...זה נראה לי הרבה יותר הגיוני מהאפשרות שאין לו שום רגש אליה

דקל69

New member
הרגש היחיד שיש לו אליה הוא רגש ההתעללות

ומתיחת הגבולות עד לקצה היכולת. הוא נהנה מההשפלות, מההתרפסות שלה, מהכניעה השקטה והגלויה ובעיקר נהנה מהעובדה שהצליח לתמרן ולצחוק על כולם שהרי ניצלו מהדחה והיו חסינים עוד טרם שינה את הגישה שלו אליה והתחיל להיות נחמד ו"מאוהב". ברגע שקרן לא הועמדה להדחה (על חשבון דניאל) חצי מהפרס מונח מבחינתו בכיס, הוא עבר את המכשול העיקרי שזה דניאל ואיתן ששידרו אהבה ויציבות לאורך זמן, המכשול העיקרי מבחינתו כרגע היא אורטל ובכדי לעקוף אותה הוא העלה הילוך ביחסים עם קרן, הוא לא ממש מביע חיבה, הוא נעלם כשרוצה, ישן לבד, לומר מספר מילות חיבה מאולצות לא עולות לו מאום ביחוד בתמורה שיקבל, מה עוד שהיא שפוטה שלו מבשלת לו לבקשתו, ממלאת את צרכיו הנפשיים (חנופה, הרגשת עליונות, בטחון) וגם את מבוקשו (אוכל, שתיה, נקיון, הפגת השעמום). לא יודעת איך את תופסת רגש ולמה את מכוונת, אני מדברת על רומנטיקה, על רצון, על כוונה אמיתית לזוגיות ולא על חברות גרידא שבמקרה הצורך היה מפתח עם כל אחת שהיתה יכולה להביא לו את המליון.

anonimit75

New member
טוב. אני לא מסכימה

אני חושבת שגב הוא גם בן אדם ולא הכל כזה שחור כמו שאת מציירת. בכל אופן, אנחנו לא חייבים להסכים. אני אוהבת אותו, את שונאת אותו . הכל בסדר :)

דקל69

New member
לא שונאת, אבל בהחלט נגעלת מהאדם

שאני צופה ומתגלה לאט לאט. בהחלט הייתי בעדו בהתחלה בהשרדות, למרות שלא תמיד אהבתי לצפות ביחס שלו לבנות האמנתי ןחשבתי שהפרס מגיע לו עבור המשחק האסטרטגי בלבד ולפי כך שכיוון וניווט ודי שלט בכל המהלכים. היום אני מבינה את השמחה והששון שאנשים נקנו ע"י אירית שממילא לא חשבו שמגיע לו, לא סימפטו אותו ואם זכו בתמורה עבור הצבעה למישהי יותר אהודה גם אם שחקנית גרועה, עלובה ומחרבת פורמט. לדעתי היום הכי לא נעים לי יהיה לצפות בגב מקבל תמורה כלשהיא בפרס של הדור הבא, אין מישהו שלדעתי מגיע לו אך אם גב יקח ויזכה בשקל מהפרס זה יהיה אי צדק משווע. מילא שהגיע לקראת סוף התוכנית, לא סבל ולא התלבט כמו מה שעבר על איתן, לא חווה משברים וימים ארוכים של שעמום, לחצים ותמרונים, נכנס בגפו ללא צורך להתחשב באחרים (החברים), ידע את הלך העניינים ולגבי הסיכויים של המתמודדות ולקרוא את המהלכים של האנשים בוילה ולהתנהג בהתאם, את הדבר המינמלי של להיות אדם נסבל ונעים לצפיה הוא לא מספק כך שזכיה שלו היא בעיני מכירת הריאליטי וחוסר יושרה.

כפרעלייך../images/Emo140.gif

סוף סוף יש פה מישהי שאוהדת אותם ולא מתנהגת בבוטות ובאלימות מגעילה. תודה לך.

anonimit75

New member
זה אולי היה נכון לפני שבוע

אבל ממש לא בשבוע האחרון.. בשבוע האחרון, ביחוד לאחר החזרה מיוון הוא מתנהג לקרן כמו מלכה !!! אני מאמינה שהרגשות שלו אליה אמיתיים.חברות - בטוח יש שם... זה בפירוש התחיל במשחק וזה הפך ליותר ויותר אמיתי...כי יש לו רגשות. אז נכון, הוא אסטרטג, אבל זה לא דבר רע,יש מליון שקלים והמטרה של כולם לזכות בן. זה לא שולל את העובדה שכן יש לו רגשות לקרן... בקיצור, אני חושבת שקרן וגב אסטרטגיים. קרן הבינה את האסטרטגיה של גב, והיא משתפת פעולה ולכן כבר לא מתעלקת עליו כמו פעם...הם עלו על אותו גל, אבל זה לא שולל את זה שיש ביניהם רגשות. אני מאמינה שיש ביניהם רגשות אמיתיים .

KEEK

Member
אין לי בעיה עם האסטרטגיה ואין לי בעיה שהוא שם

בשביל המיליון כולם שם בשביל הכסף אבל ראבק תהיה בנאדם קודם! הוא חרא של של בנאדם האופי שלו רקוב מהבסיס וזה דפוס קבוע שחוזר על עצמו.. תבינו מה זה אומר נטלי בהשרדות אמרה את זה (וראינו כולנו את זה!) אח"כ אירית אמרה את זה - שזאת הסיבה שהמושבעים לא סבלו אותו (וכולם חשבו שהיא סתם מתרצת) חן אמרה את זה דנה אמרה את זה ואנחנו רואים את זה כל יום.. ומנסים לתרץ את זה כי הוא היה מכור לשעבר ושאר השטויות.. רק קרן לא תודה בזה, כי היצור הזה מוכנה להיות אישה מושפלת בשביל הכסף. לבריאות.

anonimit75

New member
טוב. אני ממש לא חושבת ככה

אבל ברור שאני לא אצליח לשכנע אותך כי דעתך מקובעת והחלטית. אני חושבת שגב הוא בפירוש לא אדם פשוט או נוח או קל.היו לו חיים לא פשוטים בכלל ויש לו שריטות עמוקות... אבל מפה ועד חרא יש הבדל גדול... לא אכפת לי שחלק מהמתחרים שלו בהשרדות חושבים שהוא חרא , הם ראו אותו במצבים לא פשוטים ואני בטוחה שלא היתה בינהם כימיה מי יודע מה טובה... אני בטוחה שלא כולם חושבים ככה... לא חייבים להסתדר ולהתחבר לכל אחד ולא חייבים לאהוב כל אחד.. אני לא רואה חרא בגב, אני רואה המון דברים טובים ורגישות מדהימה...אבל כל אחד בוחר מה לראות כנראה... כ

KEEK

Member
מסכים איתך שכל אחד רואה את זה אחרת

רק תשימי לב שגם אמא של קרן, וגם החברה הכי טובה שלה, רמזו לה (ולגב) על היחס שלו כלפיה זה אומר המון..

anonimit75

New member
שמתי לב ולא אהבתי את זה בעצמי

אבל מיום ליום ראיתי שינוי בהתנהגות ,אני רואה יותר קירבה פיזית ונפשית , רואה את המחיצות והמחסומים של גב יורדים ,הוא נפתח יותר לקרן והציניות שלו (שהיתה כלפיה בהתחלה) מתחלפת ברוך וחום וגב מתנהג לקרן כמו למלכה, מה שמגבש אצלי את ההרגשה שהרגשות שלו לקרן התעצמו...

adiyon2

New member
אולי הוא בעל חושים מחודדים

אבל אין לו אינטליגנציה ריגשית גבוהה, לו היה לו לא היה כזה אנטיפת ודורסני.

הוא הפסיד את המליון בגלל שהוא שיחק טוב

ובגלל שאירית רחמים עשתה לעצמה עבודת יחצנות טובה מאוד, כשחלק ממנה היא להעסיק אצלה כמה מהמושבעים. בגלל שהפורמט של התוכנית בעצם נתן לה את האופציה לעשות את זה, גב נדפק באיזשהו מקום. זו הסיבה היחידה לדעתי שהכניסו אותו לוילה. הוא לא חרא של בנאדם, זו קצת הגזמה.

למעלה