שרשור ערב 17.09

poseidon111

Active member
surprise קיבלת 50%.הנה נימוק השופט

אחת מהפעמים שאני לא ציני,חשבת שאני כן. שלווה וזורמת, התכוונתי לאיתן-דניאל מפתיעה, התכוונתי לבן-ליהי.משהו שם נראה לי עתה אמיתי.

meytula

New member
האמת שבהתחלה עניתי דניאל ואיתן

אבל חשבתי שבזורמת הכוונת ללהי
גם אני חושבת שמתפתח שם משהו נחמד דווקא ,ליהי ובן ודניאל ואיתן הזוגות היחידים בוילה כל השאר זה לקישוט בלבד

meytula

New member
גם אני לא סגורה מאה אחוז

אבל את לא חושבת שליהי מאוד חמה אליו ודואגת לו ומתחברת אליו יותר מהשלב הראשון שלהם בקשר?

היום ליהי אמרה לאורטל, שגם היא וגם בן

מודעים לזה שזו לא זוגיות מה שקורה ביניהם בתוך הוילה ושרק בחוץ הם יבדקו. זה לא דומה לאיתן ודניאל למשל שברור להם שהם זוג ובחוץ הם ימשיכו את הזוגיות הזו, איתן מדבר עם דניאל הרבה על דברים שהם יעשו כשיצאו , כלומר יש הצהרת כוונות. ליהי אמרה בפירוש שבן הוא לא בן הזוג שלה ולא החבר שלה. (הוא הסיכוי היחיד שלה להשאר שם לסוף, אלוהים יודע למה, כי לזכות היא לא תזכה) אני לא מאמינה לה ולא האמנתי לה מהרגע הראשון, כש"התאהבה בגב" האמנתי לה עוד פחות וכחזרה בה ו"התאהבה" שוב בבן, איבדתי בה עניין לגמרי.

adiyon2

New member
דווקא זה שהיא רצתה את גב היה אמיתי

כל השאר נראה לי לא אמיתי

אני לא בטוחה, באותה תקופה ליהי ממש

נגעלה מהמגע של בן ולדעתי גב היה סוג של מפלט עבורה, לצאת מהקשר עם בן. לצערה הרב, שוב החברה הטובה קרן גנבה לה אותו מתחת לאף ואף דחפה אותה עמוק יותר לזרועותיו של בן. לא מבינה איך ליהי עדיין מדברת עם קרן......קרן חיבלה לה בכל קשר אפשרי.

adiyon2

New member
כי לליהיא אין דעה משלה, היא צל

מה שקרן אומרת, היא חוזרת אחריה.

adiyon2

New member
פשוט התרגלה אליו ולזה שהוא מנחם אותה

ברגע שתצא החוצה ותפגוש את החיים האמיתיים, תעיף אותו לקיבינימאט

poseidon111

Active member
תשובה לך ולרינתי.הסיבה שאני חושב שיש לזה

סיכוי היא שפת הגוף שהם משדרים כשהם יחד.היא משדרת לי סוג של השלמה ונינוחות הדדית.אם נוסיף לזה את הליטופים ההדדיים שלי נראים אותנטים הרי אני מאמין שיש חיבור אמיתי שם.יש משהו זורם והרמוני ביחסים שלהם,אלא אם שניהם שחקנים מעולים.אני לא חושב שהם כאלו.

adiyon2

New member
בדיוק כמו שאמרת השלמה

אני מרגישה שהיא הפנימה שעל מנת להיות במשחק, עליה להתחבר לבן שימשור עליה. בינתיים היא התרגלה ומשלימה עם המצב. הכל אצלם אובר, יותר מדי חיבוקים, יותר מדי נשיקות, יותר מדי מחוות. נראה לי לא אמיתי

izmeral1

New member
נוב אמת. אם כך היו כול הזוגות כמו בן וליהי.

היו מבטלים את יום החד טו באב........ צמד מעלקים בנשיקות לא אימתיות. וצמד שהוא האנטי זוג והיום הצהירה לכם בוודאות ליהי שהיא לא רואה פה בזה זוגיות. הזויה ושורשים של ההזויים. אלא זוג. והכי מצחיק אורטל מקבלת ממנה" סוג של עידוד לגבי אורן. הבוגד. המאוהב יותר בדניאל מאשר באורטל. כול ההצהרות אתמול החשילו אותו. איך חבר טוב. -שלו איתן הכניס אותו לבית למשחק? ובכלל בחר בו לחוויה יוצא נגדו. וגם מתחבר לגב. .איפה כאן יש יופי. של חברות . חבר שלי הוא שלי. זה גבר. עובר לגב. טוב מותר הכול לעשות חברותה. אבל לתוך האמת חבר נמד רק אחד. ולא אחד של כמה ימים שנכנס. יאלה. מאוהב בדניאל אורן. נמשך לאורטל. כי היא באמת יודעת למשוך. גם בחורה סקסית היא. והיה תמיד שראו הרבה שיחות זמן בן אורן לדניאל. ורק כך אמת דניאל התקרבה הרבה לאיתן. כנ"ל כך התנהגה המעתיקה שלה קרן. חזרנו. ללכת ולצאת נגד חבר או ידידה זה בזוי. ובחזרה לזוג" שלא זוג. וגם דוחה .ליהי ובן. בכל ליהי רצתה את הדברים של של דניאל ואיתן. וכמובן של קרן. אבל קרן מיד בולמת אותה.עד כאן........

poseidon111

Active member
אני באמת חושב שיש לזה סיכוי למרות קיתונות

הבוז שהרעפנו עליהם בהתחלה.

meytula

New member
אולי כן ואלי לא

אי אפשר לדעת מה יהי בחוץ,גם קשר של דניאל ואיתן

שאפולי

New member
אני חושבת שהם פשוט התרגלו

והסקס הוריד דרגות מתח אבל זה לא ישרוד את היציאה החוצה. מה שיכול להיראות יהלום בתוך כתלי הוילה יתברר במהרה כזרקון בפרופורציות של החוץ

poseidon111

Active member
אני לא מדבר על בחוץ.בחוץ זה עולם אחר לגמרי.

מה שחשוב לי הוא האם הזוגיות הזו היא זוגיות גב-קרן או זוגיות איתן-דניאל.אני חושב שליהי נוטה לאחרונים.הדיבורים על בחוץ הם סתם דיבורים.אין להם שום משמעות כי הוכח שחיים במתחם סגור אינם יכולים להצביע כלל על ה-בחוץ.

למעלה