TOP3 היום בסטאר

Johanna1

New member
הוא לא אמר שזאת הופעה של חתונה..

הוא אמר שהוא שמע את השיר הזה בהרבה חתונות.. בעקרון זה ירידה על הבחירה של פאולה. בגלל זה הוא צחק..

Kryptonite

New member
ככה...../images/Emo168.gif

וונזל הייתה רגילה מידי. אותם חיוכים, אותה התלהבות על הבמה, אותם צעדים, אותם מבטים ותנועות ידיים... אותם ווקאלז... משעמם זו לא מילה מתאימה, רגיל מידי זו ההגדרה הכי טובה בו - חשבתי שהאקפלה היה רעיון מצויין, הוא התחיל טוב אבל בשלב מסויים זה פשוט נהיה משעמם... אולי עונה הבאה יהיה לנו שבוע אקפלות? זה יכול להיות דווקא רעיון נחמד. לא כל כך התלהבתי מהביצוע לסאטיספקשן, אמנם הוא היה טוב - אבל שוב, ניראה בדיוק כמו שאר ההופעות שלו. רק שהשיר היה מצויין כי הוא מתאים לו(והוא לא אפילו זה שבחר אותו) קארי - השיר הראשון פשוט מצויין, מדהים אפילו. כל בלדה שהיא עושה לא נשמעת בכלל כמו הקודמת שלה, וגם הפעם היא הצליחה לרגש ולהראות את הקול שלה - כל זאת מבלי להשמע מאולצת מידי. אני לא מכיר את המקור של השני, אז אני לא יודע על מה הדיעה של סיימון מבוססת - אבל חשבתי שזה היה ביצוע מעולה וכיפי. הופעה שמראה שמגיע לה להיות שם, ועל זה אין יותר מה להוסיף. דווקא השיר השלישי, שכביכול היה אמור הכי להתאים לה - ניראה כאילו היא לא מתלהבת ממנו, ועושה אותו קצת מאולץ... התוצאה גם הייתה בהתאם. הביצוע לא היה גרוע, פשוט חלש ביחס לקודמים. סך הכל היא הייתה טובה ומגיע לה לעלות לגמר, לפי דעתי

14מתן

New member
מה זאת אומרת ...

רגילה כמו תמיד ? לכל אחד מהם יש את צורת ההופעה שהם מופיעים בה רציתי לכתוב את זה בהודעה שלי שזה דווקא נחמד אבל בסוף שכחתי
וונזל מרקדת לה מעט ומחייכת קארי מזיזה את התחת כזה מצד לצד ובו מחזיק את המקרופון עם העמוד והולך מצד לצד וכל אחד מהם עושה את זה כל שבוע, גם השבוע

Kryptonite

New member
פחחח זה נכון../images/Emo168.gif

בגלל זה שמתי לב את הדגש על מידי. בדרך כלל משהו מתבלט, או לפחות אמור. בין אם זה בחירת שיר מצויינת, הופעה יוצאת דופן מהרגיל, גלורי נווטס או סתם ווקלז יותר טובים מהרגיל. אבל בוונזל השבוע לא היה שום דבר מיוחד, שום דבר שבגללו מגיע לה לעלות לגמר (זה כל כך נכון לגבי קארי
)

ששוניקו

New member
דווקא על וונזל אתה טוען שהיא רגילה?

היא הכי מעניינת אותי שם. אומנם השבוע בו עשה משהו מיוחד אבל עדיין בכל הביצועים היא הכי מגוונת - לדעתי

shavitlavi

New member
נצל"ש- שאלה לכולם

מי יודע באיזו שעה לפי שעון ישראל מתחילה תוכנית הרדיו של סיקרסט?

shavitlavi

New member
כמה מחמאות

לאישיותו הכובשת של בו בתוכנית הרדיו של ריאן. !it looks like the deal is sealed

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif TOP 3 ../images/Emo110.gif

השיר של בו בלי הלהקה היה משעמם... זה היה רעיון יפה ומקורי, אבל לא הלהיב בכלל אולם עם כל כך הרבה אנשים. זה אולי היה עובד יפה אם הוא היה עושה את זה בשלב של הקבוצות, לפני הבמה הגדולה. אבל בכזאת במה גדולה, עם כל כך הרבה אנשים, שיר כזה היה יפה ב10 שניות הראשונות, ואחר כך התחיל לשעמם. אבל אני עדיין חושב שבו יזכה השנה.

Woogyman

New member
ותגובה על שאר ההופעות - ../images/Emo110.gif

וונזל - נמאס ממנה. פשוט ככה. שוב פעם החיוכים שלה, שוב פעם אותו קול שמתחיל להיות משעמם, ושוב הכל אותו דבר. היא הגיעה בדיוק עד איפה שמגיע לה ואם היא תעלה עוד שלב, זה יהיה פשוט סתם. היא מיצתה את עצמה כבר לפני כמה שבועות (בשבוע שכולם היו בטוחים שהיא תעוף) והייתה צריכה ללכת אז. בו - השיר הראשון היה נחמד, אבל רק בגלל שכבר הכרתי אותו. ההופעה עצמה לא משהו. השיר השני היה נחמד מבחינת רעיון, אבל הביצוע פשוט משעמם. רק השיר השלישי היה ממש טוב לדעתי. אבל גם הוא - זהה לכל שאר ההופעות של בו. הוא עולה בצרחות לבמה, תופס את הסטנד של המיקרופון ומרים אותו, וממשיך לצרוח. זה בערך מתאר כל הופעה שלו. קרי - השיר הראשון היה קצת משעמם, אבל בסדר, כי זה שיר שאמור להיות כזה שקט. עדיין לא הופעה מפוצצת. השיר השני היה פשוט מדהים. היא החזיקה שם תו אפילו יותר מבMacArthur Park, השיר היה ממש טוב וההופעה מצויינת. השיר השלישי היה קצת תמוה, מבחינת הבחירה... היו יכולים לבחור לה משהו הרבה יותר טוב. אבל עדיין אני נהנתי. צריכים לעלות לגמר - בו וקרי. גם אם לא על סמך השבוע הזה, אלא על סמך כל העונה. ינצח - בו. (למרות שהייתי רוצה שקרי)

ליאוריש

New member
הערות שלי.....

חלק ראשון וונזל-פשוט לא טוב. בו-הוא לא עלה במקומות שהיה צריך ואם לא עולים במקומות שצריך בשיר אז השיר עצמו לא שווה... קארי-לא אחד השירים האהובים עליי...אבל קארי ביצעה את השיר בצורה טובה... ומרגשת. חלק שני וונזל-יותר טוב מההופעה הראשונה...לא מדהים אך מהנה בהחלט. בו-כל הכבוד על האומץ לעשות את זה...אבל זו גם לא חוכמה להגיע לטון גבוה...ואז לעצור ולהתנשף טיפה יותר מדי למרות שזה היה אמיץ....זה די חזר על עצמו....אני חושב שהיה עדיף להתחיל עם אקפלה....ולהמשיך עם התזמורת. קארי-וואו!!!!!! זה היה מדהים! אני עדיין בהלם....זה שיר מצוין. זה קצת הזכיר לי את alone למרות שalone היה יותר טוב. חלק שלישי וונזל-מהנה בהחלט! הקול היה טוב אבל שוב זה לא היה מספיק מדהים! יותר טוב מההופעה הראשונה זה בטוח. בו-זו ההופעה הצפויה של בו הסטנד של המיקרופון ובו זז....מהנה מאוד....הקול היה טוב...אני יכול לומר משהו שזה קצת מפחיד לראות אותו בסוף עם הפרצופים שהוא עושה כשהוא מתאמץ. (למי שראה את התוכנית פיים אקדמי 2003 אז איינסלי ושינייד ביצעו את זה יותר יפה) קארי-טוב האמריקאים מאוד נהנו מהשיר לדעתי! גם הם ראו את קארי מופיעה וזזה על הבמה. אני מאוד נהנתי הקול היה מצוין...למרות שאני מסכים שקארי יותר ליאן ריימס משאנייה....אבל היא הצליחה....עם ההופעה הזאת. לדעתי וונזל תלך כי זה לא היה מספיק טוב...יחסית לקארי ובו. למרות שאני לא מבין גם מה ההתלהבות מבו....חוץ משלושה ביצועים כל העונה.....לא התלהבתי ממנו יותר מזה. והערב ממש לא התלהבתי ממנו אולי מהביצוע האחרון שהיה די טוב.

ענת309

New member
מאד צפוי

אני לא יכולה לשפוט אף אחד מהם, הם מאד התרגשו, ולקארי זה לא הועיל, כבר אמרתי שהיא היתה הפייבורטית שלי מההתחלה, אבל היא חוזרת על עצמה היא לא מספיק חיה את הבמה, היא מאולצת, אפילו פאולה אמרה אחרי השיר האחרון שהיא שרה שזה טוב לראות אותה מחייכת.......... בו אף פעם לא היה הפייבוריט שלי אבל אחרי השיר של האבנים המתגלגלות הוא קנה אותי באופן סופי, הוא היה גדול מהחיים!!!!!!!!!!! וונזי אהבת חיי, קצת איכזבה אותי היום, בשביל מה לחייך שלא צריך, נראה שכל השירים גם אם הם פחות שמחים היא דווקא שמחה, מאד נחמד לשיר ולחייך כל הזמן אבל תלוי מתי, היום לפי דעתי לא היתה במיטבה, והשיר האחרון שסיימון בחר לה? מה זה היה ,? כמו שזה נראה כרגע כבר יש שניים בתוכנית הבאה: בו וקארי.......... אני מקווה שבו יקח מגיע לו יותר!!!!!!!!!!!!!!!!

MoGanC

New member
יושקלה

בו - השיר הראשון בסדר.השיר השני היו בו המון בעיות פיצ'יות,אבל האומץ שהוא עשה את זה בלי להקה נתן לו יותר נקודות מאשר הפחית.השיר השלישי היה בסדר,אבל הרגשתי מבוכה. קארי - 2 השירים הראשונים מעולים.בשיר הראשון הרגשתי צמרמורת לראשונה העונה :O היא באמת הרגישה את השיר.היה נחמד.השיר השלישי אני שונא אותו גם במקור, וכאן זה כלל לא היה שונה. וונזל - רגע,גם ונזל היתה בפרק הזה? בשבילי היא לא עשתה שום דבר שגרם לה להתבלט מ2 האחרים,והיא היתה צריכה לעשות את זה דחוף אם היא רוצה לעבור.אבל היא תשאר השבוע,יש לי הרגשה שבו עוזב :(

ששוניקו

New member
וואי וואי איזו תוכנית מדהימה!

איזה תוכנית!!!!!!! אז נתחיל מוונזי. שיר ראשון - אומנם לא מדהים אבל ביצוע יותר טוב משל אנוואר ושל ג'זמין טריאס, הרבה יותר טוב. שיר שני - מדהים! היא פשוט גאונה בקלאסיקות! גאונה! היא עושה אותם כל כך מדהים. היה ביצוע מפציץ שיר שלישי - ביצוע מעולה גם כן! מדהימה! בו שיר ראשון - מעולה!!! מעולהההההההה אין לי מה עוד להגיד עשה את זה בצורה מדהימה. שיר שני - רעיון גאוני, הוא גיוון סוף סוף והיה נורא מעניין וביצוע מעולה. שיר שלישי - I didn't get my satisfaction כבר ציפיתי אבל ממש לא הלך לו בשיר הזה :/ קארי השיר הראשון - מעולה! קצת משעמם אבל עדיין טוב במיוחד. השיר השני - ממש אהבתי, היה כל כך כיף לשמוע היא עשתה את זה מדהים - ממש הדהימה לדעתי השיר השלישי- אני חושב שרנדי הכשיל אותה, בתחילת השיר היא היתה די חלשה אבל הסיום היה מדהים. תוכנית באמת מדהימה!

שאלה!!

השיר השני שוונזל שרה.. צ'נג צ'נג צ'נג הזה חחחחח... היא שרה אותו באודישן שלה?? עם הנעל הוורודה והנעל הירוקה?? ומי עוד שר אותו באודישנים כי הוא ממש מוכר!

נועה167

New member
כן

היא שרה אותו באודישן שלה. לא יודעת מי עוד שר אותו באודישנים :/

sk8er grrl

New member
שנה שעברה פנטזיה שרה אותו...

נראה לי באחת התוכנית האחרונות בעונה, אם לא בגמר... וד"א... היא עשתה את זה כל כך הרבה יותר טוב מוונזל! היא פרפורמרית מלידה, אין מה להגיד, לדעתי קול בינוני אבל וואו על ההופעה :]

למעלה