TOP6- התוצאות

טוב...זה כבר מקומם../images/Emo46.gif

אני רצינית איתכם לגמרי, זה ממש ממש מכעיס אותי!!! אני ישבתי בסלון ופשוט הייתי בשוק
כמעט וזרקתי משו על הטלוויזיה!!! הגמר שלי...
הגמר של בו וקונסי....עכשיו זה כבר בלתי אפשרי!!!
ועוד בשביל סקוט???? בשביל סקוט<
>?!?!?!?!?!?! תעשו טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הולך פהההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!!?!???!! מי משאיר את האפס הזה בתחרות?!!?!?!?! על חשבונם של כאלה מוכשרים???? נאדיה, ניקו, אנואר... כולם בחוץ על חשבונו!!!!!!!! זה כ"כ לא בסדר..הוא לא היה אמור להיות שם... ואני שונאת את זה שהוא כ"כ מרוצה מעצמו... זה ממש ביזיון, תסלחו לי! לקונסטנטין מגיע להיות בטופ 4!!! מגיע לו להיות בתחרות הזו!!! זה ממש מכעיס!!! כשהוא ואנתוני נשארו לבד כבר חשבתי- או וול, אז נפרדים מאנתוני במקום סקוט...גם טוב, אבל החליטו לתקוע לי סכין בלב ולהעיף את קונסטנטין...וזה לא שהוא הפייבוריט שלי, או מספר 1 בשבילי... אבל הוא מעולה, ופרפורמר נהדר, וכריזמטי בטירוף, ואמריקן איידול אינדיד, ומגיע לו להיות בתחרות הזאת... הממזר הזה עוד יגיע לגמר!!!
ויצחק לכולנו בפרצוף!!! לא ייאמן פשוט... טופ 4 עם אנתוני/סקוט?!?! איך הם הגיעו עד הלום?!?!?! זה פשוט מזעזע...מזעזע

גלית172

New member
אני ממש מסכימה איתך

אני חושבת שזה ממש לא פייר שקונסי עף הוא היחיד שבאמת מגיע לו לזכות רק בגללו אני רואה את התוכנית בהתחלה שקראתי את ההודעה הראשונה בפורום חשבתי שזאת בדיחה אני כמעט בטוחה שהייתה פה תקלה או חבלה בהצבעות כי זה לא הגיוני הוא הוביל לאורך כל התוכנית משהו פה באמת מסריח וזה צריך להדליק נורה אדומה גם להפקה של התוכנית או שבאמת המשחק מכור וההפקה של התוכנית מכוונת את התוצאות כי זה לא הגיוני ואני בטוחה שיבדקו את זה ומקוה שהמעריצים לא יעברו על זה בשתיקה אני מבקשת מכולם להצביע לעצומה להחזיר את קונסי אני גם המומה וכועסת התוכנית כבר לא שווה בילעדיו כמו שפאולה עבדול אמרה שהוא כוכב אף אחד שנישאר בתוכנית לא מגיע לקרסוליים שלו

אני אומרת לך,

אם שבוע הבא מעיפים לי את בו- אין לי בשביל מה לשבת ולראות את התוכנית הזו... ומצידי שסקוט ואנתני יחגגו בדך לגמר!!! אם בו יעוף על חשבונם, אני אדע שהכל שם מכור, ושומדבר שם כבר לא יעניין אותי.

Breath15

New member
בו וקארי לשלטון! חיחיחיחי

אני חולה על קונס! הוא כזה מוכשר לא הלך לו כול כך טוב בזמן האחרון כי אולי הוא לא בחר את השירים שמתאימים לקול שלו.. אבל יש לו קול מהמם! בתחילת אמריקן איידול כול פעם הופתעתי מחדש.. הוא כזה מתוקקק אני לא מבינה איך הם העיפו אותו! ועוד במקום סקוט?! ממש לא יאמן! לא אהבתי סקוט מהתחלה.. ועוד כשגילית שהוא עוד מכה נשים בכלל השתגעתי... הוא מה זה עיצבן אותי כשקונסי עף.. הוא היה מאושר! צחק!!!!!!! היה בא לי לחנוק אותו!!! עכשיו אני רואה את התוכנית ר-ק בגלל קארי ובו! אם מישהו משניהם יעוף אני מפסיקה לראות את התוכנית! כי בשבילי שניהם הם הזוכים!

michalushina

New member
ואולי

התכנית הלכה כל כך בטוח ו"משעממת" מבחינת כמה התוצאות צפויות שההפקה החליטה לסדר לנו עניין. מבחינתי שסקוט ואנתוני יתחרו בפיינל, ההעפה של קונסטנטין לא הגיונית לחלוטין. אני מאוד המומה וכועסת. לא שקונסטנטין הוא הפייבוריט שלי בה"א הידוע אבל בחייאת! מה שקורה פה הוא חסר כל הגיון.

yael69

New member
הדרך אל הגמר סלולה ../images/Emo58.gif

מקום ראשון תהיה : קארי. מקום שני : בו/ וונזל מקום שלישי: אנתוני. חבר'ה אני מאוכזבת. עכשיו יקרה בול מה שקרה בכוכב נולד 2. סימנו כבר את הכוכב הנולד מראש. כולם היו בטוחים שהראל סקעת יזכה. ותראו מה קרה. קונסי :'( ולא הבנתי. מה זאת אומרת הוא נצמד לבו וקארי? והיה מגעיל?

moran500

New member
עשו כמו בתוצאות הקודמות../images/Emo58.gif

חילקו אותם ל2 קבוצות אחת: קארי ובו השנייה: וונזל ואנתוני סקוט וקונסטנטין התבקשו לבחור לאיזה קבוצה הם שייכים, ושניהם הלכו לקארי ובו שהיו הטופ3 אבל קונסטנטין, כידוע, היה בבוטום 3 ואמרנו לו ביי.... ויש כאלה שאומרים שהעובדה שהוא הלך לטופ היא שחצנות, אבל אני לא מבינה למה, הרי כל אחד היה הולך לטופ (טוב חוץ מבו
)

לפי דעתי היו טעויות בספירת קולות!!!

אין דרך אחרת להסביר את זה לא הגיוני שלסקוט עם ההופעה המזוויעה היו יותר קולות ומשהו אחר.. בעונה השניה החזירו אנשים כמו גלגל הצלה כזה. ככה קליי אייקן חזר... יעשו את זה גם העונה?

yael69

New member
פולה כל כך חמודה! יו איזו מתוקה היא

שהיא בכתה אני חולה עלייה!

Sweet Misery

New member
מה שחצנות בזה?

מאז ומתמיד הוא היה בטופ 3, למה שלא יחשוב שהוא שם? במיוחד כשלידו עומד סקוט. זה שהוא הלך לטופ 3 כבר מפתיע יותר.

ענת309

New member
נכון מוזר

זה מה מוזר שסקוט הלך ועמד ליד קארי ובו בחיי ישי לו מלשינים מההפקה או שהוא יודע שהוא הולך לזכות בתוכנית, בחיי כמה שאני לא רוצה להאמין בזה יש לי הרגשה מאד כבדה שזה מה שיקרה בסוף!!!!!!!!!!!!!

Daniella 21

New member
גם אני אהבתי את הקטע../images/Emo6.gif בו ענק../images/Emo70.gif

אני רק רוצה לציין שזה היה ממש גועל נפש
שהם ביקשו ממנו ומסקוט לבחור לאיזה קבוצה ללכת.. זה ממש לא יפה
חשבתי שזה עבר להם- מאחר ובפעם הקודמת בו ייבש אותם ועמד באמצע כל הכבוד לו באמת!

כן !!!!!

זה לא יפה אבל הם יכולים יפה לצאת מזה כמו בו. אבל הם בחרו אחרת. למרות שסקוט ראו שעשה את זה בצחוק.

למעלה