TOP6- התוצאות

yael69

New member
חחח שמתם לב שהכותרת עצמה ../images/Emo58.gif

היא ספוילר? רואים שמה את המשפט שהיא כתבה. עם קונסי. אז חבל על כל סימוני הספוילרים. כנראה כולם כבר יודעים חחח

shavitlavi

New member
לחנה (fairywitch)

הקרב אבוד. כל הפורום מספויילר. מה שקונסטנטין אחד יכול לעשות...

shavitlavi

New member
ספוילר/הלם טוטאלי

אמנם קונסטנטין לא היה הפייבוריט שלי אבל.... לכל מעריציו- ליבי איתכם! נראה לי שהקריירה שלו כבר מובטחת. ושוב אני בהלם!!!! האמריקקים ירדו לגמרי מהפסים העונה.

shavitlavi

New member
עצוב

ואלו הבוטם 3: וונזל (מקום 3 מהסוף) אנתוני(מקום 2) קונסטנטין(בחוץ) סקוט היה בשלישיה העליונה!? פולה בכתה על קונס.

darklighter

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

אמריקקים
אני לא מאמינה שקונסטנטין שרק בגללו ראיתי את התכנית עזב
אין צדק!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מאמינה שסקוט לא הגיע לבוטום3!!!!!!!!!!!!! הם באמת עשו דווקא וזה סתם דפוק!!!!!!!!!!בסוף סקוט עוד ינצח....טוב נו כבר לא איכפת לי אחרי שקונס הלך....אם בו ילך אז בכלל אני לא אראה!!!!!!11 וגם אנתוני וונזל טובים לא מגיע להם להיות בבוטום 3....אבל קון היה אפילו יותר טוב מהם!!!!!!!! אני בדיכאון
נמאס לי
נראה לי שזו העונה הראשונה ואחרונה שאני אראה.... ונראה לי שמישהו חיבל בקווים של קון כי כולם אומרים שהיה תפוס כל השעתיים והוא קיבל מספר הצבעות הכי נמוך... אתם חושבים מה שאני חושבת???!!!!111111 ולסיכום- אמריקקים
הם יאכלו את הלב קונס יצליח בכל מקרה עם הלהקה המצויינת ועם קריירת המשחק...הוא תמיד ישאר המלך

shavitlavi

New member
ל- constantine girl

מקווה שאת בסדר. לכל המעריצים, היום זה הפייבוריט שלכם, מחר זה שלי. עונה מזורגגת.

iris and ben

New member
איך איך איך זה קרה????

חשבתי שהאנתוני יעוף..לא סובלת אותו!! לדעתי שבוע הבא הוא או סקוט הולכים.... לדעתי (או בכל אופן מי שאני רוצה ש..) לגמר יגיעו בו וקרי. ונעים מאוד, משתתפת חדשה.

iris and ben

New member
כן, אני מארה"ב וצופה בשידור חי

ואני מבטיחה לעדכן....!! ערים בשעה כזו מוקדמת בבוקר?

shavitlavi

New member
נו, יש כמה שרוטים בפורום.

האמת,כ"כ חששתי שיעיפו לי את וונזל אחרי כל האינדיקציות לכך בפורום של התוכנית, שלא הצלחתי להירדם.

תשמעו רגע.... ../images/Emo58.gif

קראתי בפורום של בטי שאמרו ברדיו שהם התבלבלו בהצבעות וסקוט קיבל הכי פחות קולות!!! תשמעו אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל יכול ליהיות שהם טעו פה... ואולי קונס יחזור אלינו!!{הלוואי} כי תחשבו יש לו יותר מעריצים מלכולם זה לא הגיוני שלסקוט יש יותר מה הוא שיחד אנשים? הם גם כתבו שתצא מסיבת עיתונאים בשבוע הבא לגבי זה.. בוא נקווה שזה נכון!

ליאוריש

New member
חתמתי. אני לא מבין איך העיפו אותו..

למרות שקארי צריכה לזכות...הוא צריך להיות המקום ה-2 .

Daniella 21

New member
חתמתי../images/Emo4.gif אני מקווה שזה ישנה

כי יש בניתיים רק 7900 ומשהו קולות

למעלה