פשוט כבר הזכרת את זה.. ושאלתי כבר על זה פה בפורום ואף אחת לא ענתה לי .. אז אם אתה יכולה להסביר לי מזה האשלון הזה.. שכולם מדברים עליו.. ואיך מגיעים לזה.. וגם מה הקשר בין השיר אשלון לאתר הזה אשלון.. אם זה אתר.. אני לא יודעת... תודה שוב!
שכתבתי לפני בערך חודשיים שבו כתבתי על מה מה שמאחורי 30.. (אהמ לטגלן אהמ..) הנה לך |הקישור|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1799&msgid=109795152&archive=1|סקישור| קיראי, השכילי ואימרי לי אם הבנת
קראתי ובהחלט השכלתי... השאלה.. האם אפשר להיכנס ולהשתתף באשלון, להיות שותפה? ועוד משהו.. אני ממש מחפשת את זה..אני לא מצליחה למצוא את הקליפ של: Edge of the earth אם את יכולה לסדר לי קישור זה יהיה מעולה.. שוב, המון תודה!
את זה ראיתי.. חשבתי אולי הם עשו איזה קליפ בסגנון של TK או משהו כזה.. לא חשבתי שזה קליפ של תמונות מסירטונים מהופעות.. אבל ססבבבה.. תודה.. ואני שואלת שוב, ניראה לי בפעם השלישית כבר.. חחחח איך אפשר להצטרף ל"אשלון"? להיות חלק מזה.. כי אני מבינה שיש פה בנות שכן חלק מזה כבר..אז תענו לי.. אני כבר מתה להצטרף...
עכשיו את פשוט נרשמת באתר הרישמי. אבל היותך אשלון לא מזכה אותך בשום דבר מול השם. האמתי שהצטרפות לא מקנה לך כלום. אשלון יכול לקרוא לעצמו המעריץ שמחוייב ללהקה, לקדם אותה בארץ שלו וכאלה.. ועושה את מה שאשלון במהותו אמור לעשות
כי אז באמת היה מה לעשות. וכולם היו ממש נחושים.. והייתי עושה את זה יחד עם הלהקה, היה משהו מאוד אינטימי.. כאילו סופר שהיו מן כמו מבחני מעבר לאשלון, ואת היית יודעת שכולם מחוייבים 100 אחוז יחד איתך ושלא עושים לך פרצופים שעד יענו משוגעת מידיי. אבל עכשיו הם יותר מפורסמים.. ודברים,לצערינו, משתנים בהתאם
אני פשוט לא יודעת עדין איך ומה.. בגלל זה התחברתי לפורום הזה.. בגלל זה אני רוצה לדעת יותר פרטים.. ובטח ובטח שאני רוצה לקדם את הלהקה פה ואת כל מה שמסביב.. אני מחוייבת 100 אחוז... פשוט אני צריכה בנות כמוכן שכבר היו ועשו כדי שיתנו לי כיוון...
כשהיינו בהופעה השנייה בלונדון הכל היה בסדר ב2 שירים הראשונים אבל אחר כך ראיתי אותו בועט במגבר.. אולי בטעות ואז הוא התחיל לצלוע. מסכן. נראה שממש כאב לו.. אני חושבת שהוא רק נקע.
http://youtube.com/watch?v=4M5PyCcWtog&feature=related זאת השיחה המלאה עם ג'ארד.. מה שהוא אמר על תומו זה שתומו שבר את הרגל שלו hurt his ankle broke his foot והוא עלה להופעה עם קביים.. עצבן אותי שאנשים ממשיכים להציק להם שינגנו עוד שירים מהS/T נראה לי עוד בקשה אחת והוא התעצבן ברצינות חבל שהוא לא יכל לעשות ישיבה כזאת איתנו.. אבל אני מבינה למה, UK טורז תמיד מלאים בהרבה אנשים. אולי פעם אחרת