UK tour הביקורות של מורן ושלי

AlmogiToMars

New member
ודרך אגב..

זה נראה כאילו ג'ארד הולך להביא בוקס לזאת שאמרה לו לנגן שירים מהאלבום S\T חח D: מעצבנת..

הצקנו להם לא מעט בסיבוב הופעות

אבל הם נתנו לנו 7 שירים.. ואחרי שהם עשו את זה, זה סימן לאנשים שיפסיקו להציק. האמתי שאני הרגשתי דיי רע אחר כך ככי אני מסכימה עם מה שהוא אומר, הם עושים סיבוב הופעות לדיסק אחר.. למרות שכאילו, בן אדם, מותר לך להכניס כמה שירים מS/T והקישור לעצומה www.petitiononline.com/30stmIsr

AlmogiToMars

New member
גם אם הלהקה לא מכניסה

שירים מהאלבום S\T .. בינינו הם גם לא חייבים וכמו שאמרת הם פאקינג עושים הופעה לאלבום אחר חח אז אנשים תירגעו ..
למרות שהיה כיף לראות אותו מתעצבן

לא כיף לראות אותו עצבני

ולהיו עצבני לעמריצים, צריך להביא אותו לנקודה רתיחה ממש. אותי עיצבן שהוא אשכרה אמר בהופעה שהישנים הם "מעיןד קודם" ושהוא כבר לא אוהב אותם. עוד לא שמעתי על להקה שאף פעם לא הכלילה שיר או שתיים מהדיסק הקודם בסיבוב הופעות שלה. ג'ארד מאוד אוהב ומכבד את ההיסטוריה אז שיתחיל לאהוב ולכבד גם את ההיסטוריה שלו.

AlmogiToMars

New member
חח טוב ..

ומה יש לך היום חח
הרבה טעויות חחחחח [[ בלי סיבה לפגוע...
]]

כי כשאני עצבנית או שאני ממש ממהרת

ושיש לי הרבה מה לכתוב אני לא תמיד רואה על מה אני לוחצת

adiiiXD

New member
את צודקת...

ובכלל בכלל לא כיף לראות אותו עצבני , כי זה עושה אותו עוד יותר מפחיד X: חוץ מזה שהוא גם צודק, יש לו על מה להיות עצבני .

התמונה עם תומו (סוף כל סוף)

אני נראית כמו חתיכת מכוערת מעוכה.. אבל יאללה.. הוא באמת מעך אותי, איזה מזל שלא רואים באיזה כאב אני שמה. אבל אכן, אנוכי מעוותת.. אע.

קריסטה

New member
משום מה, אני מעדיפה את זה ככה

יותר טוב, לא?
שני אל תכעסי עליי
לך יש את הזכרונות, לי רק את הפנטזיות

את יודעת, זאת פעולה מאוד אלימה ../images/Emo11.gif

מה שעשית כאן הרגע.. לא סתם סתם.. נראה לך שאני אכעס עלייך, איזה מטורפת. אינה, כולנו נממש (ונמשמש חהחהחהחה) את הפנטזיות.

והתמונה (הגרועה) עם שאנון

אני מחכה לטובה יותר שתגיע אליי... מתישהו.. השבוע..

למעלה