יאללה, עכשיו אני: 30Seconds To Mars - UK Tour
אני יודעת שעברו כבר מיליון ימים, ותסלחו לי, אבל ממש ממש קשה לי להתגבר על ה-PCD... באמת... אני לא מסוגלת לשמוע את הדיסקים או כל שיר אחר שלהם, לא מסוגלת לכתוב בפורומים, זה או הרישמיים, וזו ההודעה הראשונה שלי, לא יכולה לקרוא את הביקורות, להסתכל על התמונות או הווידאו שמפרסמים מההופעות... זה פשוט מרגיש כל כך מוזר כל העסק. אבל הצלחתי להביא את עצמי לכתוב כאן את החוויות ה-מ-ד-ה-י-מ-ו-ת שעברו עליי באנגליה, כי זה פשוט אחד הדברים הטובים ביותר שהיו לי בחיים! הקיצר, שני די סיכמה את הדברים אבל אני אוסיף ואתקן קצת
באופן כללי אפשר לומר שההופעות היו לפי סדר עולה. כלומר, אם חשבנו שההופעה הראשונה היתה מעולה, אח"כ גילינו שכל הופעה פשוט יותר טובה מהשנייה, עד ההופעה האחרונה שהיתה סוף הדרך. אני מקווה שאוכל למצוא את המילים לתאר את זה בכלל... בירמינגהם- ההופעה הראשונה, שורה שנייה. הקהל אכן היה אלים וקשה, ואחרי ששני פרשה, הילד שחנק אותה עבר לחנוק אותי. אבל אני לא עשיתי חשבון והכנסתי לו מכות כמה שיכולתי. בסוף גם צעקתי עלי והוא התנצל כאילו הוא לא שם לב שהוא חנק אותי... מטומטם. אבל לא וויתרתי לו אפילו לשנייה. טומו היה איתנו כל הזמן, שר איתנו ביחד, צרח איתנו יותר נכון, והיה בקשר עין עם כל השורה הראשונה והשנייה. ממש הסתכל על כולנו. גם ג'ארד דווקא בא די הרבה פעמים לצד שלנו, וב-TK הוא כמובן קפץ לקהל ממש קרוב אלינו. כמו תמיד צריך להחזיק אותו ברגליים כדי שהוא לא ייפול, אז כמובן שהחזקתי לו את רגל ימין ממש ממש חזק כדי שלא ייפול עלינו. חוץ מהאצבע שנדחפה לו לגרון, היו מלא ידיים שליטפו לו את השיער, הפנים, החזה, הרגליים ומה שביניהן, וכל אזור אחר בגוף שאפשר לחשוב עליו. זה די מגעיל, אבל יש כל כך הרבה פאנגירלז שזה פשוט בלתי נמנע. טים עשה החלפות עם טומו פעם אחת אני חושבת, אבל לא משהו רציני. אחרי ההופעה יצאנו החוצה וחיכינו להם. היו יותר מידי אנשים אז בהתחלה שאנון יצא ואמר כמה מילים, ואח"כ טומו, ובסוף ג'ארד לכמה דקות. הוא דיבר על הקליפ החדש ושאל אם יש לנו שאלות או משהו. כמובן שצעקתי מאחורה שיש לי שאלה ושאלתי אם הקליפ היה ידידותי לסביבה. הוא ענה לי שכן
וזהו. לא יותר מידי. הם עלו לאוטובוס ונסעו. היה גם ממש ממש קר. נורוויץ'- סוף סוף סוף הדרך! למרות שהגענו ממש בין הראשונים, התור היה מטורף ומלא אנשים נדחפו אז הצלחנו להגיע לשורה השנייה/שלישית. הבמה גם היתה די קטנה אז לא היה מקום לכולם. במשך היום שאנון וטים הגיעו ואמרו לנו שלום בכניסה. שאנון לא הרגיש טוב אז הוא בקושי התייחס אלינו, אבל טים היה כזה חמוד! הוא אמר לנו שלום יפה וחייך וצחק ואז נכנס פנימה. הוא ממש בנאדם שמח
הבגדים הזוהרים היו מהממים ומצחיקים. טומו לא לבש מכנסיים כחולות כמו ששני כתבה אלא מכנסיים ירוקות... ההופעה היתה ממש ממש ממש טובה. בגלל שהיה קהל קטן יחסית ג'ארד דיבר יחסית הרבה. היינו שוב בצד של טומו ששר וצרח איתנו יחד, ובאיזשהו שלב טים בא לצד שלנו גם. כנראה שזה לא מצא חן בעיני טומו כל כך והם התחילו לבעוט אחד בשני באמצע ההופעה
זה היה ממש ממש מצחיק, והם גם נקרעו מצחוק אחד על השני
אחרי ההופעה חיכינו בחוץ, והיה ממש ממש קר. בהתחלה שאנון יצא וחילק חתימות וצילומים ואח"כ גם טומו וג'ארד. ג'ארד סיפר איזה בדיחה מפגרת שאף אחד לא הבין, אבל אנשים צחקו בכל מקרה כי זה ג'ארד, אבל הצחוק שלו היה יותר מצחיק מהבדיחה
הם נכנסו חזרה לאוטובוס וחיכו שאנשים ילכו וישאר רק האשלון ויצאו שוב. וזה היה אחד הדברים היותר קסומים בחיים. אמנם שאנון לא הרגיש טוב והיה איתנו איזה 5 דקות אולי, אבל הספקנו להצטלם איתו, למרות שיצא מעפן. עם טומו דיברנו איזה שעה והיה מדהים. פשוט מדהים. יש לו כל כך הרבה מה להגיד על דברים, והוא באמת בנאדם חכם, כן, עם הרבה יושר מקצועי, ועקשנות. הוא לא מוותר והוא עובד קשה בשביל להשיג את הדברים שהוא רוצה. אהבתי. השיחה לא היתה על אומנים באופן ספציפי אלא איך להגיע למה שרוצים בחיים, כמה צריך להשקיע, איך, מתי ולמה. היו לו עצות ממש טובות. הוא גם סיפר על הגיטרה שלו והכינור שלו, וכמה שהוא אוהב לנגן, וגם על ההורים הקומוניסטים שלו ועל הילדות שלו. היה מאד מעניין והיינו ממש מעט אנשים מסביבו, משהו כמו 10-15, ויכולנו להשתתף בשיחה באופן פעיל. אז השתתפתי
אמרתי לו בדיוק מה אני חושבת, ולמרות שהוא לא ממש הסכים איתי, הצלחתי לנהל איתו שיחה די מעמיקה באותו נושא. כמובן שאח"כ היו תמונות וחתימות. התמונה איתו יצאה הכי טובה! אח"כ עברתי לצד של ג'ארד, שדיבר עם אנשים בצד השני של הרחבה, ומשום מה זה היה פחות מעניין. לא שג'ארד פחות מעניין, פשוט האנשים שהיו מסביבו היו מעצבנים קצת, עם שאלות מטומטמות ולא היו מסוגלים לנהל שיחה רצינית באמת. הוא גם יותר חסר סבלנות מטומו, ובאיזשהו שלב פשוט נמאס לו והוא רצה לחזור לאוטובוס. הצלחתי לעצור אותו שנייה לפני ולקבל חתימה על התג שם שלי. תמונה אין. לא נורא... גם טים בא אח"כ והצטלם איתנו, ועמדתי איתו ועם טומו כשהם עישנו ליד האוטובוס, ודיברנו סתם עם עוד איזה 2 אמריקאיות, והיה ממש מצחיק כי לא היו עוד אנשים חוץ מאיתנו, היינו אולי 3, וזה היה ממש לא רישמי וחופשי כזה. הם כאלה מצחיקים וכייפיים, מחבקים הרבה וכאלה. טומו לא רצה לעלות לאוטובוס בסוף אבל לא היתה לו ברירה כי חיכו רק לו, צעקנו לו "שלום" והוא ענה לנו "שלום" מצחיק כזה. איזה חמווווד!