בוקר טוב - אירוח פנג שואי

ירוק זרחני

שלום לך, צבע ירוק יכול להתאים לחדר שינה אולם עליו ליצור מראה רגוע ולא פעיל כצבע זרחני. אם בקיר ממול ישנה מראה, אזי היא גם משקפת את מראה הקיר הנ"ל ומכפילה את השפעתו, וכן משקפת את המיטה ואת הישנים עליה. רצוי לוותר על מראה בחדר השינה. אם הדבר בלתי אפשרי לפחות לא לתלותה מול דלת הכניסה או מול המיטה. לפי תיאורך יש בחדר אנרגיות פעילות מדי שלא מאפשרות ומנוחה ורגיעה נכונות והתחדשות אנרגטית טובה בעת השינה. אם אין תמיכה אנרגטית טובה בחדר השינה הדבר בהחלט יכול להשפיע מבחינה בריאותית. בברכה, מאי

לחיי נישואים טובים מה כדאי

לשים בחדר השינה לפי הפנג שואי תודה וכל הכבוד על היוזמה

אהבה מביאה אהבה

שלום נדב, הפינה הדרום-מערבית בחדר השינה היא פינת "האהבה והזוגיות". כדי לשפר זוגיות קיימת יש להפעיל פינה זו באמצעות סמלים שמייצגים עבורך זוגיות. אפשר להשתמש בסמלים המקובלים, כמו שני נרות, זוג יונים, זוג דולפינים או זוג פסלונים אחר. אפשר לאמץ את הסגולה הסינית המסורתית לזוגיות בדמות זוג ברווזים מנדריניים צבעוניים. המלצה אישית שלי היא דווקא להשקיע אנרגיה במציאת סמלים המייצגים את אופי הזוגיות המתאימה לך ולייצגה בפסל או תמונה (תמונות המבטאות קירבה נעימה וקשר חם מאוד מתאימות). בברכה, מאי

perach האחת

New member
יש לי שאלה

שלום. איזה שינויים יש לבצע בבית בשביל "להזמין" אנרגיות טובות לקריירה טובה ומוצחלת? אני ובעלי ממש "תקועים" . מודה מראש על התגובה.

ashlaya

New member
../images/Emo26.gifנגמר הארוח?../images/Emo36.gif

אני יושבת ומחכה הולכת וחוזרת ולא רואה יותר את מאי ? מאי פרשה לנו באמצע???

לא ולא, כמו שאמרנו היא תיכנס במשך

היום והערב, בזמנים שלה, ואל דאגה כולם כולם יקבלו תשובה!

ענייני קריירה

שלום לך, האזור הצפוני בבית קשור לתחום הקריירה ומיוצג על ידי יסוד המים. כדי להפעיל את פינת הקריירה רצוי להוסיף לה מים טבעיים (אקווריום, מזרקה או מפל) או יצירת אומנות של מים זורמים – נחלים ומפלי מים. חשוב לבדוק פינה זו בבית בצורה מקיפה יותר כדי לשלול אלמנטים הפוגעים ומחלישים אותה: שטח חסר, שירותים, או נוכחות רבה של יסוד האדמה העושה בקרה על יסוד המים או יסוד העץ המחליש אותה, או "חיצי רעל". בברכה, מאי

odeia

New member
אז מה עושים אם בחלק הצפוני של הבית

יש מקלחת ושירותים ומכל צד של המקלחת יש חדר שינה?

פתרונות לשירותים

שלום אודיה, חדרי השירותים מחלישים אנרגטית את אותו אזור בבית ומשפיעים על תחום החיים הקשור אליו. כדי למזער את השפעותיהם השליליות חשוב להקפיד כי דלתות חדרי השירותים יהיו סגורות תמיד וכך גם מכסה האסלה. אפשר לתלות מראה (עגולה וקטנה) על דלת חדר השירותים ובכך למנוע מהאנרגיה להיכנס לאזור זה. ניתן גם להניח על מיכל ההדחה בשירותים קערת חרס ובה שלושה חלוקי נחל גדולים, כדי למנוע מהאנרגיה לצאת מהבית יחד עם המים. בברכה, מאי

odeia

New member
תודה רבה על התשובה. בזמנו אמרו

לי לשים עציץ על החור של הביוב שברצפה. עד היום, אף עציץ לא החזיק מעמד יותר מכמה חודשים.

אמאלה 1

New member
דלת מול חלון - אז מה עושים?

בחדר השינה שלנו יש חלון מול הדלת. אנחנו אכן מתעוררים עייפים (אולי גם בגלל שיש לנו תינוקת...) השאלה היא מה ניתן לעשות כדי למזער את הנזק . האם לסגור את החלון ו.או את התריס בלילה נותן מענה מספק? האם צריך לסגור גם ביום כשלא נמצאים שם?

אמאורית

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב - אירוח פנג שואי

אני מקפיצה את האירוח (תיכף אני אדביק אותו להודעה הזו), כדי שהאורחת שלנו, שטרם הספיקה לענות לכולם, תוכל לעשות זאת, וזאת לפני שהשרשור בורח לארכיון ולא תוכלו לראות... יום נפלא לכולם!

למעלה