בוקר טוב.

החור באוזון

היא אשמה בקיומו של ג'סטין ביבר. כל הרי הגעש שמתפרצים בעולם, זו היא. ההתנקשות בפרנסואה אבוטבול? היא. מותה של איימי בית היין ז"ל, היא סוחרת הסמים.

שריוקי

New member
שאלה לי....כולם שם מדברים..לא יודע/ת מה מראים

איך עורכים את הפרקים....הם לא יודעים שרואים אותם כל הזמן??? זה לא ברור להם שהצופים רואים הכל???גם בן חזר ואמר ללהי..תלוי מה מראים והנה הרגע איתן אומר...תלוי מה מראים.. על זה שענבר מעניינת יותר מליהי...זה מעליב אותו...את בן...איך עינבר מעניינת יותר ממנו ולהי...שמעתם??

easternstar

New member
הם מ ט ו מ ט מ י ם. השם של התוכנית הוא

24/7. הם שכחו? לולא היו כאלה מטומטמים הצנון וחבריו היו רואים מי עומד מולם..

שאפולי

New member
מה שמדהים הוא- שגם אחרי התוכנית הזאת

שהעבירה מסרים ברורים: ציר הטוב- פופולרי ציר הרשע- בחוץ עדי טוב ליהי רע איתן תיזהר. זה לא העיר אף אחד. אף לא אחד. ענבר מעודדת את קרן בנאום שלא היה מבייש את האפיפיור הבנים איכשהו מצליחים לעשות 1+1 ויוצא להם 89 וציר הרשע לא מבין למה הקהל לא אוהב שאומרים את האמת בפנים (זה רציני????????) מגדילה לעשות אתי- שחושבת שהיא חוץ כי הבית לא מספיק נקי. אוי. מנקודת מבט פסיכולוגית- Zה מרתק.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אגב, אשמח אם מי שצופה במהלך היום יוכל לעדכן אם יש שיחות/התפתחויות מעניינות, תודה

goodpink

New member
כן. כולם קולטים שענבר פופ. אורטל וצינו פורייק

לבן יש אגו ענק לא מסתדר עם עבנר ולא קולט שכן אנשים רואים דברים אחרים מלבד הוא וליהיא הם לא קולטים אנשים בכלל אורטל מכירה את צינו מפרוייקט Y חבר טוב שלה מכירה הרבה ערסים הבחורה כולם קלטו שענבר פופלרית כולל ענבר הבנים וציר הרשע

sivan1237

New member
איך ענבר מאכזבת../images/Emo10.gif

מעבר לזה שהפכה לזקנה טרחנית אני שומעת אותה עכשיו ומשפשפת אוזניי..היא אשכרה לכלכה על ליז כמו ציר הרשע בדיוק. רק בגלל המראה שלה זה נשמע אחרת שזה יוצא ממנה.

easternstar

New member
לא יודע לגבי האחרים אבל את הסמסים שלי

ענבר איבדה כבר אתמול בלילה. אם אני לא מיוחד וכמוני חושבים אחרים בהדחה הבאה לענבר יש בעיה..

למעלה