בוקר טוב.

רינתי77

Active member
בהחלט מאכזב ומתסכל,

אבל אני מקווה שהבנות החדשות תיכנסנה כמה שיותר מהר ויהיה יותר עניין.

goodpink

New member
תיקווה שהבנות טובות יבחרו בקרן והפסיכלוגית תכ

תכניס קצת פרופורציה לענת בחזרה ממה שענבר השפיעה עליה. הפסיכלוגית רק צריכה לשאול שאלות וענת תבין כבר היא הביעה כבר שזה לא בסדר מה שעושים לליז מקווה שהטובות יבחרו בקרן בסוויטה ושדניאל תתפוצץ היא פשוט עלוקה לא נותנת אוויר לנשימה וזה טכנטיקה אצלה כפי שחשפה עם עדי. ענת מקווה שתלכי עם האינסטקטים שלך אל תשמעי לענבר ולאיילת עם הכל החברות שלכן הן טועות אל תעשי שיחה עם איתן ואורן תזרמי תבדקי את הרגשות שלך לבד את מבינה יותר טוב מהן האינסקטים שלך הם SPOT ON חבל שהן מסיטות אותך מזה את תתני להם לדחוף אותך לאורן רק בגלל שאת רוצה להתאהב ולהרגיש ורואים שאת לא רוצה

CARMELITO7

New member
יש מצב שאחות של איתן והוריו דופקים את הראש

בקיר מרוב תסכול לראות הבן "המוצלח"שלהם, שהיה אלוף שחיה ונחשב למשהו משו בזמנו, אינטלגנט וכאלו..... ופתאום הוא נופל לרשת של אחת כמו אתי ורואה בערסית (המזרון הטבריאני) "יועצת זוגיות", את קרן הוא רואה כפוטנציאל לזוגיות אתם מדמיינים את אמא של איתן רואה איזו כלה הבן היקר שלה מביא לה אולי? אתם חושבים על אמא של בן שרוצה בטח לתלות את עצמה לראות שהוא בחר בליהי שאומרת עליו שהוא קונילמל ומעצבן ולא ידע לנשק והיא הולכת עליו כדי לשרוד בתכנית? מה לדעתכם אומרות המשפחות של ארבעת הגברים ה"מופלאים" הגכי טמבלים במדינה?? ואתמול הם קיבלו רמז ענק מהציבור וגם זה לא עורר אותם מי הם הטמבלים האלו שממלאים לנו את המסך? ולמה אנו צופים בהם ביכלל?

easternstar

New member
../images/Emo13.gifיש מצב שהמשפחות של "ארבעת המופלאים"

איתן הצנון ושאר גינת הירק, תופסים את הראש ושואלים אם הם קיבלו עיוורון..

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב, קשקשה..

ענבר יושבת "ומסבירה" לקרן ש"אם זה לא שלנו ..צריך לשחרר.." הן חושבות שהכל רק בגלל ליז..

קשקשה9

New member
כוכב אתה ../images/Emo41.gif איך ניחשתה שאני בעבודה וזקוקה

לעידכונים? תודה

easternstar

New member
../images/Emo11.gifקלפים? עלי תה? גרגירי קפה?../images/Emo6.gif

אל תשמחי. מיד ההפקה עברה לצלם את בן האידיוט מספר את התובנות שלו שליז מצליחה לערער את קרן כי היא אומרת לה ש"היא תככנית" ו"כולנו הרי יודעים שקרן הכי לא..". פרשתי גם אני. חוזר לעבודה..

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שלא תעיז לגעת לי בטסטרצ'ויס שלי

למעלה