בוקר לציפורים הנוחרות -שרשור בוקר

niva99

New member
מוזר, צפיתי במשימה ולא ראיתי

כנראה שפיספסתי... תודה על העידכון.

דיי3

New member
גילוי נאות: אין בכוונתי להשמיץ, אני כותבת דיע

לגבי גב: אני יכולה לזהות אצלו התנהגות שמאפיינת אנשים שאוהבים את הסקס שלהם קצת קינקי. הכוונה שלי היא , גב אוהב כנראה, יחסי שליטה-כניעה. בבדס"מ הגברים השולטים מכנים את עצמם "אדון" או "דום", והצד הנשלט היא/הוא "סאבית" "שפחה". יש שזה רק שליטה מנטלית או רק שליטה פיזית בסשן, או שניהם. אני לא אומרת שקרן היא השפחה שלו, לא נראה לי שהיא אפילו שמה לב להתנהגות היוצאת דופן שלו. אם שמתם לב הוא מידי פעם מפליק לה, וסטירות דיי חזקות, היא מגיבה בדרך כלל בצחקוק עצבני ואמירה רפה "איי, גב, זה כואב לי". יכול להיות שכל מה שכתבתי עד כאן לא נוגע לגב ולקרן, אני חושבת שכן. לא מתווכחת עם אף אחד כאן. מה שכן, אני מקווה שהיא לא תיפגע יותר מידי ביציאה מהתוכנית.

פעם ראשונה שאני מסכימה איתך.

יש לו את זה. והוא מצא קורבן מעולה. קרן בחורה שתעשה הכל כדי להתחבב על הגבר שאיתה. לפי מה שהיא עצמה סיפרה, היא יצאה שנה שלמה עם גבר שהסתיר אותה. ראינו אותה, יותר מדיי פעמים משפילה עצמה מול גב ומצבי הרוח המשונים שלו והיא תשמח ללכת איתו לדאנג'ן (מועדון סאדו מאזו) אם הוא רק יבקש. בשלב כל כך מוקדם ביחסים ביניהם הוא כבר ברר דעתה על סקס בשלל תנוחות ומקומות........וזה עוד לפני נשיקה אחת נורמלית ביניהם. היא לא תפגע, היא רגילה. היא אמרה אצל איריס שהיא מרגישה שלא מגיע לה להיות מספר אחת, זה ב די אנ איי שלה.

דיי3

New member
סוזי, לפעמים זה סיר ומכסה. מן הסתם גם גב

הבין שיש לה אופי שמתאים לקינקיות שלו (אני לא שוללת-זכותו). לא סתם הוא אמר שיש ביניהם חיבור מדהים.

דיי3

New member
אגב (גדול), במקרה כזה, התלות שלה בו עצומה.

לכן הפגיעה לכאורה, תהיה קשה יותר.

niva99

New member
אלא אם היא "משחקת אותה"

באחת משיחותיה עם ליהיא, קרן פלטה לעברה - שהיא לא חובת שגב מושלם - ושהיא מודעת יפה מאד לחסרונות שלו. אבל בואו ונראה מה האלטרנטיבה שלה בוילה - אם לא גב אז מי? [ אלא אם היא בוחרת למחוק את עצמה מהמפה]. אני מודעת היטב לעובדה שלטנגו הזה צריך שניים ואורטל או דניאל לא היו נכנסות לנישת הכניעות [ אם בכלל] בכזו עוצמה ומהירות כמו קרן - שממש איבדה את עצמה ואת רצונה החופשי.

אדם תבוני (כמוה) מבין שנפגע

ועושה שינוי. היא כל הזמן נופלת למקומות האלו... זוכרת את השיחות שלה אצל איריס? איריס ניסתה לכוון אותה והנה.....היא מוצאת עצמה עם גב, לא לומדת ממשיכה להפגע. כל הצחקוקים האלו לדברים שלו, הם מבוכה, היא לא יודעת פשוט לומר - לא. אולי טיפול ארוך טווח יוציא אותה מהלופ הזה שלה.

niva99

New member
חחחחחחחחח

כמה אפילו בכפיה... טוק, טוק, טוק, שני אחים חסונים בלבן וכותונת ארוכת שרוולים עבור אתי - געגועי שלוותא לאסתריקה...

niva99

New member
עם מצוקת האישפוז שיש כיום...

חוץ מזה היא ה"מצטיינת" שבחבורה...

אין לי בעיה לפתוח מוסד במיוחד בשבילם

ולאשפז שם גם את הפקת 24-7. שיאכלו אחד את השני.

niva99

New member
לצערי, קרן רק כשתצא מהוילה תבין מה עבר עליה

היא נכנסה מהר מידי לדמות הכנועה והמרצה. זה משהו שנמצא בדינמיקת היחסים ביניהם. הוא כביכול מקניט אותה - והיא לפעמים בוחרת לצחקק ולפעמים נפגעת והולכת לבכות. אם להפשיט את פשטי מהפוזה שלו - של אחד אדיש הבטוח שכל בחורה שרק יעיף עליה מבט ישר תקרוס לרגליו [ מה שהוכיח עצמו במיקרים לא מעטים כנראה] נגלה גבר עם רגשי נחיתות בגלל עברו ובגלל שלאין מאחוריו השכלה מבוססת. כרגע הוא בונה על הקסם האישי שלו [ שעדיין לא מאכזב] אך לכמה זמן זה יספיק?

למעלה